AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 02-20-2010, 21:03   #31
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
SSS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
*** Değerli Arkadaşım.
Bu konunun dini boyutu tüm dinlerde belli.Tercih sapkınlığı da benim yazımın teması.
Sizin imzanızın Türçe'sini rica etmiştim. Cevap vermediniz.
Selamlar ***
iyide kardeşim siz hep alakasız yerlerde soruyorsunuz..
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2010, 21:07   #32
Kullanıcı Adı
SSS
Alıntı:
Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyide kardeşim siz hep alakasız yerlerde soruyorsunuz..
*** Bir soru sordum size. Cevabın yeri ve yurdu mu olur Cevaplama niyetiniz varsa bana bir özel mesajla da yapabilirsiniz.
Burada herkesin imzası, herkesin anlayacağı dilden. ***
SSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2010, 21:09   #33
Kullanıcı Adı
Beritan
1 konu içinde yersiz yorumları siliyorlar..
eğer sizin gerçekten öğrenme amacınız olsa siz özelden sorarsınız..
buda herkesin anlayamayacağı dilse altına bide tercümesini yapmamı gerektirmez..
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2010, 21:10   #34
Kullanıcı Adı
SSS
Alıntı:
.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir anda özgürlükçü kesilenleri anlam veremiyorum.

Benim çocuğuma,kardeşime kötü ve ahlaksız bir örnekte bulunabilecek bir şeye müsade etmemek özgürlük düşmanlığı olmasa gerek.

Sokaklarda,parklarda,orada burada, farklı iki cinsin nefsane ilişkileri midemizi kaldırırken,aynı cinsin ilişkisi iğrençlik olur. Bunu yasal yol ile bir de evlilik onayı vererek doğal kılmak ise vahşet olur.

Helak edilen kavimlere özenmemek dileğiyle..
*** Konuya güzel katkılı mesajınız için teşekkürler ***
Alt 02-20-2010, 21:25   #35
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tercihlerden ziyade bu işin dini boyutuna bakmak lazım...tersmi? varmı? yok o zaman bizcede yok....bu bi tercih olamaz...
Nokta .
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-21-2010, 02:31   #36
Kullanıcı Adı
tayyiperdogan57
bence burda buyuk bir sorun var, insanlarin dinsel, cinsel, siyasi gorusu kendine aitir ve nasil ki bizler bizden baska bir dine mensup olanlari zorla, baski yaparak, ayiplayarak kendimize benzetmeye çalismiyorsak, ayni sekilde cinsel veya siyasi goruse de ayni sekilde hareket etmeliyiz, eger tam anlamiyla bir demokrasi istiyorsak bunlar basarmamiz lazim, ve bu tur olaylarin daha sonu gelmedi, daha geçenlerde Star tv de izdivaç programinda bunun ornegini yasadik, hi kimse kimsenin ozel hayatinda karismaya hakki yoktur olamaz ama tabii ki de dini açidan takdir ve tasfire edilmeyen bir seydir, dogrudur yanlistir, bunun hesabini kurban oldugum allahim soracaktir muhakak ki o insanlara
tayyiperdogan57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-21-2010, 02:52   #37
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
tayyiperdogan57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence burda buyuk bir sorun var, insanlarin dinsel, cinsel, siyasi gorusu kendine aitir ve nasil ki bizler bizden baska bir dine mensup olanlari zorla, baski yaparak, ayiplayarak kendimize benzetmeye çalismiyorsak, ayni sekilde cinsel veya siyasi goruse de ayni sekilde hareket etmeliyiz, eger tam anlamiyla bir demokrasi istiyorsak bunlar basarmamiz lazim, ve bu tur olaylarin daha sonu gelmedi, daha geçenlerde Star tv de izdivaç programinda bunun ornegini yasadik, hi kimse kimsenin ozel hayatinda karismaya hakki yoktur olamaz ama tabii ki de dini açidan takdir ve tasfire edilmeyen bir seydir, dogrudur yanlistir, bunun hesabini kurban oldugum allahim soracaktir muhakak ki o insanlara

