![]() |
#811 |
![]() Evvelim ALLAH, ahirim ALLAH, kalbimde beytullah Lailahe illALLAH Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illALLAH ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
ALLAHım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle ALLAHım. Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi. İlahi sen çok affedicisin, Affetmeyi seversin... Her kulundan sabırla tövbe beklersin, Benim günahlarımı affet ya Rabbi, affet! -Amin- Hayırlı Cumalar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
![]() hepinize hayırlı cumalar olsun
inşALLAH....... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
![]() Allahın bereketi sağnak sağnak yağsın güzel ülkemin üzerine. karanlık menfaatçi ve kirli eller bu cumayla birlikte çeksin gölgesini bulaştıkları her yerden. Rabbim ülkemizi bizi tüm vatandaşlarımızı tüm din kardeşlerimizi afetlerden hastalıklardan facia ve terörden hortumculardan para hırsına kapılmış körlerden dış ve iç yıkıcılardan korusun ölmüşlerimize rahmet hastalarımıza şifa dertlilerimize deva ve herkese bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin. HAYIRLI CUMALAR. Konu ÜMİT-AK tarafından (06-19-2009 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
![]() herkesin cuması hayırlara vesile olsun dualar içinde yürekten amin...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
![]() Tüm kardeşlerimin Cuması mübarek olsun...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
![]() Herkese hayırlı cumalar diliyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
![]() İlahi! Ayaklarımızı imanımızla sırat-ı müstâkime sabit eyle... Emanetini kabz etme zamanına kadar emanetinde emin eyle... Bizleri kendine kul kabul eyle... Hâbibinin şefaatine mazhar eyle... Böylesine mukaddes günleri layıkıyla idrak edip huşu içinde hakkını vermeyi nasip eyle. İlâhi! İsteyin vereyim buyurdun, istedik! Senden senin davanı anlatacak hâlis bir dil isteriz, Senden senin davanı savunacak muhlis bir yürek isteriz, Senden senin davana adanacak ferasetli bir gönül isteriz. İlahi! Anlattıklarımızı anlasın yüreği yanlışlara dalanlar Ve Sen'in kudretinle açılsın ferasete kapalı olanlar! Amin amin amin... |
|
![]() |
![]() |
#819 |
![]() Aişe (ra)’dan rivayet edildiğine göre:
“Kim Cuma günü bana salavat getirirse, kıyamet gününde ona şefaatim hak olur” Resul'un(s.a.v) Şefaatine hak kazanacağımız Bir Cuma olması duasıyla... HAYIRLI CUMALAR |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
![]() Hayırlı Cumalar cümleten
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |