06-18-2009, 18:59 | #51 | |
Alıntı:
Madem DAHA ÇOK KOYAR demek iyi bir şey. o kelime bir gün olur kullanırım, o zaman gücünmeyin. Sırf yandaşınız diye bir edepsizliği savunuyorsunuz ya yazık çok yazık! |
||
06-18-2009, 19:00 | #52 |
Hocam özelikle sana teesüf ediyorum gerçekten!Ehil sahibi,hakkaniyetli bir tutum beklerken sende diğer bilmezler gibi konuya temas ettin!Bu konunun açılmasını isteyen şahıs benim!.Çünkü dini yaşam ve biçimlerde asla rehavet ve tavizliği hazmedemeyen birisiyim!Düş Hekimi özelikle yorum yapılıp,yanlış anlaşılmalara sebebiyet verilmesin diye ...nokta izahını uygun görmüştür,ki burdada asla bir önyargı söz konusu değildir!Buradaki amaç;Sükut, alim için bir zinet, cahil için de bir perdedir.!!!Yine söylüyorum bu konuda asla art niyet söz konusu değildir.Tamamıyla halis bir niyet söz konusudur!
|
|
06-18-2009, 19:01 | #53 | ||
Alıntı:
Yada aynı konunun iki defa açılması mantıklımıdır? Ki forum kurallarına göre bu yasaktır! Bilmiyormusunuz yoksa? aaaaa =) Kelime oyunlarına çevirmeyin mevzuyu. Bakıyorum çıkış yolu aradıkça labirentlerde kayboluyorsunuz =) Mühim olan tepki vermek değilmi? Parça parça konular yerine tek bir konu içerisinde daha güçlü ve sayfa sayısı daha bol mesajlardan oluşan bir tepkinin mahiyeti daha büyük olmazmı? Ne diye durduk yere bölünelimki? Buraya konu açmamışsak daha büyük olan facebook a GRUP kurduk. Eh bu daha büyük tepki değilmi? =) Alıntı:
Çocuk mantığı =) Eh biz sizin o kadar sorunuzu cevapladık. Hele sizde bir bizimkileri cevaplayın? Hele bir defa cevaplayın yahu? YETER DALLANDIRMAYIN MEVZUYU. DÜZGÜNCE CEVABINIZI VERİN! Kelime oyunlarıyla zaman kazanmaya çalışanlar fazlası ile aldılar paylarını =) |
|||
06-18-2009, 19:05 | #54 | |
Alıntı:
|
||
06-18-2009, 19:06 | #55 | |
Alıntı:
Bakın bu fotağrafda gözüken hanımın kıyafetinin aynısıyla hatta daha açık kıyafette olan ak partili hanımlar var. Bi gezin etrafınızı bi görün. Şimid bu resmi yayınlamak edepsizlik ise BU KIYAFETLE GEZMEK DE HALİYLE EDEPSİZLİK OLUYOR değil mi? Peki siz bu kıyafetle gezen akpli hanımlara da EDEPSİZ dermisiniz? Art niyet yok diyorsunuz ama ben de tam tersi iyi niyet göremedim kusura bakmayın. |
||
06-18-2009, 19:07 | #56 |
|
|
06-18-2009, 19:09 | #57 | |
Alıntı:
|
||
06-18-2009, 19:10 | #58 | |
Alıntı:
ama ben ihtiyar bir adamım şu ana kadar konunun özünü anlayamadım. bana iki kelime ile anlatır mısın? Bu hanımın bu fotoğrafı saadetin sitesinde yayınlandı diye saadetin sitesi niye EDEPSİZ oluyor? Buyrun lütfen iki cümle veya daha kısa yazın ki rahatlıkla anlayım NOT: size özel mesaj gönderdim ama bunu yazınca cevap vermek zorunda kaldım. |
||
06-18-2009, 19:11 | #59 |
Artık sorularımıza cevap alabilirmiyiz lütfen.
Dallandırdığınız yetti. Biraz bizlere cevap verin =) |
|
06-18-2009, 19:12 | #60 |
Saptırma gördüm hayatımda bu kadarını görmedim red yellow beyefendi.
Amacınız ortamı gerip neşemii kaçırmaksa chplilerden ne farkınız kalır ? |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|