07-12-2007, 10:56 | #1 |
doktorlar hakkında diyaloglar
-aramızda doktor olan var mı?
(arkalardan gelen bir ses) +evet ben varım.. +bi bakar misiniz.. +tabi.. +cok kan kaybı var cerrahi mudale lazım.. benim ilahiyat doktoram var dua etmekten baska bisey yapamam.. -?!!!? ............................... acil durum karşısında ne yapması gerektiğini bilemeyen telaşlı vatandaş cümlesi,alakasız bir dialog içinde bile geçebilir: -eyvah,evden çıkarken ütünün fişini çekmeyi unuttum! +olamaz peki şimdi ne yapmalıyız? -aramızda doktor olan var mı?belki o ne yapmamız gerektiğini söyler.. .............................. -aramızda doktor olan var mı? -ben doktorum. -hah. çay demlenmiştir, bardaklar üstte soldaki rafta.benimki açık olsun. hadi güzelim. -?!!? ............................... -aramızda doktor olan var mı? -ben doktorum. -abi 6 sene çekilir mi o okul be. bi de uzmanlık. ohoo -.... ............................... -aramızda doktor olan var mı? -ben doktorum. -sen de o işi gücü kız isteyip durmak olan "ne mühendis ne doktorlar"dan mısın birader? -..... ................................ parantez içi: (içten gelen ses) - :sakacı cocuk. . : doktorun teki action: -aramızda doktor olan var mı? . (bu sefer yutmuyacam lan!). -lutfen lutfen doktor olan var mı? . (ulan sanki gercekten de lazım, sanki, sanki) -biri doktor cagırsın lutfen. . (desem mi? lan, desem mi?, diyim len, e hadi diyim) - doktooor doktor, yok mu doktor?. . benim evet, ben! - ? . ? - ehe ehe ehe ulan hepiniz aynı universitede mi okudunuz len? .? - hep aynı tongaya dusuyonuz. .................... -aramızda doktor olan var mı? -ben doktorum. -açılalım mı ozaman nedir yani? -?!!? ....................... bir keresinde amerikaya,bir konferansa gitmek üzere 50-60 tane doktor aynı uçağa binerler. tabi bunların yanında normal insanlar da vardır uçakta.bir tane yolcu,60 yaşlarında bir kadın, aniden kalp krizi geçirir ve uçakta hemen "aramızda doktor olan var mı"anonsu yapılır. sizce ne olmuştur sonrasında?o 50-60 doktor aynı anda yaşlı kadının olduğu kabine harekete geçerler,herkes şaşırır tabi bu duruma,neysekikadın yerinde müdaheleyle sağlığına kavuşur... ......................... Kahraman olma sevdasındaki bir bireyin de söyleyebileceği bir laftır "açılın ben doktorum" sözü... nitekim doktor olmamasına rağmen, açılın ben dokturum, en azından babam doktordu ben de bi şeyler biliyorum diyen versiyonu mevcuttur, gözlerimle şahit olmuş ve inanamamışımdır... (alıntı,ben görmedim yani ) .......................... + Açılın açılın ben doktorum. - Buyrun doktor bey + Kapanın kapanın öldü herif.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-12-2007, 10:57 | #2 |
tip ogrencisi herseyi bilir..
asistan kendi konusunu bilir... uzman konunun hangi sayfada oldugunu bilir... docent kitaplarin yerini bilir... profesor docentin yerini bilir... ;) ;) |
|
07-12-2007, 18:22 | #3 |
+ Açılın açılın ben doktorum.
- Buyrun doktor bey + Kapanın kapanın öldü herif. :D :D :D :D :D |
|
07-12-2007, 18:23 | #4 |
|
|
06-30-2008, 09:34 | #5 |