06-18-2009, 19:12 | #61 |
Konu maksadını aşıp,kişisel atışmalara sebebiyet verdiğinden dolayı kapanmıştır!
|
|
06-18-2009, 19:12 | #62 | |
Alıntı:
Açıklayalım: Daha düne kadar milli gazetede başı açık bayanların resimlerini göstermeyen bir oluşumun, resmi sitesinde böylesi açık bir bayan resmini göstermesini nasıl karşılıyorsunuz? =) Artık bir cevap lütfen? =) |
||
06-18-2009, 19:27 | #63 | |
Alıntı:
Bakın cidden ayıp ediyorsunuz; sorun arkadaşın kendisine bu forumda kaç kere kavga ettik kendisiyle, 4-5 sayfa üst üste kimse olmadan sırf ikimizin tartışmaları oluyordu.. Bir çok kere de fikirlerimiz çakışıyor, buyrun sorun kendisine, ve görün. Ayıp diye savunma yaparken ayıbın ayıbını yapıyorsunuz.. El-insaf ya |
||
06-18-2009, 19:30 | #64 |
|
|
06-18-2009, 19:34 | #65 |
kendine ezberletilen notaları sayıp duruyor...maksadı eleştiri değil ezberini döküyor.mesela bu yandaş lafı tamamen yahudi güdümlü olan kartel medyasının çıkarmış olduğu bir kavram olduğu halde müslüman birisi bunu ağzına sakız gibi dolayıp diğer müslüman kardeşini bununla vuruyor....
|
|
06-18-2009, 19:37 | #66 |
|
|
06-18-2009, 19:51 | #67 | |
Alıntı:
Konuda Redyellow "yönetimin kendi tarafından olanlarını kayırıp diğerlerini ayıklar" şekilde anlayıp, böyle de benimseyip konu da böyle(özüyle birlikte anlaşılmıştır diye) kapatılırsa.. Yani redyellow açısından konunun özüne bakınca.. Vay bizim halimize. Müdahele etmeyelim yapılan işleme. İstişareyle, herkesin kararıyla alındı ya o işlem, kafadan kapatılmadı konu. Etmeyelim müdahele.. Bizim yetkimiz lâf olsun diye var, aman müdahele olmasın. |
||
06-18-2009, 19:55 | #68 |
Farukaslan Kardeşim boş yere inşirahımızı tüketmenin farizası olmaz.Yoksa açayım konuyu sabaha kadar demediğinizi bırakmayın.Lütfen iyi niyetimizi sizde anlayın.Bahsi geçen arkadaşında konuyu anladığı,lakin işine gelmediğinden ötürü örtbas etmeye çalıştığı ortadadır.
|
|
06-18-2009, 20:01 | #69 |
Sabaha kadar açık olmasına gerek yoktu ki, konuyu açtığımda "az daha açık kalsın" yazmıştım..
Konuyu yokuşa elbette sürdürmemeliyiz. Ama son cümlenize katılmıyorum işte, ben Düş Hekimi'nin de redyellow'un da bu konuya hâlis niyetle yaklaştıklarının kanısındayım. Tanıyoruz artık kendisini, "gelmediğinden ötürü örtbas etmeye çalıştığı ortadadır" yönetim ağzından hak etmiyor bence.. İki taraf da. Ne ise artık, kırılmasın iki taraf da en iyisi, kırılma yada yanlış anlaşılma olmasın.. |
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|