![]() |
#521 |
![]() 1-Saat kaç ? 15:49 2-İsim? bahar 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 22, aslan 4-Dövmen varmı ? hayır. . 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? aşka inanmam. . 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? tabikide turka. . 8-Tercih ettiğin rakam ? öyle bir rakam tutmam. . 9-Sevdiğin müzik türü? kulağıma hoş gelen her türlü müzik. . 10-En sevdiğin çiçek ? belli başlı bir çiçek sevmem. . 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? insanları uyutan, gereğinden fazla osmanlıca kelime kullanan sohbetler.. 12-Sevdiğin renkler? mor ve tatlı yeşil : ) 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? öğretmen olarak görebilmek istiyorum !!! 14-Aşık mısın? hayır. . 15-Ailenle misin, tek mi? ailemle. . 16-Tuttuğun takım ? gs ![]() 17-OLmazsa olmazın ? sıkılmamak : ) 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? merve ![]() 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? tanıştığım insanları. . 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? saat kaç olmuş ? ![]() 21-En nefret ettiğin hareket? yapmacık hareketler. . 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? kendimi seviyorum ben : ) 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? yok bişey : ) 24-Takma adın ? arkadaşlarım genelde pöcük der. . 25-En sevdiğin spor? voleybol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? ortada bir yer ![]() 27-Konuştuğun diller? türkçe ![]() 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? perili evim, wuuuuuuu, 29-İş , Okul? iş adayı, öğretmen adayı ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
![]() 1-17:27
2-YUCE 3-1978 BOĞA 4-YOK 5-EVET 6-KULLANMIYORUM 8-9 9-ÖZELLİKLE DİNLEDİĞİM BİR TARZ YOK 10-PAPATYA 11-SOHBETİN HER TÜRLÜSÜNÜ EDERİM BİRŞEYLER KATICAKSA YAHUT KATICAKSAM 12-KIRMIZI VE SİYAH 13-HAYIRLI 14-EVET 15-TEK 16-TUTMUYORUM 17-YOKTUR 18-VAR 19-HİÇBİR ŞEYİ 20-DÜŞÜNMEDİM HİÇ 21-İSYAN 22-İSTEMEZDİM 23-SÖYLEYEMEDİĞİM HİÇ BİR ŞEY YOK 24-YOK 25-MUAY THAİ 26-ORTASI 27-İNGİLİZCE 28-ŞÜKÜR 29-İŞ Konu yuce tarafından (10-19-2009 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
![]() 1-Saat kaç ?
04:24 2-İsim? Akabe 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 39-Boğa 4-Dövmen varmı ? Karşıyım-Asla işim olmaz 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Hiç biri 8-Tercih ettiğin rakam ? 114 9-Sevdiğin müzik türü? Kulağıma hoş gelen her tür 10-En sevdiğin çiçek ? Karanfil 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Zoraki sohbetler,sıkıcı konferanslar 12-Sevdiğin renkler? Mor,mavi,yeşil,siyah 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Şu an ümit varım, geleceği nereden bileceğim ![]() 14-Aşık mısın? Evet, ama bu bildiğimiz iki ayaklıları kapsamıyor ![]() 15-Ailenle misin, tek mi? Ailem 16-Tuttuğun takım ? Türkiye 17-OLmazsa olmazın ? Kedilerim 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Çooook var Canım arkadaşlarım 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Her şey olması gerektiği gibi 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Allah 21-En nefret ettiğin hareket? Riyakarlılık, kul hakkına önem vermeyenler 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Kendim olmaktan memnunum 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Böyle bir şey yaşamadım 24-Takma adın ? Pearl 25-En sevdiğin spor? Fitneess 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Yerine göre 27-Konuştuğun diller? Almanca 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Canımın içi 29-İş , Okul? Sporcu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
![]() 1)23.59 2)serkan 3) 28 balık 4) hayır 5) hayır 6) asitli içecek içmem 8) 571 1453 9) ilahi 10) gül
![]() Konu matematikci_35 tarafından (10-27-2009 Saat 01:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
![]() 1-Saat kaç ?
