![]() |
#21 |
![]() Erbakan Hoca Aklı Başında Bir İnsandır ki Ona hakaret haddimizi daha doğrusu kendi adıma konuşayım haddimi aşar.. Şunu söylemek istiyorum böyle güzel bi kanalın böyle bir medya gurubuna satılmasına çok üzüldüm.. Saygı durmak yakışır.. hayırlı olsun inşallah..
|
|
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
ŞEREFSİZ DEMEK KÜFÜR DEĞİL Mİ? ben size ŞEREFSİZ OBJEKTİF diye hitap etsem "bu normal kişinin kendi görüşü" mü olur? |
||
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
Eğer bu satış doğru ise (çünkü buna benzer bir haber taaa 2008 yılında da çıkmıştı) bende eleştiririm. Belik bilemediğimiz şeyler vardır bi de o tarafı dinlemek lazım. Ama bir insanı eleştirirken asla hakaret etmemek lazım diye düşünüyorum. Teşekkürler. |
||
![]() |
![]() |
#24 |
![]() EY FORUM YÖNETİMİ:
Sudaduran nickli ahlaksızın Erbakan hakkında kullandığı ŞEREFSİZ kelimesi için işlem yapmayacak mısınız? Bu ahlaksızlık foruma yakışıyor mu? Bu terbiyesizlik foruma yakışıyor mu? Bu alçaklık foruma yakışıyor mu? YÖNETİMİ GÖREVİ DAVET EDİYORUM. |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
Kesinlikle Hakaret Eleştri Farklıdır Tabi..Haklısınız.. Ben Erbakan Hocayı Eleştirmiyorum da Bize Saygı Duymak Yakışır Diye Düşünüyorum..Nihayetinde Ticarette Olan Şeyler Bunlar Erbakan Hocaya saygım sonsuzdur.. Saygılarımla.. |
||
![]() |
![]() |
#26 |
![]() EY FORUM YÖNETİMİ:
Sudaduran nickli ahlaksızın Erbakan hakkında kullandığı ŞEREFSİZ kelimesi için işlem yapmayacak mısınız? Bu ahlaksızlık foruma yakışıyor mu? Bu terbiyesizlik foruma yakışıyor mu? Bu alçaklık foruma yakışıyor mu? YÖNETİMİ GÖREVİ DAVET EDİYORUM |
|
![]() |
![]() |
#27 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Bu sudaduran nickli terbiyesiz bana özelden mesaj göndermiş:
Alıntı:
Mesaj özel mesaj kutusunda duruyor, yöneticiler bakabilirler. Forum yönetimini göreve davet ediyorum. Bu terbiyesizliğe bir son verin. Bu kişi kim? Bu hakkı nerden alıyor? Sayın Erbakana ŞEREFSİZ deme terbmiyesizliğini gösteriyor. Bana özelden mesaj atarak aklı sıra tehdit ediyor. Yok mu bu terbiyesize bir dur diyecek yönetici! |
||
![]() |
![]() |
#29 |
![]() erbakan hoca 'kayıp trilyon' davasından mahkum olarak maddi külfiyet'e girmiş olsa da 'SİYONİSTLERİN' ortağı,28 ŞUBAT darbesinin tetikçisi,Demokrasi düşmanı ve ETÖ'cüye tv5'i satmasını 'tükürdüğü sözleri yaladı' sözü herhalde ağır kaçmaz.sudaduran arkadaşımızın söylediği laflar da kendisine yakışmamış,erbakan hoca halkımızın arasına fitne ve fesat gafletine düşse de,başbakanımızın zirve yapmasında büyük bir payı ve ayrıcalığı olduğunu düşünüyorum.erbakan hoca'ya karşı tutum ve davranışlarımızda biraz daha hoşgörü ve tevazu göstermeliyiz yani başbakanımızın yaptığı gibi erbakan hoca'nın eleştirilerini ve sözlerini görmezden gelmeliyiz.
|
|
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
Konu sudaduran tarafından (09-03-2009 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|