![]() |
#21 |
![]() Ak kelebek normaldır vahdettınde ulkeyı satıp savmıstı sımdı lıderınız aynısını yapıyor zamanında vahdettın damat ferıt sayesınde sevr antlasması ıle ulkeyı manda ulkesı halıne getırmeye calısan yıtık son osmanlının gerı kalan ıslerını lıderınız yapıyor. Ama yınede dılerım kı sızın lıderınızın sonuda o vahdettın ve dıgerlerı gıbı olmaz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Ben aydınlıgın arkasına sıgınmam gogusumu gere gere dolasırım ama sızın gıbı bıtıp yok olmus osmanlının kalıntılarından meded uman zıhnıyet acaba kımın arkasına sıgınıyor.Kım mı senın lıderın erdogan. Zamanında dtp pkk nın teror orgutu oldugunu kabul etmeden onlarla asla gorusmem dıyen erdogan daha sonra cıkarları ugruna dtp ıle pazarlıga oturuyor onlarla aynı masaya oturuyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Bursa nutku senin gibi faşolara hitap eder. Cumhuriyet tosuncuğu değil Osmanlının torunuyuz !
Az kaldı az kaldı . 2023 de bambaşka bir Türkiyede yaşayacağız inşAllah ... |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
Gerçi aynı zihniyet ama gene'de bu sahte nutuku Atatürkün nutku diye yutturamazsın..! Konu depare tarafından (12-11-2009 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
bana liderini söyle diyorum... kem küm ediyorsun... yaptığı yanlışta olsa doğruda olsa Liderim Erdoğan diyebiliyorum... Sen ne diyorsun... ımm emm kemm küm... cevap ver...Liderin Kim... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
Ama işte bak adım adım geliyoruz. Lübnan Libya suriye arnavutluk ![]() Dikkatli ol efendi fena geliyoruz ![]() |
||
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Kapatma davası mı?Yoksa Ekmek Davası mı?
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Az önce devrimciyim diyordun hele gel seninle bir devrimi konuşalım...
Girelim şöyle maodan çıkalım cheden...Girelim Fidelden Çıkalım gezmişten... Mayakovski şiirlerinden... içindeki devrimciliği bir görelim bakalım neymiş devrim.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|