04-04-2010, 20:53 | #21 |
sonuçta boynuz kulağı geçti
kaldı ki Başbakanım Cumhubaşkanım ve Arınç milli görüş gömleğini çıkarıp Özal misyonu sayesinde bugün buralara gelmişlerdir ve icraatlarını ilhamını Özal misyonundan almıştır ve hala Özalın yarım bıraktığı planlrı hedefleri gerçekleştiriyorlar yani başarılarının sebebi Özaldır Erbakan değil Erbakan misyonunu devam ettirselerdi bu insanlar ve ülkemiz ne halde olacaktı inşallah Özal misyonu sayesinde dahada büyük hizmetler yapacak bu zatlar hem sövüp hemde kendinize pay çıkarmayın düne kadar Başbakanıma Cumhurbaşkanıma sayıdırıyorsunuz IMF ci diye bugün IMF yallah dediler biraz utanma duygunuz olsa özür dilersiniz bu iftira bakalım size Cehennemde tapu verecek mi hani hocanız bize verdi ya cehennemde tapu |
|
04-04-2010, 22:20 | #22 |
Biz erbakanın elini öpecek olgunluğa sahibiz..sonunda yaşlı bir insan ve bu memlekete hizmet etti...
Ama milli görüş camiasının holigan gençleri Tayyip Erdoğanın elini öpmeyi bırak hakaret bile ederler... İşte akparti ve milli görüşün farkıda burada... |
|
04-04-2010, 22:27 | #23 |
Holiganların Tayyip Erdoğan'a duyduğu kini anlayamıyorum. Madem Tayyip Erdoğan Milli görüşle alakası olmayan bir lider, o halde niye içlerinden çıkıp parti kurmasına laf edersiniz. Milli görüşçü lider ise, ha Akparti ha saadet partisi. koltuk sevdası mıdır bu? Madem siyasetten anlamıyor,iyi yetiştirseydiniz;bir zamanlar öğrencinizdi. Mantıksızlık mevcut.
|
|
04-04-2010, 22:31 | #24 |
Saygı duyduğum yaşça büyüğümün bende elini öperim,doğru bir harekettir.Tebrik ederim.
|
|
04-09-2010, 22:20 | #25 | |
Alıntı:
bir milligörüşçü kardeşimiz için söylemiş olduğunuz bu sözlerin tasvip edilmesi mümkün değil. Bu sözler AK Partili birinin söyleyeceği sözler de değil. el öpülmesine gelince Bülent Arınç; gelenek ve göreneklerimizden olan "büyüğe saygı" ilkesine bağlı kalarak Erbakan'ın elini öptü. Saygı duymak lazım. |
||
04-09-2010, 22:24 | #26 |
|
|
04-09-2010, 22:44 | #27 | |
Alıntı:
Ayrıca Bülent Arınç orada el öpmeseydi. ( şekil olarak algılamayın ) Şu an akparti diye birşey olmazdı. Akpartiyi akparti yapan bu adap, ruhtur efendim. |
||
04-09-2010, 22:47 | #28 |
Sayın Arınç vefa göstermiş, saygıdan öpmüş. Gayette samimi bir tavır içinde olduğu aşikar.
|
|
04-09-2010, 23:08 | #29 |
Olması gereken buydu bülent arınç kendine yakışanı yapmış. Ak partiye yapmış olduğu talihsiz açıklamaya nazaran..
|
|
04-09-2010, 23:20 | #30 |
KESİNLİKLE OLMAMASI GEREKEN BİR ŞEYDİ BU ... ÇOK BÜYÜK HATA .... 3 GÜNLÜK SİYASİ TECRÜBENİZLE SİZDEN BÖYLE DUYGUSAL YORUMLAR BEKLENİR ...
