01-15-2010, 03:04 | #551 |
1-Saat kaç ? 23:51
2-İsim? FUNDA 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 30 4-Dövmen varmı ? HAYIR 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? PORTAKAL SUYU 8-Tercih ettiğin rakam ? 8 9-Sevdiğin müzik türü? HALK MÜZİĞİ 10-En sevdiğin çiçek ? NERGİS 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? SÜREKLİ MODADAN BAHSEDİLEN LÜZUMSUZ SOHBETLER 12-Sevdiğin renkler? HER RENGİN GÜZELLİĞİ AYRIDIR. 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? SAĞLAM VE KARARLI 14-Aşık mısın? NEYE YADA KİME SORUYU SINIRLANDIRMALIYDINIZ BENCE. 15-Ailenle misin, tek mi? 16-Tuttuğun takım ? BJK 17-OLmazsa olmazın ? GELİŞİM 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? NESLİHAN,ESMA,BURCU 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? MEVLAM NE EYLERSE GÜZEL EYLER! 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? DOĞAN GÜNE ŞÜKRETMEK. 21-En nefret ettiğin hareket? SAYGISIZLIK VE BENCİLLİK 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? ANNEM GİBİ OLMAK İSTERDİM 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? SÖYLENMEKTENSE SÖYLERİM BEN! 24-Takma adın ? YOK 25-En sevdiğin spor? VOLEYBOL 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? AÇIK SÖZLÜ 27-Konuştuğun diller? TÜRKÇE 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? NEDEN VE NİÇİN... 29-İş , Okul? BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ, YYÜ |
|
01-17-2010, 21:50 | #552 |
akparti recep taip erdoğan yeter gerisi teferuat
|
|
01-18-2010, 20:56 | #553 |
hepinize selam olsun
|
|
01-26-2010, 13:02 | #554 |
İBRAHİM DAŞ 2010 1983 BİLECİK OSMANELİ İLÇESİ DÜZMEŞE KÖYÜNDENİM.
|
|
01-26-2010, 14:07 | #555 |
1-Saat kaç =10.54
2-İsim=Muhammet 3-Yaşın kaç ve burcun ne =16-Terazi 4-Dövmen varmı=ALLAH'a şükür yok. 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu=Hayır. 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı=İçersem cola turka(1 yıla yakındır uzağım hemen hepsi aynı sayılır.) 8-Tercih ettiğin rakam =21(Amed'imin plaka numarası) 9-Sevdiğin müzik türü=Rap(Sagopa kajmer ve Arada Jay-z felan dinlerim) 10-En sevdiğin çiçek =Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı=Geyik ve yanlışlarını üstün körü savunarak laf salatası yapanların sohbetleri 12-Sevdiğin renkler=Sarı-Lacivert-Turuncu-Mavi 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun=Bir ticari,siyasi veya bürokrasiye atılmış bir kişi olarak.Küçüklükten değişmedi vardır bir hikmet. 14-Aşık mısın=Daha erken. 15-Ailenle misin, tek mi=Tabi ki Ailem ile.. 16-Tuttuğun takım =Fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın =Ailem-Pc-Kitaplarım vs. 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın=Bingöl'de Fen Lisesi okuyan doğuştan arkadaşım 1 yaşından itibaren ailece gidip geldiğimiz komşumuzun velet'i Veysel'im. 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin =Çok şey'i en azından geçmişimi. 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey=Saat kaç acaba. 21-En nefret ettiğin hareket=Tokat Sallanması. 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin=Yaradan herkesi en güzel şekilde ve hayırlı şekilde yaratmıştır(dünya'ya göndermiştir.) 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin=Yok ol git. 24-Takma adın=(Kimse takamaz.) fakat kullandığım nick Nebula ve ShoeBiLL 25-En sevdiğin spor=Basket ve Futbol. 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü=Adamına ve ortama göre. 27-Konuştuğun diller=TürkçeÇat pat zazaca:D 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük=ALLAH'a emanet. 29-İş , Okul=Lise 3 |
|
01-26-2010, 19:42 | #556 |
TEK KELİMEYLE TÜRKİYENİN GELECEGİ BİZ AK GENCLERİZ
|
|
01-27-2010, 00:23 | #557 |
1-Saat kaç ? 21:23
2-İsim? elif 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 23 koç 4-Dövmen varmı ? hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu?hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? meyve suyu 8-Tercih ettiğin rakam ? 12 9-Sevdiğin müzik türü? arabesk hariç tümü 10-En sevdiğin çiçek ? papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? bol dedikodu ve boş sözler 12-Sevdiğin renkler? lila mor siyah gri 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? çooook başarılı bi hakim inşl. 14-Aşık mısın? hayııııııır 15-Ailenle misin, tek mi? ailemle 16-Tuttuğun takım ?milli 17-OLmazsa olmazın ? anne baba 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? ümmühan 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? yaşadığım şehri 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? bugün ne yapıcaktım 21-En nefret ettiğin hareket? el hareketleri 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? kendimi 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? yürüüüü 24-Takma adın ? 25-En sevdiğin spor? 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? açıkgözlüymüşüm 27-Konuştuğun diller? süper türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? 29-İş , Okul?anadolu ünv iktisat fakültesi iktisat Konu akelçi tarafından (01-27-2010 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
01-27-2010, 22:00 | #558 |
1-Saat kaç? // sağ alt köşeye bakınız .p
2-İsim? // geçiniz 3-Yaşın kaç ve burcun ne? // yaşlanıyoruz efendim. 20 - terazi 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? // yok öyle bir şey (: 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? // hiçbiri. 8-Tercih ettiğin rakam ? // batıl inanç,bize ters (: 9-Sevdiğin müzik türü? // Arabesk ve yabancı müzik dışında her türlüsünü dinlerim. 10-En sevdiğin çiçek ? // kırmızı gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? // Şu iki sözcüğü kısaltarak konuşanlardan ''slm-nbr'' birilerine duyurulur efenim (: 12-Sevdiğin renkler? // hm..Mavi 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? // iyi yerlerde sdsa (: 14-Aşık mısın? // biz davamıza aşığız efendim 15-Ailenle misin, tek mi? // ailemle. 16-Tuttuğun takım ? // BEŞİKT(AŞK) (; 17-OLmazsa olmazın ? // Aileyi söylememe gerek var mı bilmem.Takımım ve tabi ki ak ak ak 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? // o o çok var..hepsine sözüm var,gideceğim bir gün yanlarına ) 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? // Şahsi değil,genel olarak. Şu ihl'lilerin başında bulunan katsayı ve türban kabusuna kesin çözüm bulmayı çok isterdim. 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? // yine mii 21-En nefret ettiğin hareket? // el şakalarından nefret ederim.En yakınımdakiler bile olsa acımam bozarım (: 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? // başkaları benim gibi olmak istesin, ben neden isteyeyim 25-En sevdiğin spor? // Futbooll. 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? // ikiside. 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? ''imkansızlık hiçbir şeydir'' diye diye motive ediyoruz kendimizi. Bakalım sonumuz ne olacak.Hayırlısı (: 29-İş , Okul? // Okul. |
|
01-27-2010, 22:04 | #559 |
Bir müslüman nasıl yaşamalı diye endişelenirim
|
|
01-28-2010, 12:40 | #560 |
yasım 24 ankara lıyım lıse mezunuyum mobılya dekarasyon ıle ugrasıyorum suan evlıyım bır kızım var ellerınızden oper abılerı ablaları hayat ıle mucadele verıyoruz ayakta kalmak ıcın saygılar
|
|
Konuyu Toplam 31 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 31 Misafir) | |
|
|