08-08-2009, 16:04 | #21 |
Ben buna bir açılım olarak bakmıyorum..Yapılması gereken bu idi..
Yani sonuçda DTP bir şekilde oylar sonucu meclise girmiş bir parti, ve kürtler de 70 milyonluk bu ükenin vatandaşı olduğuna göre; sayın Başbakan'ın omları muhataba alması kadar doğal bişey yok derim.. Tamam DTP açık bir şekilde terör örgütüne destek veiyor olabilir lakin fikir alışverişi ile, konuşarak anlaşmaya varılır diyorum ben.. Baykal sırf muhalefet olmak için konuşup durmakda.. Güneydoğuda durum pek iç açıcı olmasa da bu gelişmeler de onun için ilerlemekde zaten.. Herşey bu ülke için. Daha iyi günler bizi bekliyor diyerek; Selam ve dua ile.. |
|
08-08-2009, 16:15 | #22 |
|
|
08-09-2009, 01:30 | #23 |
ya zaten ortada bir kürt sorunu yok bence...ortada dış mihrakların bölücülük oyunu var .halklar arasında asla bir sorun yok..
şehitlerden sonra ırkçı oldum diyen arkadaşa bende desemki bende şehit cenazelerinden sonra ırkçı oldum ne diyecek acaba.. bu ülkede türk vatandaş kadar kürt vatan evlatlarıda şehit olmuştur..akan kanlar çifttir maalesef.. pkk nın ermeni köktenciliğini yaptığını bilmeyen yok sanırım..sadece kürt vatandaşları birer piyon olarak kullanıyorlar..bu görüşmelerin bir sonuca ulaşabileceğini sanmayanlardanım... görüşme iyiymi ..tabiki iyi..ama bence sonuçsuz kalacak maalesef |
|
08-09-2009, 02:33 | #24 |
bence sorun toplumu bu konuda yanlış yönlendiren doğan medyasında eee kuyruk acıları var ne de olsa
|
|
08-09-2009, 03:38 | #25 |
Bu mes'ele; İç içe grift bir sarmal haline getirilmiş ki... Büyük İskender gibi hükümet te, bu düğümü kılıcıyla kesip problemi kökten halledecek inşeallah..
|
|
08-11-2009, 23:03 | #26 |
Kürt Açılımı 2009
Ve nihayet bir takım olumlu gelişmeler yaşanmaya başladı.
Tayyip Erdoğan’ın Ahmet Türk’le görüşmesi en önemli noktalardan bir tanesidir. Nihayet şeytanın bacağı kırıldı. Neticede Başbakan’ın artık direnemeyeceğini biliyordum. Çünkü Kürt Sorunu kesinlikle DTP’siz çözülemez. Ve DTP bu sürecin en aktif rollerinden birine sahiptir.. Bakalım zaman içerisinde neler olacak? MHP’nin radikal tutumu aptalcadır. Ülke’ye zarar vermekten başka bir işe yaramıyor. Elbette mesele çok hassastır farkındayım, öfkeleri, kaygıları, kuşkuları anlıyorum fakat bu kadar küstahlaşmamalı insan.. Ne demek “12 Kötü Adam”.. Aydın, yazar ve akademisyenleri resmen hedef tahtasına oturtup yerden yere vuruyor.. Ne demek Cumhurbaşkanı ve Başbakan "Vatan hainliği yapıyor"!! AK Parti’ye "siz kimsiniz ki MHP ile görüşeceksiniz” diyor.. Çok aptalca bir soru ve bir yaklaşım. Kim olacak! Halkın büyük bir bölümünün iradesidir bu parti. Çok endişe vericidir MHP’nin bu tutumu. Umarım kitlesini aşırı şekilde kışkırtmaya çalışmaz.. Herneyse; Barış cini şişeden çıkmış bir kere. Er ya da geç bu Barış olacak, bu sorun çözülecek. Kimsenin bunu engellemeye gücü yetmeyecektir.. Umarım AK Parti samimi ve cesaretli bir biçimde bu işin peşini bırakmaz. Haydi hayırlısı bakalım… |
|
08-12-2009, 03:40 | #27 |
yani ben başbakanımıza güveniyorum ama bu dtplilere güvenemiyom. bunlar bizi kandırabilirler. yani iyice bi konuşmak lazım, tayip beyle, abdullah beyle bunlar iyice bi konuşmalılar. adamları önce bi yola getirmek lazım. amerika falan bunları çok kandırdı zamanında. birden düzeleceklerini umuyoruz ama Allahın izniyle.. zaten tayip bey çok güzel konuştu geçen, ondan sora yola geldi büyük bi kısmı ama yinede dikkat derim yani...
kürt kardeşlerimize de artık bişeyler vermemiz lazım, kendi kendilerini yönetmeleri lazım artık. türkler olarak çok zulmettik doğuda unuttuk oraları, iş vermedik zamanında çok çektirdik bizde de kabahat var açıkça. bu kadr günahla biz ahirette çok zorlanabilir milletçe, bundan sora bu haksızlıklra son vermek lazım, kendimizi kurtarma adına. din kardeşlerimiz bize gçmişte yardım da ettiler ama niyeyse millet bi anda karıştı. doğuyu kürtlere versek bikaç yıl bence insanlar alışırlar yani. ilk bikaç zaman bi kargaşa olsada soradan geçer bence. meseleyi büyütüyo aydın doğamın medyası. kürtler hain değiller, pekeke asıl hain. kürtler bize dost olduklarını göstercekler bence yakında, doğuda onlara şans vermek lazım gibi geliyo bana Allahın izniyle güzel şeyler oluyo. hayırlı gelişmeler bunlar bakalım. dua edelim. |
|
08-12-2009, 15:14 | #28 |
Eğer Kürt sorunu samimi, cesaretli ve ciddi bir şekilde çözülürse
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi Başbakan'ı olacaktır RECEP TAYYİP ERDOĞAN... Gelişmeler gayet olumlu yönde ilerlemektedir... |
|
08-13-2009, 06:28 | #29 |
dtp liler soysuzdurlar ama türkiyenin geleceği için türkiyede barışa , sevgiye , istikrara ihtiyacı vardır, inşallah güzel türkiyemi güzel aydınlık bir gelecek bekliyor, ATATÜRK bugün yaşasaydı tayyip erdoğan ile gurur duyardı.
|
|
08-21-2009, 00:44 | #30 |
sonuna kadar destekliyorum
Konu SuSPeCt tarafından (08-21-2009 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
|
|