Bu kaynak : http://www.haber7.com/yorumlar.php?s=2&id=382936 BÖYLE YAPARSA BÖYLE YORMLAR GELİR .. Haber fotoğrafının hemen altında 2009-02-28 00:50:37 Saadet Partisi'nin reklamının gelmesi de epey manidar olmuş. Hani bazı şeyleri ne kadar kamufle edersen et, hep unutulan birşey olur ya ) o hadise ;) Mirza Budarnayev AKP - SP 2009-02-28 00:19:26 AKP'nin yarisi eski RP'li ! Hepsinin akli gidip geliyo bir gün Islam bir Gün Yahudi bir gün emperyalist Bu Ne YAA ??!! SU ( Saadet ) Göründü , teyemmüm ( AKP ) Bozuldu !! Enes Ben VUR VUR INLESIN ( !! ) 2009-02-28 00:17:55 Hesabiniz Ahirette çook kötü olacak Erbakn Hocanin taleberinin, çoook ( Bülent Arinc, Gayiip Erdogan, Gül, Gökçek ) YAZIK Enes Ben eli öpülcek adam 2009-02-27 23:14:29 erbakan hoca eli öpülcek adam ama zanında elini öpenler şimdi ona ihanet edip sırtından vurdu yazık ettiler erbakana resül iğde AKP YE OY VERMEDİM HİÇBİRZAMAN DA VERMEYECEĞİM. 2009-02-27 22:49:13 Bir arkadaş herhalde günah çıkarıyor, AKP ye verdiği oyun Erbakan hoca nın manevrasına bağlıyor kendince,ve herkesin de bir araya toplandığını yazabiliyor acaba hangi ülkeden bahsediyor,ama şunu diyeyim ,ERBAKAN görevini bitirdi ve samimiyetle söylüyorum yaptıklarının en güzelini NUMAN hocayı yerine getirerek yaptı,NUMAN hoca ustasının yaptıklarından daha da ilerilere gidecek ,buna yürekten inannıyorum böyle bir değeri ancak ERBAKAN gibi bir Bilge insan yapardı ve öyle oldu, AKP martavalı da bitecek... KARADAVUT 61 TÜRKİYEDE ELİ ÖPÜLECEK İLK İSİM ERBAKANDIR 2009-02-27 22:28:01 bu ülkeye ve vatane bilşgisi cesareti ve azmi ile hizmet eden erbakana saygılar ve hayırlı ömürler dilerim. osman a **Nizam´i bozan, Selameti durduran, REFAH´i yok eden, Fazileti susturan ve Saadeti hedef secip** 2009-02-27 22:12:48 Adalet ile Kalkinmamizi sarsanlar HAZIRLANIN! NIZAM´a, SELAMET´e, REFAH´a, Fazilet ve Saadet´e erecek insanlik sabirsizlikla ADALETLI ve KALKINMIS bir dünyanin kuruldugu günleri görmek istiyor! Cünkü insanlik HÜSRANDADIR! Köle sistemiyle yönetilen Arabistan´a REFAH´i Hazreti Muhammed ile veren ALLAHIMIZ, bugün kan gölüne dönmüs dünyaya da Müslüman Türkiye ile SAADET ve ADALETLI KALKINMIS ortami ikram edecek! TÜRKIYEMIZE ve insanliga yakinda SAADET hakim olacak.Insanlik Islamin ALTIN CAGINI YASAYACAK! Muhammed **SORU:ERBAKAN HOCA AK Parti icin agir konusmayip destek verseydi AK Partiye kim oy verirdi?**Destek 2009-02-27 22:11:36 verseydi darbeciler yine darbe yapardi.Nurcusu,Süleymancisi, Ülkücüsü,Laiki,Alevisi,Kürdü,vs. bu sekilde ERGENEKONCULARCA bölünmüs olan bizler acaba AK Partimize oy verirmiydik? ASLA VERMEZDIK.Neden? Cünkü AYDIN DOGAN MEDYASININ PENCERESINDEN BAKAN AHMAK MÜSLÜMANLAR olarak ERBAKAN HOCAMIZIN düsürülmüs oldugu durum nedeniyle onun destek verecegi AK PARTIMIZE hic kimse oy vermezdi.TAKTIK icabi söylenen sözler bugün hepimizin KARDESLIK ortmina kavusmamiza sebep oldu.Halâ AYDIN DOGAN GÖZLÜGÜ olanlara ACIYORUM Muhammed grup taasubu 2009-02-27 22:11:22 söz konusu koltuksa gerisi tefferuattır.zihniyeti haset ve hırs uğruna bu davranışları göstermek müsmanlıkla izah edilemez.erbakan hoca sayesinde ifadesine gelince kimse kendini bir şey zannetmesin,eğer millet sana destek vermişse