AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 09-10-2007, 20:57   #11
Kullanıcı Adı
mavera,
Standart "AK PARTİLİ" OLMAK MI? "AK PARTİCİ" OLMAK MI?
Güzel bir konu..aslinda ülkemizde irdelenmesi gereken bir konu...
ben sadece bir takim tutuyorum o da bana yetiyor..ona destegimi her halukarda veririm ama parti olayi farklidir..
sonucta daha önce ak parti yoktu ama bizler vardik ve bizlerin görüsünü benimsedigi partiler vardi yarin belki yine ak parti olmayacak orasini bilemeyiz..
evet ak partiliyiz..partimizi seviyoruz, liderimizi seviyoruz, bu partinin ilkelerini benimsiyoruz ama asla bu partinin yaptigi herseyi körü körüne savunmuyorum..
zamanin neler getirecegini bilemeyiz..sonucta ülkeyi iyi yönetemeyen partiler yüzünden ak parti ortaya cikti yani yönetim eksikliginden..
su anda bir yönetigim boslugu yok su anda ülke ehil ellerde ama yarinin neler getirecegini bilmek cok zor ama sevindigim bir nokta var artik millet olarak eskisi gibi takim tutar gibi parti tutmaktan vazgeciyoruz..
biz yillarda bir kac lider tarafindan yönetildik hemde cok kötü yönetildik ama buna ragmen bu liderlerden vazgecmedik o yüzden ben 3 kasim secimlerini bir milad olarak görüyor ve türk siyasetini 3 kasim öncesi ve sonrasi diye ikiye ayiriyorum..
3 kasimda yillarca ülkemizin üst kademesinde bulunan ama ülkemize cok fazla katkisi olmayan kisiler halk tarafindan tasviye edilmistir...;)..
Alt 09-10-2007, 21:00   #12
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Hoşgeldin üstadım...;)
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2007, 23:43   #13
Kullanıcı Adı
parabol
akpartıde boyle seyler olacagını sanmam cunku ozellıkle bu forumda gordumkı gercekten bıseyler bılen ınsanlar burda ..yerı gelınce agır tartısmalarda olsa bu tartısmalarda bılmekten kaynaklanıo..zaten tartısma olmadıgı zaman bıseyler ters demektır..koru korune baglanan zıhnıyet bundan oncede oldugu gıbı bundan sonrada zarardan baska bıse getırmez..sorgulamak arastırmak ogrenmek lazım..

busene oyum ak partıye olabılır ancak bu ıstıkrarda gıtmezse tabıkı tepkımızı ortaya koymamız gerekır..adama herseyı anlatıorum..cevap veremıo haksızsın dıyemıo ama yok partımden vazgecmem dıyo ..ınsallah bızdende bu zıhnıyete kapılanlar olmaz ..cunku ıste bu nokta ıstıkrarsızlıgın sorunların basladıgı nokta olur..yerı geldıgınde partımızı kendımız yargılamalıyız..
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-24-2008, 02:27   #14
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
çok güzel konu açık ve net ülkemizin çıkarları çerçevesinde kim iyi yönetirse ona oy veririm o malum parti hariç yanlız ak parti adaletsiz olanlar yönetirse çok üzülürüm
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)