AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Anketimiz: ?
Katılıyorum 11 39.29%
Katılmıyorum 16 57.14%
Kararsızım 1 3.57%
Katılımcı sayısı: 28. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 03-20-2010, 11:30   #1
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Standart "100 bin ermeni sınır dışı edilsin" sözüne katılıyormusunuz
Başbakanımızın açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Konu .:Ay_Yıldız:. tarafından (03-20-2010 Saat 11:33 ) değiştirilmiştir..
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-20-2010, 11:32   #2
Kullanıcı Adı
Uysal
Bu söze katılmam mümkün değil. Bu sözler Nazilerin Yahudilere yaptıklarından bir farkı kalmaz. Şu da unutulmasın, yurt dısında bır suru turk vatandası var aynbısını avrupa ulkelerı yapsa hepsı turkıyeye gelse olurmu turkııye bunu kaldıramaz bence akp aklını basına devsırmelı.
Alt 03-20-2010, 15:04   #3
Kullanıcı Adı
Yıllardır sustuk sustuk.Elin Avrupa'sı Amerika'sı kalkmış bize tarih dersi vermeye çalışıyor. Kendi yaptıkları soykırımlara bakmadan. Yakın tarihe bakalım İsrail'in Filistin'e yaptığı bir soykırım değil mi? Amerika'nın Irak'a ve Afganistan'a yaptıkları,Kızılderililer'e yaptıkları bir soykırım değil mi? Neden kimse bunları parlamentolarına taşımaz? Osmanlının bir hatası vardı, Osmanlı bunlara fazla hoşgörülü davrandı. Bu Ermeniler Anadolu'da tam 1250 okul açıp gençlere Türk düşmanlığı empoze etti. Cemiyetler Dernekler açtı. Osmanlı bu içten çökeltme oyunlarına dur demeliydi.Örgütlenip bizi arkamızdan vurdukları yetmiyormuş gibi 5 yaşından büyük tüm Türkleri katletme kararı aldılar. Bu rahat yaşamları varken Osmanlı içinde kirlilik çıkarmaya çalıştılar. Tabi tehcir olur. Şimdi kalkmışlar bizden batıyı arkalarına alarak toprak ve çıkar talep ediyorlar. Ayrıca bize faşist diyenleri anlamıyorum.Tayyip Erdoğan'ın bu sözü stratejiktir. Avrupa fazla açtı ağzını. Elimizdeki gücü göstermek adına yapılan açıklamadır. Yani yalnızca bir göz dağıdır. Yoksa durduk yere 100 bin Ermeniyi gönderecek halimiz yok. Açıkça destekliyorum.

Ayrıca Tayyip Erdoğan'ı eleştirenler Ermenistan'la yapılan siyasi temaslarada karşı çıkanlar değilmidi? Eleştirilerin niyeti farklı.

Konu .:Ay_Yıldız:. tarafından (03-20-2010 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir..
Alt 03-20-2010, 15:08   #4
Kullanıcı Adı
EZEL
Konunun silinmesini talep ediyorum .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2010, 15:10   #5
Kullanıcı Adı
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konunun silinmesini talep ediyorum .
Sebep? Benim konudaki amacım Başbakanın sözünün yanlış anlaşıldığını göstermektir.Yorumumu okursanız bunu anlayabilirsiniz.
Alt 03-20-2010, 15:13   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Katılıyorum.Çünkü;Başbakanımızın bu sözü kartel medyası tarafından çarpıtıldı.Hemde özelikle.Erdoğan'ı her defasında köşeye sıkıştırmaya çalışan bu zevatlar,'sapla samanı birbirine karıştırarak' birilerinin avukatlığına soyundular!Şayet,malüm medya olaylara bu kadar hassas ise,öncelikle at gözlüklerini çıkartıp diğer konularada aynı hassasiyetti göstermeleri gerekmektedir.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2010, 15:13   #7
Kullanıcı Adı
fatih güneş
katılmıyorum.başbakan burda yanlış konuştu bence
fatih güneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2010, 15:48   #8
Kullanıcı Adı
Şuayip
Katılmıyorum tabiiki . Başbakanımız seçim öncesi devletçi tavır içinde olması sakıncalı.Şimdi libarel düşünceli insanları bu konu iiçin dışlarsanız yarın reformist hareketler için size kimse inanmaz.

MAZLUM-DER Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal, ‘’Bir ülkede yasal süresi geçtikten sonra kalmaya devam eden bir kimse ya devlet onu yakalayamadığı için kaçaktır, ya da devlet onun yerini bildiği halde dokunmadığı için misafirdir. Misafire ikramı başa kakmak Kasımpaşa kriterlerine sığmaz” dedi. Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın BBC’ye verdiği mülâkatta Türkiye’de kayıt dışı yaşayan 100 bin Ermeninin “sınırdışı edilmesi”ne yönelik sözlerinin, bu kişilerde tedirginlik oluşturduğunu ifade etti. Sözü edilen kaçak 100 bin Ermeni’nin yaşlı ve çocuk bakıcılığı, ev içi işçilik, tezgahtarlık, inşaat işçiliği, vasıfsız işçilik gibi ucuz iş gücü olarak uzun yıllar ülkelerine gidemeden çalıştığını anlatan Ünsal, şöyle devam etti: ‘’Bir ülkede yasal süresi geçtikten sonra kalmaya devam eden bir kimse ya devlet onu yakalayamadığı için kaçaktır, ya da devlet onun yerini bildiği halde dokunmadığı için misafirdir. Sözü edilen 100 bin Ermeni hemen sınır dışı edilebileceğine göre yerleri biliniyor demektir. Yerleri biliniyor ve dokunulmuyor ise kaçak değil misafirdir. Kasımpaşa kriterlerine göre misafire yapılan ikram ve ihsan başa kakılmaz. Kasımpaşa kriterlerine göre fakirlerin, sahipsizlerin, kimsesizlerin ellerinden ekmekleri ve umutları alınmaz, korkutulmaz, tehdit edilmez.’’
Şuayip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2010, 18:03   #9
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Oldukca isabetli olur.Kaldı ki şu an da kaçak olarak Türkiye'de ikamet etmekteler.Yasal olarak da sınır dışı edilmeliler.Bunu her ülke yapıyor.Dikkat çeken tek tarafı ise soykırımın kabulünden sonra böyle bir sözün söylenmesidir.
Dururmusun lütfen den anlamayan eşeğin ,ancak çüş deyince durduğunu bildiğimiz için Gerektiğinde aynı seviyeye inip ,anladığı dilden konuşmasını da çok iyi bilmeliyiz.
Bu dili konuşmasını iyi bilen Erdoğan bence yerinde bir söz söylemiş ve biz iyi olması için didinip çalışırken,bu gayretimizi iatismar edip sürekli tepemize çıkanlara çüş demesini bilmiş ve gayet isabetli bir söz söylemiştir.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2010, 18:18   #10
Kullanıcı Adı
reyAKbay
Zaten açıklamasını bizzat kendisi yaptı."Ermenileri" değil, "Kaçak Ermenileri" dediğini tekrar vurgulamıştır.
reyAKbay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)