seni bir şey zannettiği için sen keyif sürerken insanların gayretleri ile yoksa senin bir şey olduğun için değil, hikmet basiret Çok ciddisiz yorumlar var 2009-02-27 22:11:13 Bizim Türk kültürümüzde Anaya, Babaya ve büyüklere saygı vardır. Saygısından dolayı gitmiş Hocanın elini öpmüştür. Bu gayet olumludur. Burada bazı kültürümüzü hala bilmeyenler var aslında onlara kültürümüzü bir öğretmek lazım. Ayrıca tarih bilgisi olmayanlarda çoğunlukta Mesut Yılmaz'ın imzaladığı şeyleri Erbakan Hoca imzalamış gibi yazmakda cahilliğin ta kendisidir. İnternet'de arasınlar bakalım o imzaları kim atmış. Yilmaz Akin grup taasubu 2009-02-27 22:07:48 Eğer bir İnsan görmek istemiyorsa ona yapacak bir şey yok .Ama siz görmediğiniz gibi herkesi de aynı zannetmeyin lütfen Güneş balçıkla sıvanmaz .Gözünü kapayan kendine kapatır. Ama bu milletin sağ duyulu insanlarını artık eski basit dezanformasyon numaraları ile uyutamazsınız ,ayrıca ezbere konuştuğunuz her halinizden belli dersinizi iyi çalışmışsınız ezber den 100 ancak yorum 0 .Böyle ;Hazır kıta yorumculukların ,slagonik yaklaşımların ,insanları getireği nokta bu zaten. hikmet basiret grup taasubu 2009-02-27 22:06:45 Geçenler de yine böyle bir tartış mada dedim ki grubunuzu dinleştiriyorsunuz ,Partinizi din, liderinizi , mehdi,görüyorsunuz size oy veren cennetlik vermeyen bizansın, askeri , ya da gömleğini çıkardı örtük ifadesiyle dinden çıktı ya getiyorsunuz ,diyince ;nerden çıkarıyorsunuz? bunları malum medyanın ağzıyla konuşuyors,demiştiniz nerden olacak sizin kendi ifadelerinizden çıkarıyorum .İşte en bariz örnekleinden biri burada :Hamit Salman İsimli yorumcu diyorki:"ZAFER İNANANLARIN"GRUBU DİNLEŞTİRME BU İŞTE hikmet basiret Haset ,(KISKANÇLIK), 2009-02-27 22:05:24 Haset ,(KISKANÇLIK), HIRS ,MAKAM VE MEVKİ SEVDASI İnsanların eğer sözde milliyetperverliliklerinin önüne geçtiği zaman ki ;vakıa o dur buna yorum yapmanın bile aslında anlamı yoktur .Ama güneş balçıkla sıvanmaz .Güneşi kapamayan çalışan kendine yapar .Bu tip insanların kulanmaya çalıştığı dezenformasyon (gerçekleştiri çarptırmaya çalışmak),çamur at izi kalsın gibi tarzlar da,bir işe yaramıyacaktır . hikmet basiret basiretsiz himet... 2009-02-27 22:04:10 artık sağır sultan bile duydu, anladı 28 şubat kararlarının altına erbakan imza atmadı diye.. ama hala aynı nakaratlar.. sıktınız valla.. Allah rızası için artık biraz araştırın, okuyun.. bakalım kararlara kim imza atmış, kim çekik gücün görevine son vermiş.. az okuyun daaaaa... ömer kayra grup taasubu 2009-02-27 22:04:07 o yüzden kalkıp gitmese İşte bizi rezil ettiktii diyecek olanlar kalkıp gittiğinde de böyle demeleri gayet normaldir.daha düne kadar Ne ab ne abd diyenlerin birden dış politikamız elden gitti dışarıya rezil olduk demeleri de HASET VE HIRSIN insanın gözünü kör etmesinden kaynaklanan bir hikmet basiret Onlar zinhar eleştirilemez 2009-02-27 22:00:23 Liderleri aynı zamanda emir el müminindir.Emir el müminine itaat ise farzdır.Onlar herkesi saçma sapan iddialarla eleştirebilirler ama asla eleştirilemezler.