11-17-2009, 19:49 | #11 |
Kanal7 el değiştirdiği anda döngellemeye başladı..Ben hiç uygun bulmuyorum o kanalı..Ama yinede İman'lı olduklarına inandığım için,çoça MAİL attım..Arkadaşlar,o linkten maillerinizi atın..
Uyarmak bizden,HİDAYET Allah'tandır.. |
|
11-17-2009, 23:36 | #12 |
güncelleme
|
|
11-18-2009, 12:34 | #13 |
Kınanacak protesto edilecek onlarca hasısımımız ve yaptıkları varken kendi saflarmııza yakın kuruluşlara top güllesi gönderilmesine ben karşıyım. Bu tür başlıklar beni çok rahatsız ediyor. Elbirliğiyle gönüllerden çıkarıyorsunuz yakındaşlarımızı
|
|
11-18-2009, 12:39 | #14 |
Sevdiğimiz,İmanla olduğumuz kardeşlerimizi neden uyarmayalım..Ben onlarca mail gönderdim,ayet ve hadislerle,Resûlüllah(s.a.v)'in hayatından örneklerle FAİZ'le reklamın helal olmadığını,ordan ekmek kazananların hepsinin eşlerine ve hanımlarına haram yedirdiklerini açık açık söyledim..
Doğan medyası gibi,Münafık bir kuruluş olsaydı,zaten işim olmazdı.. Seven,sevdiğinin yanlışını görmezden gelen değil;ona doğruları gösterendir.. |
|
11-18-2009, 12:53 | #15 | |
Alıntı:
|
||
11-18-2009, 13:18 | #16 |
Hürriyet,Milliyet... Doğan gurubu gazetesi :Ülker reklamı yapıyor ,hac organizasyon reklamları yapılıyor
Zaman,Yeni şafak....müspetmedya :Banka reklamı,faiz reklamı yapıyor ama Doğan medyasının yaptığı reklamlarDoğan medyasının misyonundan bir şey kaybettirmiyor o halde anlamsız tartışmaları bırakmalıyız ben olaya şuşekilde bakarım Ergenekona,derin statükoya ve ülkedeki her türlü kötülüğe kafa tutan gazete ve yayın organlarını kötülememeliyiz |
|
11-19-2009, 09:09 | #17 |
O zaman rüşveti , faizi , haramı sırf ergenekona karşı olan insanlar yaptılar diye mübah mı göstereceğiz? Peygamber Efendimiz , eğer faizi müslüman yerse haram değildir demiş mi? Faizi alan da , veren de , mübah gösteren de , kıyısından köşesinden faize bulaşanlar da bizden değildir demiş.Faizin her tüğrlüsü ayaklarımız altındadır demiş.
|
|
11-19-2009, 13:38 | #18 | |
Alıntı:
ben öyle bir şey demiyorum ki gazete ve basındaben adamların neyazdığına neyi savunduğuna bakarım kadın veya faiz reklamı yapmıyoruz diyen nice müspet basın ve medya kuruluşu ergenekon konusunda ve diğer tüm konularda sesiz kalıyor sadece sessiz kalmakla kalmadığı gibi bizleri kafir medyanın eleştirdiği gibi acımasızca eleştiriyor hatta iftira atıyor önemli olan misyondur ben gazetenin reklamından çok misyonuna bakarım nasıl ki doğan medyaları hac organizasyonları veya ülkerin reklamını yapmakla misyonundan bir şeykaybetmiyorsa bunlarda kaybetmiyordur |
||
11-19-2009, 21:06 | #19 |
Yok bu bizim görüşten yok ergenekona düşman yok bilmem ne nane
böyle bir olaymı var yahu adam faiz reklamı yapıyor protesto ediyoruz kalkmışsın bu bizim yandaş protesto etmeyelim diyorsunuz. Yuh diyorum sadece kocaman bir yuh ! |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
faiz, haber7 |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|