AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-17-2009, 21:20   #11
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
olcayatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok iğrenç insanın kola içmeyesi geliyor
E güzel..

Bak böyle bir yararı olmuş en azından bu olayın: )

[O]bjektif neden gerçek olmasın ki..

Olmayacak bişey de değil zannımca: )
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2009, 21:47   #12
Kullanıcı Adı
BlueMoon
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
E güzel..

Bak böyle bir yararı olmuş en azından bu olayın: )

[O]bjektif neden gerçek olmasın ki..

Olmayacak bişey de değil zannımca: )

e millette kola içmeyeyiversin canım ne olacak değil mi ? :D
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2009, 21:51   #13
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
olcayatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

e millette kola içmeyeyiversin canım ne olacak değil mi ? :D
Ben de bunu söylemeye çalışıyorum zaten: D

Şaka bi yana böyle olması kanaatimce çok yerinde olur: )
Alt 09-17-2009, 22:01   #14
Kullanıcı Adı
Enfal
Açıkcası ben cola içen biri olsam kesinlikle bu haberi okuyup colamdan vazgeçmem. Hatta colamı içerken bu haberi hatırlayıp gülerim. Bulunduğum başka meclislerde de bu olayı anlatıp gülme eylemini işteş hale getiririm.

Bu tuhaf habere kanıp kimsenin içtiği coladan vazgeçeceğini sanmıyorum. Cola içip kardeş katili olmayın diye uyardığımız bu konuda hassam olalım dediğimiz insanlar buna rağmen cola içmeye devam edecekler ama bu hamam böceği bir anda her şeyi değiştirecek ve colanın içilmesini bizce müspet manada etkileyecek öyle mi ?
Enfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2009, 22:07   #15
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Belkide dağıtım hatası olmuş ,uzakdoğuya gitmesi gerekirken Türkiyeye pazarlanmıştır.
Malum uzakdoğulular hamam böceği gibi haşereleri yemekten çekinmezler ve büyük keyif alırlar.Eğer oralarda böyle bir durum ile karşılnsaydı eminim sesini bile çıkarmazlar kola kapağının altında hediye çıkmışcasına sevinirlerdi.
Kısaca yemek kültürüne göre değişen tepkilerdir bunlar.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2009, 22:10   #16
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Belkide dağıtım hatası olmuş ,uzakdoğuya gitmesi gerekirken Türkiyeye pazarlanmıştır.
Malum uzakdoğulular hamam böceği gibi haşereleri yemekten çekinmezler ve büyük keyif alırlar.Eğer oralarda böyle bir durum ile karşılnsaydı eminim sesini bile çıkarmazlar kola kapağının altında hediye çıkmışcasına sevinirlerdi.
Kısaca yemek kültürüne göre değişen tepkilerdir bunlar.
: ) Tabi doğru. Yemek kültürüne göre değişir bunlar. : ))

Bizler böcek yemediğimiz için, haliyle pek haz etmiyoruz: D
Alt 09-17-2009, 22:12   #17
Kullanıcı Adı
FERM@N

Adana da bir kişinin iftar için aldığı Pepsi kola şişesinden böcek çıktı

Eser Erduru adlı vatandaş, iş çıkışı iftarda içmek için 1,5 litrelik Pepsi kola olarak evine getirdi ve yemeğe oturdukları sırada eline aldığı kola şişesi içerisindeki böceği fark etti.

Erduru, Ben ve evde bulunanlar büyük şaşkınlık yaşadık. Ünlü bir firmanın ürününde böyle bir şeyle karşılaşacağımızı düşünmezdim. Böceği görenler bu markayı içmekten vazgeçiyor dedi.

Böcekli kolayı bilirkişi nezaretinde noterden tasdik ettirdiğini ifade eden Erduru, hakkını aramak için yasal süreç başlattığını söyledi.

Bilirkişi huzurunda noterden onaylanan tespit tutanağında kola içecek şişesinin kapağının hiç açılmadığı ve içerisinde hamam böceğine benzer bir böceğin görüldüğü belirtiliyor.

İlgili kola şişe içerisindeki böceğin insan sağlığına zararlı olabileceğinin de belirtildiği tutanakta, şişenin içerisinde olması gereken gazlı içeceğin bulunduğu, şişenin sert bir şekilde şişik olduğu ifade ediliyor.

Pepsi’den üst düzey bir yönetici, milyonda bir de olsa bu tür durumların yaşanabileceğini söylemekle yetindi. ( !!! )

HABER01 ( 2 saat önce )
FERM@N isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-18-2009, 02:09   #18
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ünlü bir marka olduğunu düşünmüyorum,şahsende böyle mavi kapaklı bir ürün görmedim!Fakat Pepsinin son günlerdeki seda sayanlı reklamlarında 'mavilik'had safhada...Acaba diyorum PEPSİ olabilir mi?!Özgün araştırmaya çıkmıştır,sonuç elde edersen bilgilendirirsin bizleride
Yok be İshak Hocam işim mi yoktu Hem bak Pepsi'ymiş. Böyle bir olayı arkadaşımdan da duymuştum epey zaman önce, o da kolayı bardağa boşaltmış bardağın dibinde böcek olduğunu farketmiş artık o böcek bardaktan yukarı nasıl tırmandıysa
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
böcek, kola

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)