Çünkü onlar batılı değil hakkı temsil eden Hizbullah'tır.Anlayışlarına göre İki tane hizbullah olamayacağına göre kendileri dışındakiler yahudi,siyonist,hristiyan,sabataycı,mürted,patates dininden falan filandır.Dinden çıkmak istemiyorsanız sakın ola ki imamlarına,hiziplerine laf söylemeyin;sadece biat edin. hikmet basiret HİKMET BASİRET KARDEŞİM 2009-02-27 21:59:12 o hikmetli basiretli sözlerinden dolayı yüreğine ve ağzına sağlık.BAŞARILAR osman zinnureyn çok çok sayın sp. yorumcuları 2 2009-02-27 21:51:16 eğer sp. nin davası koltuk değil de vatana ve islama hizmet davası ise neden enaniyetlerinden,koltuklarından ,siyasetin aldatcı zevk ve sefasından feragat edip,aynı davayla erbakan ın talebelerine savaş açacak kadar , adeta bir inönü baykal mantığıyla muhalefet ediyorlar.LÜTFEN VİCDANEN BU SORUMA CEVAP VERİN.ama çoğumuzda olduğu gibi sizlerde siyaset gözlüğü ile baktığınız için cevap veremezsiniz osman zinnureyn israille tank anşaması yapan çekiç gücün süresini uzatan siz 2009-02-27 21:48:42 28 Şubat kararlarını imzalayan siz , başörtüsü,İmam hatip v.s yasağıda dahil her türlü problemi çözmeyi bırak neden olan siz daha düne kadar A.B savunan siz ak patiye karşı orduyu darbeye çağıran siz ,27 nisanda gıkı çıkmayan , dini tekeline alan kendinden olmayanı kafir sayan siz ,Ufaçık makamlarınız için dini sömüren İslam için hükümet değil hükümet için İslam anlayışını taşıyan kendi ufak çıkarlarınız için hasetlenen siz.Kendini mehdi gören siz,her sözünüz kutsal her hareketiniz mübarek .yazık be . hikmet basiret çok çok sayın sp. yorumcuları 2009-02-27 21:45:39 bana çok kızmışsınız ama elinizi vicdanınıza koyun şu sözümü iyi okuyun.bugün eğer ak parti yüzde 2,5 larda dursa ve saadet partisi de arkasına yüzde 50 yi alsa, ben ,kainatın saqhibi olan allaha yemin ediyorum ki bugün saadeti savunan bir kişi olacaktım.bakınız siz SİYASET SARHOŞU olmuşsunuz ÖNÜNÜZE GELENE ZINDIK DİYORSUNUZ.dünyaya olaylara siyasetin siyah gözlüğüyle bakmayın. tüm akp lilere 2009-02-27 21:19:39 bilerek veya bilmeyerek bir akp li burda ERBAKAN hocayı insafsızca,sabırları zorlayarak eleştirise aynı şekilde bizde onların liderlerini eleştireceğiz.TEK AMACI müslümanların hak ettiği degeri görmesi olan ERBAKAN hoca bu asil milletin kızlarının ve erkeklerinin temizlikçi veya hamaldan başka makamlara gelebileceğini ispat için siyasi hayatınada maal olsa bu vatan için milleti için çalışmıştır.86 yaşında olan ERBAKAN hocaya bu millet ŞEREF borçludur.Bu oyla sandıkla makam ve mevkiiyle ölçülebilirmi.ERBAKAN enes aygün atakan sorum sana 2009-02-27 21:10:13 atakan sen acaba yikama yaglama isiylemi mesgulsun cunku akpnin yikama ve yaglama islerini buradan hep sen yapiyorsun acaba bu ihaleyi kaca ve kimden aldin ali kok yılarca hoca 2009-02-27 20:47:40 için koşturduk.. yazık ya.. keşke koşturmasa idik...korkak çıktı.. yapamayacağı işin altına girdi...sonuc felaket oldu.. türkiye 10 yıl geri gitti.. o yüzden hocaya hakkımızı helal etmeyeceğiz...hoca sen cok ama cok acemi çıktın.. herşeyi eline yüzüne bulaştırdın... atakan 2009-02-27 20:22:39 "Muhammed"arkadaşımıza dediklerinin çok yanlış olduğunu söylemek istiyorum.Ya sen haberleri takip etmiyorsun,ya da insanların kafalarını bulandırıyorsun.Günlerdir "malum medya"(doğan grubu) ve benzer medyaların saadet aşkını görmememek mümkün mü?Nedense bugünlerde