Gençliğimizin geldiği düşünce durumuna bakın.. Ne kadar acı..
Evet dini özgürlük,fikir özgürlüğü vardır,olmalıdır.. Ama ahlaksızlığın özgürlüğü olmaz! Tartıştığımız konu bir ahlaksızlık örneği.. Ve bu sadece islam dininde değil bütün dinlerde yasaklanmış bir durum..Sadece dini değil toplumsal değerlernde kabul etmedği büyük bir ahlaksızlık.. Bunu özgürlük olarak görenlerin özgürlük anlayışını yeniden gözden geçirmesini öneririm..

Özgürlüğünde bir sınırı vardır..O sınırdan çıkarsanız adı özgürlük olmaz..
Eşcinsellik bir rahatsızlıktır.. Bu rahatsızlık kimisini doğuştan vurmuştur,kimisinide toplumun maneviyatsızlığından..Tedavisi onu ne kınamaktır nede özgür bırakmak! Asıl kınayarak yada seyirci kalarak bizler hesap vermek zorunda kalacağız..

Lütfen böyle ahlaksızlıkları ''özgürlük'' adı altında meşrulaştırmayalım..
Bu çok çirkin bir düşünce..Her fikre saygımız vardır ama benim böyle bir düşünceye saygım olamaz..
Alt 02-21-2010, 02:56   #38
Kullanıcı Adı
İsmail EKİCİ
Alıntı:
tayyiperdogan57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok işte öyle olmuyor

Bunun adı özgürlük değil. Kadın ve Erkek olarak 2 cins insan yaratıldı birleşmeleri için ;)
İsmail EKİCİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-22-2010, 01:33   #39
Kullanıcı Adı
tayyiperdogan57
Alıntı:
Duygu'Seli~ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gençliğimizin geldiği düşünce durumuna bakın.. Ne kadar acı..
Evet dini özgürlük,fikir özgürlüğü vardır,olmalıdır.. Ama ahlaksızlığın özgürlüğü olmaz! Tartıştığımız konu bir ahlaksızlık örneği.. Ve bu sadece islam dininde değil bütün dinlerde yasaklanmış bir durum..Sadece dini değil toplumsal değerlernde kabul etmedği büyük bir ahlaksızlık.. Bunu özgürlük olarak görenlerin özgürlük anlayışını yeniden gözden geçirmesini öneririm..

Özgürlüğünde bir sınırı vardır..O sınırdan çıkarsanız adı özgürlük olmaz..
Eşcinsellik bir rahatsızlıktır.. Bu rahatsızlık kimisini doğuştan vurmuştur,kimisinide toplumun maneviyatsızlığından..Tedavisi onu ne kınamaktır nede özgür bırakmak! Asıl kınayarak yada seyirci kalarak bizler hesap vermek zorunda kalacağız..

Lütfen böyle ahlaksızlıkları ''özgürlük'' adı altında meşrulaştırmayalım..
Bu çok çirkin bir düşünce..Her fikre saygımız vardır ama benim böyle bir düşünceye saygım olamaz..

anliyorum sizi, ama ben bunu burda ne mudaafa ediyorum ne de mesrulastiriyorum, birakalim nasil yasarlarsa yasasinlar, bizim daha onemli konularimiz var, sirasiyla in$allah hepsi hal olur
tayyiperdogan57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-22-2010, 10:58   #40
Kullanıcı Adı
SSS
duygu seli'nden alıntı:

Evet dini özgürlük,fikir özgürlüğü vardır,olmalıdır.. Ama ahlaksızlığın özgürlüğü olmaz! Tartıştığımız konu bir ahlaksızlık örneği..

Ben de bunu anlatmaya çalışyorum: AHLAKSIZLIĞIN ÖZGÜRLÜĞÜ OLAMAZ !

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
cinsel tercih

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)