03-26-2010, 01:21 | #11 | |
Alıntı:
Hiç sevmem bu tür şeyleri ama bu çiçekleri sen hakettin sevgili akıncı. |
||
03-26-2010, 01:38 | #12 |
Bunda siyasi bir görüntü olduğuna inanmıyorum.
Kültürümüzde olan birşey el öpmek, Arınç doğru olanı yapmıştır gidipde 80 yasındaki adamla tokalaşması yakışmazdı. Ne yapmış olursa olsun sonuçda bir mazileri var. Saygı gösteren birşey kaybetmez bence. Bende dargın oldugum insanlarla ( yaşları 50+) yinede saygıdan ellerini öperim, kişiliğimde olan bir güdü eminim Arınç'ta aynı duyguları paylaşıyodur. |
|
03-26-2010, 10:37 | #13 |
Her ne sebepten olursa olsun bu poz Ak Partinin vitrinini karalayacak bir pozmudur değilmidir ? Muhalafetin vede muhalafet şakşakcılarının yarın bu pozu kullanıp Ak partiye çamur atmıyacağını kim garanti ediyor ?
Ak Partiyi kuranlar toplumun herkesiminden oy almayı hedef seçip buna göre bir slogan bir vitrin oluşturdular biz sevmiyormuyuz Erbakan Hocamızı tabiki seviyoruz onun hakkını kimse ödeyemez bana göre ama hepimiz görüyoruz karşımızdaki gücün ne kadar örgütlü çetrefilli bir güç olduğunu böyle bir gücle başedebilmek için arkanda güclü halk kitlesi durdurulamaz bir meclis çoğunluğu (anaysayı değiştirmek için muhalafetin ağız kokusunu çekiyoruz ) gerekiyor bunun içinde toplumun herkesiminden her cemaatinden her görüşten insandan oy almaya çalışıyoruz bunu yapmak içinde kimsenin çamur atamıyacağı bir vitrinimizim imajımızın olması gerekiyor. Yarın bir gün bu pozu kullanıp hani siz değişmiştiniz gibisinden çamur atmak için bu resmide araç olarak kullanmıyacakları ne malum ? |
|
03-26-2010, 13:29 | #14 |
o ortamda ben olsam aynısını yapardım...
|
|
03-26-2010, 15:24 | #15 |
Hocasına göstrerdiği saygıdan dolayı Sayın Arınçı kutluyorum. Fatih Sultan Mehmet gibi bir tavır sergilemiş.
|
|
03-26-2010, 15:26 | #16 | |
Alıntı:
herkes bilir milletimizin hangi ideolojiden olursa olsun hocalarına nekadar saygılı olduğunu bu rsimin malzeme olacağı kanısında değilim |
||
03-26-2010, 15:29 | #17 |
Siyasetin bir kenara itildiği saygının ön plana geldiği an , bu tablo ile siyaset üretmeye çalışanlar kendi dar siyasetlerinde boğulur. Ezelin dediği gibi bu kareyi kendi emelleri için kullanan aymazlar olacaktır ama yinede sayın Arınç siyasi duruş dışında saygısını taşırarak büyüklük yapmıştır.
|
|
04-04-2010, 20:19 | #18 |
Maşallah.Yerinde davranış.Muhalefet kullanırmı kullanmaz mı bilinmez ama bu gibi takdire şayan hareketler milletin gönlünde her zaman yer bulmuştur.Önemli olan millet gerisi hep angarya.
|
|
04-04-2010, 20:44 | #19 |
Sayın Arınç Saygı göstermiştir
fakat IMF ci,Siyonist uşağı AB kuklası gibi laflarda yenilir yutulur laflar değildir bunlar Sayın Erbakanında bu laflarından dolayı bir özür dilemesi gerekir bu lafları ite söylesen it kaldırmaz |
|
04-04-2010, 20:47 | #20 |
ne var bunda ya içinde biraz vefa duygusu kaldıysa öpmesi çok normal. daha dünü hatırlarsanız onlara siyaset yapmasını Erbakan hocam öğretti. onlara ilk siyasi kimliği veren yine Erbakan hocamın zihniyetidir. siyaset meydanında kendileri bir isim yaptılarsa bunu ilk Erbakan hocam ın kanatları altındayken yaptılar.
Hocam bir eğitimde dediki. biz ayni şu an size verdiğimiz gibi (her ay çeşitli illern saadet teşkilatı gider ankarada Erbakan Hocamdan teşkilat dersi görür ankarada) Tayyibe de Gül e de Arıncada okulda anlatılır gibi ders anlattık. hele Tayyip Erdoğan istanbul belediye başkanlığına RP den aday olduğu sıra kampa alınmış gibi adeta sıkı bir siyaset belediyecilik eğitimi verilmiş. yani öpmese ayıp ederdi... ha söylediklerime inanmayan araştırsın Tayyip Erdoğan'ın yada Arıncın 10 sene önceki durumunu araştırsın.SAYGILARIMLA.... |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
arınç erbakan hoca |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|