AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 02-07-2010, 11:35   #21
Kullanıcı Adı
Ukbâ
SP ile Ak partinin tüzük ve misyon acısından büyük farklılıkları vardır. Dokusal ve faaliyetsel olarak siyasi vizyonları değişkenlik arz ediyor. Geçmişte şartların olgunlaşmamasından dolayı islami cizgi ile siyaset yapmanın zinde güçler karşısında parcalanmasını hep beraber yaşadık bu tecrübenin varlığı ile Ak parti iktidara gelmiştir. SP dış siyaset anlayışı ABD ve AB ile olan işbirliklerine bakış acıları çok farklı o yüzden birleşmeleri mümkün değildir.

Son dönemlerde Numan beyin adımları ile çok daha demokratik çok daha kapsayıcı farklı olana tahammül eden bir profil var ortada , siyasi hareket alanlarındaki bu gelişme sağlanırda kitleleri etkileyebilecek siyaset geliştirirlerse muhalefet olarak kalmaları bile ülkemiz için güzel olur .
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-17-2010, 17:11   #22
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
NEE ?? Saadet ile Ak parti mi ?? Bu iki ismi yan yana bile görmek istemiyorum!! CHP olur Saadet olmaz yani o derece !!
mervecim bu cevabı senden hiç beklemezdim...
çünkü ben chp ye veririm ak partiye vermem diyenleri kınarken senin gibi aklı başında şeker bi kızdan bunu duymak çok büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için...ama eminimki, başka bir sebebin vardır..

bu konudaki düşüncemde...eskiden çok ama çok katıydın..(tabi yine chp diyemedim) olmaz derdim...ama keşke olsa....böyle bölünerek sol tarafa alan bırakılması...ve milletin bu konular hakkında yorum yapması....hep muhafezakar kişilerin bir biri ile tartışması beni çok üzüyor....boş yere kalp kırıklıkları..
ama bir birleşme olmaz...iki tarafta alttan almıyor....ama ne yalan söyliyim çok sevinirim...
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-17-2010, 17:14   #23
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Olmayacak bir iş...
Boşuna bir çaba...=))
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-17-2010, 17:16   #24
Kullanıcı Adı
Beritan
bence çabada yok burdaki düşünce...
olmayacağınada hepimiz hem fikiriz...
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-17-2010, 17:19   #25
Kullanıcı Adı
Tuğrul Paşa
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Taş yerinde ağırdır

Merve hanım:

Gerçekten de siz partizan değilsiniz

Size partizan diyenin ağzı bal yesin
Kesin öyledir...
Tuğrul Paşa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-17-2010, 17:57   #26
Kullanıcı Adı
milletinadami
saadet partisinin yüzde 0.0000 lardaki mikro oylarına ihtiyacı yok akpartinin...
ayrıca kamyonlarca dolu holigan partiye girerse iyice halktan koparırlar partiyi ALLAH muhafaza etsin...
milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-17-2010, 18:07   #27
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
milletinadami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
saadet partisinin yüzde 0.0000 lardaki mikro oylarına ihtiyacı yok akpartinin...
ayrıca kamyonlarca dolu holigan partiye girerse iyice halktan koparırlar partiyi ALLAH muhafaza etsin...
Eğer kusura bakmazsan, senin yazılarını da bilen birisi olarak şunu söylemek istiyorum:

Kaç kamyon fanatik, holigan gelirse gelsin hepsini toplasan senin kadar HOLİGAN olamazlar
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-17-2010, 19:36   #28
Kullanıcı Adı
Seyyah
Luzum yok. Akparti gözü tok ve temiz siyaset yapan bir parti.
Saadet sergilediği politikaları ile bunu çürütür.
Zaten hocada kabul etmez sonra cennet tehlikeye düşer...
En güzeli herkes kendi köşesinde kalsın milletin taktirine kalmış gerisi 2011 de
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-17-2010, 19:52   #29
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Birleşmesin. Saadet partisi ideolojimize yakındır. Bu açıdan bir sorun çıkmaz. Fakat siyasi açıdan çizilen yol çok farklı. Recep Tayyip Erdoğan bu ülkede "birşeyler"i değiştirmek için izlenebilecek en iyi yola yakın bir yoldadır. Bu yolda, herşey açıkça konuşulmaz,herşey demokrasi başlığı altında zikir edilir. Fakat saadet partisi öyle değil. Saadet partisi, bir şeyleri değiştirmek için doğrudan yolu seçer. Yani herşey açıkça söylenir,tarafını belli eder. Bu tip partilerin iktidara gelebilmesi için diğer partilerin yalnızca tek kesime hitap etmesi gerekir. Yani velev ki bir birleşme oldu, siyasi rota açısından sorun çıkar.Herşeyi açıkça ve doğrudan söylemek iyi değil midir? Elbette iyidir. çok güzeldir. Fakat Bu ülkenin sistemi belli. Bu sistemin hangi ideolojiyi anti demokratik bir biçimde dışlamaya çalıştığıda belli. bknz; parti kapatmalar. Bu yüzden izlenilen bu yolda çok dikkatli olmak gerekir. Ve "dava" diye nitelendirilen zihniyetler,mevcut olduğu siyasi sisteme mensup ülkenin şartlarına göre demokratik amaçlarına ulaşmaya çalışmalıdır.

Tabi bu zaten imkansız bir olasılık. Saadet partisi daha iyi çalışsın, muhalefet olsun. Bu ülkeye çok daha hayırlı olur.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-17-2010, 20:48   #30
Kullanıcı Adı
isimsiz
bu başlık şaka olmalı akşam akşam güldürdü beni
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)