![]() |
#1 |
![]() Değerli arkadaşlar. Benzer bir konu daha önce açılmıştı ancak ben kendim de daha düzenli bir konuyu açmayı istedim. www.arkamahalle.biz "Halkların Kardeşliği Adına" sloganıyla 8 ay önce açıldı. Ancak son 2 ay içerisinde özellikle ruhsal sorunlardan dolayı siteyle fazla ilgilenemedim. Bu sırada site ile ilgili çeşitli sorunlar da yaşadık. Aktif gücümüz çok düştü. Şimdi yeniden siteyi aktif tutmaya çalışmaktayım yavaş yavaş. Site herkese, her kesime açık bir sitedir. Herkes görüşlerini özgürce saygı çerçevesinde birbiriyle paylaşabilir. Siz değerli arkadaşlarımızı da aramızdan görmekten mutluluk duyarız. Saygı ve sevgiyle...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kolay gelsin, başarılar dilerim. İnşaallah seviyeli, güzel tartışmaların olduğu bir forum olur. Dualarımla.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Site karmakarışık bir duruşu yok...
Ahmet kaya resimleri...ArkaMahalle ismi... Normal bir forum mu? Siyasi bir forum mu? Belli değil... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Site, Ahmet Kaya'nın çizgisindedir.
Sadece Ahmet Kaya ile ilgili değil ancak O'nun çizgisindedir. Yani her kesime açık bir sitedir. Herkes görüş ve düşüncelerini saygı çerçevesinde paylaşabilir. Ahmet Kaya'da birlik ve beraberlik yanlısı bir sanatçımızdı. Ahmet Kaya'dan Siyasete, Siyasetten Spora, Spordan Edebiyata birçok bölüm var. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() "BDP Doğru mu yapıyor..?" linki için tıklayın.
http://www.arkamahalle.biz/showthread.php/bdp-do-ru-mu-yap-2015.html?t=2015 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() .......
Konu ALmi´ tarafından (05-09-2010 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Nihayet forum sitemiz açılmıştır.
Arkadaşlar; hepinizi buradan ayrı ayrı özel bir biçimde davet ediyorum. Davetime yanıt verirseniz çok sevinirim... Sitenin sloganı "Halkların Kardeşliği Adına"dır... Yani Ahmet Kaya çizgisinde her kesime açık bir sitedir. İçeriği Ahmet Kaya, Kültür, Sanat, Edebiyat, Hayat, Siyaset ve Spor Bölümlerinden oluşmaktadır... www.arkamahalle.biz Saygı Ve Sevgilerimle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() hocam forumun pek bi anarşist ya...
şöyle bi baktımda... komünist,sosyalist,tkp,bdp,pkk hep orada ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Üye oldum bakalım ....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hoşgeldiniz sevgili kardeşlerim.
Elbette ilk bakışta soğuk bakabilirsiniz, bu normaldir. Ama zamanla seveceğinizi düşünüyorum ![]() Her görüşten insanları barındırıyor bu site. Ancak daha sağlam bir şekilde işleyecektir. Siz sitenin bundan sonraki çizgisine bakın. Karşıt görüşlü üyelerimizin değerlerine ve liderlerine saldırmak kesin olarak yasaktır. Rahat olun arkadaşlar, ben varım yanınızda ![]() Şu linki tıklayıp "Yeniden Merhaba!" konusunu okumanızı Tavsiye ederim... http://www.arkamahalle.biz/showthread.php?t=2194 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
|
|