![]() |
#1 |
![]()
![]() Konu reyAKbay tarafından (10-01-2009 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() peki neyce bu müzik ? çözemedim de
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kürtçe...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Farsça, Kürtçe, Arapça müzikleri çok severim. Her ne kadar anlamasak da..
![]() Konu yolcu44 tarafından (08-09-2009 Saat 10:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() tek dil Türkçe :D ben bunu bilirim. ingilizce de bilmem
Başbakanımız daha dün demiyormuydu tek vatan tek dil tek devlet diye Kürtçeye pek olumlu bakmıyorum. Pek değil hiç olumlu bakmıyorum desem daha doğru ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() kürtçe benim ana dilim...ben kürdüm...olumlu bakmamak gibi birşeyim yok..
türk devletinde yaşıyoruz...ama aslım kürt.. başbakanda kürtçe konuştu eğer böyle düşünmüş olsa ne hakla kürtçe konuştuki.. bu konuda bölücülükten hoşlanan biri değilim.. sizinde böyle hoşlanmıyorum demeniz beni ciddi anlamda üzdü.. ama bu sizin kendi düşüncenizdir.. kürtçe müziklerede hayranım...heleki böylelerine... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() eğer Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayıp da Türkçeyi ana dil olarak nitelendirmeyip "kürtçeyi" ana dil olarak telakki etmeniz de beni ziyadesiyle üzdü. Kürt kökenli olabilirsin ama Türkiye sınırları içerisinde Türkçeden başka ana dil olabilir mi ? devletin resmi dilini resmen yoksaymış olmuyormusunuz ?
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bu arada sizi kim bölücülükle suçladı ki ?
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() kati şekilde savunursam bölücülük olur anlamında dedim...tabiki siz demediniz..
![]() ben türk vatandaşıyım...türklüğü ve türkçeyi inkar eden biri değilim... benim köyümde ana dil türkçe olsaydı türkçe bilmeyen kişiler olmazdı.. demekki anadilim kürtçe..çünkü köyümde türkçe bilmeyenlerde var.. annem kürt babamda... ama türk vatandaşıyız....türküm demekten gocunan biride değilim.. ben türkçeyi ve türklüğü yoksaymış olsam...asla türkçe konuşmam... görüyorsunuzki türkçe konuşuyoruz.. bi şarkıyı paylaştım konu nereye geldi... neyse kardeşim düşüncelerin için teşekkürler.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|