02-20-2010, 21:03 | #31 |
|
|
02-20-2010, 21:07 | #32 |
|
|
02-20-2010, 21:09 | #33 |
1 konu içinde yersiz yorumları siliyorlar..
eğer sizin gerçekten öğrenme amacınız olsa siz özelden sorarsınız.. buda herkesin anlayamayacağı dilse altına bide tercümesini yapmamı gerektirmez.. |
|
02-20-2010, 21:10 | #34 | |
Alıntı:
|
||
02-20-2010, 21:25 | #35 |
|
|
02-21-2010, 02:31 | #36 |
bence burda buyuk bir sorun var, insanlarin dinsel, cinsel, siyasi gorusu kendine aitir ve nasil ki bizler bizden baska bir dine mensup olanlari zorla, baski yaparak, ayiplayarak kendimize benzetmeye çalismiyorsak, ayni sekilde cinsel veya siyasi goruse de ayni sekilde hareket etmeliyiz, eger tam anlamiyla bir demokrasi istiyorsak bunlar basarmamiz lazim, ve bu tur olaylarin daha sonu gelmedi, daha geçenlerde Star tv de izdivaç programinda bunun ornegini yasadik, hi kimse kimsenin ozel hayatinda karismaya hakki yoktur olamaz ama tabii ki de dini açidan takdir ve tasfire edilmeyen bir seydir, dogrudur yanlistir, bunun hesabini kurban oldugum allahim soracaktir muhakak ki o insanlara
|
|
02-21-2010, 02:52 | #37 | |
Alıntı:
Gençliğimizin geldiği düşünce durumuna bakın.. Ne kadar acı.. Evet dini özgürlük,fikir özgürlüğü vardır,olmalıdır.. Ama ahlaksızlığın özgürlüğü olmaz! Tartıştığımız konu bir ahlaksızlık örneği.. Ve bu sadece islam dininde değil bütün dinlerde yasaklanmış bir durum..Sadece dini değil toplumsal değerlernde kabul etmedği büyük bir ahlaksızlık.. Bunu özgürlük olarak görenlerin özgürlük anlayışını yeniden gözden geçirmesini öneririm.. Özgürlüğünde bir sınırı vardır..O sınırdan çıkarsanız adı özgürlük olmaz.. Eşcinsellik bir rahatsızlıktır.. Bu rahatsızlık kimisini doğuştan vurmuştur,kimisinide toplumun maneviyatsızlığından..Tedavisi onu ne kınamaktır nede özgür bırakmak! Asıl kınayarak yada seyirci kalarak bizler hesap vermek zorunda kalacağız.. Lütfen böyle ahlaksızlıkları ''özgürlük'' adı altında meşrulaştırmayalım.. Bu çok çirkin bir düşünce..Her fikre saygımız vardır ama benim böyle bir düşünceye saygım olamaz.. |
||
02-21-2010, 02:56 | #38 | |
Alıntı:
Bunun adı özgürlük değil. Kadın ve Erkek olarak 2 cins insan yaratıldı birleşmeleri için ;) |
||
02-22-2010, 01:33 | #39 | |
Alıntı:
anliyorum sizi, ama ben bunu burda ne mudaafa ediyorum ne de mesrulastiriyorum, birakalim nasil yasarlarsa yasasinlar, bizim daha onemli konularimiz var, sirasiyla in$allah hepsi hal olur |
||
02-22-2010, 10:58 | #40 |
duygu seli'nden alıntı:
Evet dini özgürlük,fikir özgürlüğü vardır,olmalıdır.. Ama ahlaksızlığın özgürlüğü olmaz! Tartıştığımız konu bir ahlaksızlık örneği.. Ben de bunu anlatmaya çalışyorum: AHLAKSIZLIĞIN ÖZGÜRLÜĞÜ OLAMAZ ! |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
cinsel tercih |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|