![]() |
#11 |
![]() Başbuğ paşa bir türlü ağız tadıyla darbe yapamadığı için morali bozuk!
Bırakmadılar ki adamlar, ağız tadıyla bir darbe yapsınlar! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() FOTO analiz tam isabet olmuş
Kendi milletinin insanına somurt Yabancıya gülümse Aşağılı kompleksimidir yoksa ideolojik bağnazlık mı nedir? O senin başkomutanın Somurt somurtabildiğin kadar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Genelde Genekkurmay Başkanları darbe yapmazlar. Hatta geçmişteki bazı darbelerde Genelkurmay başkanlarınında kellesi gitmiştir. Genelkurmay Başkanı olamayacağını anlayan ve ama en üste çıkmak isteyen kuvvet komutanları yapar darbeyi. Çünkü askerde her zaman rütbe atlama isteği vardır. Hep en üst olmak isterler. Genelkurmay Başkanı zaten kendi kurumunda en üsttür...
Askerlik yapanlar, subaylarda nasıl bir rütbe terfi sevdası olduğunu çok iyi bilirler... |
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Darbe lafları artık mazide kaldı değil genelkurmay başkanı kimse cüret edemez.Sağlam ve karakterli bir siyasi otoritenin varlığı kan ve göz yaşından beslenen zihniyetlerin hareket kabiliyetlerini sindirmiş ve lav etmiştir.Tayyip erdoğan gibi bir başbakanın varlığı darbe değil muasır medeniyetler seviyesine ulaşma adına atılacak adımların takipçiliğidir.Biz birlik ve beraberliğimizi korur,ekilen fitne tohumlarının bitmesine ve yeşermesine izin vermez isek camilerimize bomba düşmez, bizleride şükrü saraçoğluna toplayamazlar.Bizlerde böylelikle FB li olmaktan kurtuluruz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() resimlerle oynanmıs burda salak yok
maksat sayın genel kurmay baskanımızı kötü göstermek ama olmamış |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() feda35 normaldir. Hala dahas güneşin balçıkla sıvanamayacağını b azı çevreler anlayabilmiş değiller. Ne yaparlarsa yapsınlar, altın çöpe düşse asla değerini kaybetmez ama tenekeyi parlatmaya kalksan da çeyrek altın dahi etmez.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Birinci deyimi bizim için kullandonda 2. deyimle kimi ima ettiğini anlamadım.Evet bize istediğinz kadar çamur atın temiziz biz.
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() İşte bu yüzden tenekeyi parlatsan çeyrek altın etmez demiştim. Sizin temiziz diyebilmeniz için içinizdeki bir cok vekil kımlıgıne haız sahsıyetlerın mahkemelerde yargılanması lazım ki anca o zaman temızız dıye bılesın. Vekıllerı uzerınde bu kadar şaibe olan bır partının uyesı ya da sempatızanı bunu dıyebılıyorsa sadece komık dıyorum baska da bır sey demıyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Sizin parti üyeleriniz o kadar temizki
![]() En son bülent ersoyla uğraşıyordu baykıl ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Zamanında Bülent Ersoy bile yasaktan kurtulmak için Baykal'a sığınmış ve Baykal da Bülent gibi biri ile uğraşmak istemediği için Bülent de hırs yapmış tabi bunu. Ama hiç olmazsa. ne bizim naylon fatura yolsuzluğumuz, ne hayali ihracatlarımız var. Hala daha bu millet Ali Dibo hadisesini unutmuyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|