22.00 2-İsim? Abdüssamed 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 24- oğlak 4-Dövmen varmı ? Hayır ayrıca dövme karşıyım 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Emperyalis malı olmadığına göre tabiki Cola Turka Elimden geldiğince Emperyalis malına hayır derim 8-Tercih ettiğin rakam ? 27 9-Sevdiğin müzik türü? Türk pop Türk Rock Türk Sanat ilahi tabi bunların içinden seçtiklerim hepsini sevmem 10-En sevdiğin çiçek ? gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? fazla samimi olma yılışık davranma 12-Sevdiğin renkler? Sarı Lacivert yeşil beyaz kahve rengi 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Vatansever yardımcı paylaşımcı birleştirici 14-Aşık mısın? evet Allaha aşığız oda bizleri sever inşAllah 15-Ailenle misin, tek mi? Ailemle 16-Tuttuğun takım ? FenerBahçe 17-OLmazsa olmazın ? Kitaplarım bilgisayarım net haberler ve ilmim 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? var istemediğiniz kadar yurt dışıda dahil 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Kendimize göre dünyada kendimizce bir devrim yapmak isterdik 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Namaz 21-En nefret ettiğin hareket? okumadan bilmeden ve anlamadan yapılan cahilce yorumlar 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? İmam Azam - Adnan Menderes ikiside itikadlarından aman vermemiştir yapılan onca zülme rağmen 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Allaha emanet ol 24-Takma adın ? yok 25-En sevdiğin spor? Futbol bilardo 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? yerine göre 27-Konuştuğun diller? Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? artı - akabinde - mutakiben - 29-İş , Okul? Matbaa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
![]() denilide oturmaktayım.29 yaşındayım lise mezunuyum esnaflık yapıyorum ve geçen seçimlerde mahalleme muhtar seçildim.insanlar seven hep gülmeye çelışan bir insanım.kalbim de ALLAH VE PEYGAMBER AŞKI OLAN bir gencim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
![]() 1-Saat kaç ? 23:23
2-İsim? Erhan tuna KARACA 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 19 Balık 4-Dövmen varmı ? Arada yaptırıyorum 2 günlüklerden 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Evet 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? kola turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 10 9-Sevdiğin müzik türü? karadeniz 10-En sevdiğin çiçek ? Kırmızı gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Not 12-Sevdiğin renkler? kırmızı,siyah,beyaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? iyi 14-Aşık mısın? evet 15-Ailenle misin, tek mi? tek denilemez yurtta kalıyorum 16-Tuttuğun takım ? BeşiktAŞK 17-OLmazsa olmazın ? Smslerim 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? çoook 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? okuduğum okulu 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? "O" 21-En nefret ettiğin hareket? dolmuşçuların arabayı kümese çevirmesi 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? kendimi 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? biliyorsun 24-Takma adın ? Laz 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? fazla açıksözlü 27-Konuştuğun diller? Türkçe Rumca 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Sen naber ya.. 29-İş , Okul? okul |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
![]() 1-Saat kaç ? 01.21
2-İsim? Onur 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 19 - Başak 4-Dövmen varmı ? Hayır... 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Hayır... 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Ayran ![]() ![]() 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 9-Sevdiğin müzik türü? Hoşuma giden her tür... 10-En sevdiğin çiçek ? Gül.. 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Serserice... ![]() 12-Sevdiğin renkler? Sarı-Lacivert-Kırmızı-Beyaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Hizmetkâr... 14-Aşık mısın? Evet...(AK Parti Ailesine) 15-Ailenle misin, tek mi? Ailem ile.. 16-Tuttuğun takım ? ![]() 17-OLmazsa olmazın ? Ailem... 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Bilmem ![]() 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? İşçi maaşlarını ![]() 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? yorumsuz.. 21-En nefret ettiğin hareket? Yalan-İftira... 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? (-) 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Söylemek istediğimi söylerdim ![]() ![]() 24-Takma adın ? .............. 25-En sevdiğin spor? Futbol... 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Orta karar... 27-Konuştuğun diller? Türkçe. 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Selamun Aleyküm. 29-İş , Okul? Okul sonra meslek... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
![]() [quote=kübra
![]() 1- 03.00 2- emre 3- 20, terazi 4- yok 5- pas=) 6- turka 8- 9 9- kulağa hoş gelen her türlü müzik dinlerim 10- pas 11- pas 12- sarı, kırmızı 13- harita mühendisi olarak 14- hayır 15- tek 16- galatasaray 17- ak parti 18- say say bitmez 19- hiçbirşeyi 20-pas 21- milliyetçi hareket=) 22- SAYIN BAŞBAKAN tabi ki=) 23- Allah seni basımızdan eksik etmesin 24- bayır 25- basketbol 26- açıksöz 27- iyi türkçe orta ingilizce az almanca 28-ak parti 29- okul |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
![]() 1-Saat kaç ?
20.47 2-İsim? hyrnisa 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? oğlak/ 21 4-Dövmen varmı ? tabiki hayır ![]() 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? ![]() 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? hiç biri 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 9-Sevdiğin müzik türü? ney,enst... 10-En sevdiğin çiçek ? papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? kaba 12-Sevdiğin renkler? siyah,yeşil,petrol mavisi,parlament mavisi 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? ... 14-Aşık mısın? hayır 15-Ailenle misin, tek mi? ailem 16-Tuttuğun takım ? GALATASARAY 17-OLmazsa olmazın ? Fotoğraf makinam, anahtarlığım, kitaplarım 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? bi sürü ![]() 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? ... 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? uyanış şeklime bağlı 21-En nefret ettiğin hareket? el kol hareketleri 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? hiç... 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? çek git bebeğim uzaklara ![]() 24-Takma adın ? zeytin 25-En sevdiğin spor? voleybol,basketbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? açıksözlüyüm 27-Konuştuğun diller? rumca... 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? yok 29-İş , Okul? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |
|
|