hepsi saadetçilerle bir kafadalar.Acaba gerçek yolu mu buldular?:D İstanbul'da saadet adayını ve Ankara'da mhp adayını sürekli televizyonlara çıkartıyorlar.Neden?Oylar bölünsün de bizim desteklediğim adam gelsin diye.Sonra çıkarlarına devam.Yazık. Berke Tahtacilar osman zinnureyn kardeşim 2009-02-27 20:15:29 senmi erbakana oy verdin.o oy verilen elin kırılsaydıda vermeseydin.bak hocada hakkın kaldı şimdi.hem dava adamı diyorsun hem hakkını helal etmiyosun.ama olmazki KARDEŞ.bi tuhaflık yokmu sence.ben çözemedim enes aygün Herkes eserleri ile anılacaktır.. 2009-02-27 19:39:09 Türk siyaset tarihinin son 40 yılına baktığımızda kıymetli ve müsbet her icraat ve eserin Erbakan'ın veya bir süreliğine dahi onun yanında olup hocamızın rahle-i tedrisatından gecen insanların eserleri olduğunu görürüz.Bunu ancak Hak'ka gözleri ve gönülleri kör olanlar görmezler.İnsaf gözüyle bakanlar Erbakan'ın hakkını teslim edip sukut ederler. atilla kaplan TEK LİDER 2009-02-27 19:35:23 Kıbrıs Fatihine selam olsun... ancak seçim öncesi devlet kurumu yönetenlerin HOCANIN elini öpmesi manidar...hocanın elini öpme hocanın dediklerini yap...faizciye imfye çalışma....ama milletten oy kapmak için hocanın eline sarılmaları gerekiyor ya ne diyeyim ALAHIN büyüklüğü işte...gün gelecek seçim öncesi şov için değil BİAT için el öpeceksiniz....İNADINA MİLLİ GÖRÜŞ.... istanbulmedeniyeti **AYDIN DOGAN kafali, hürriyet gözlü, milliyet sözlü, güzin abla fikirli yorumcular** 2009-02-27 19:30:27 ERBAKAN Hocamizi hedef tahtasina koyan gerici, yobaz, örümcek kafali dengesizler hepsi AYDIN DOGAN medyasinin telinden caliyor.Yorumlara bakinca sayilari az da olsa fikri ve zikri bozuklarin Erbakan Hocamizla ilgili cikan haberi firsat kolladiklarini, kendi ic hallerini burada yorumladiklarini görüyorum.Oturdugunuz sandalyenin arkasindaki aynaya bakin ve AYDIN DOGAN´ninkine benzer surata tükürün.Sizler burada sadece PROVAKATÖRLÜK icin yaziyorsunuz.Kardeslerim aramizdaki fitnecileri ciddiye almayin. Muhammed **AMAN OSMAN YAMAN OSMAN ZEYTIN GIBI KARA OSMAN** 2009-02-27 19:21:53 Osman diye bir yorumcu kardesimiz atmis tutmus ama aslinda kendisine yazik etmis. Insan insanin AYNASIDIR. ERBAKAN HOCAMIZA bakip kendini gördügünü umarim bir gün anlarsin. Kendi ic dünyani burada herkese tanitmak zorundamiydin? Dogrusu senin yerinde olmayi hic bir samimi Müslüman istemez. Kalbin, gözün, gönlün ve yüzün kararmissa bilki AYDIN DOGAN GÖZLÜGÜYLE BAKISINDANDIR. Seni ancak TEVBE temizler. Senin icin biz coktan duaya basladik bile. ALLAH SENI AFFETSIN. Muhammed hahahaaa 2009-02-27 19:04:39 onu bunu geç de adamın daha erbakana prof olduğu için hoca dendiğinden haberi yok ahkam kesiyo. komedi valla. sedat can bir zamanlar recep tayyip erdogan 2009-02-27 18:50:47 EDİTÖR'ÜN NOTU:sayın yorumcumuz yorumlarınızın anlaşılır olması için kısaltmalar yapmadan yazınız.selamlar barış yusuf ERBAKANA açık mektup 2009-02-27 18:49:02 ''ÇOK SAYIN HOCAM, yaşınız baya ilerledi.ömrünüzün büyük çoğunluğunu siyasi boğumalarla geçirdiniz.yaptığınız hizmetlerden dolayı ellerinizden öperim.FAKAT YAPTIĞINIZ yanlışlıklardan dolayı ben eşim ve oğlumun iki eli yakanızda olacak.(şahsım adına konuşuyorum)FAKAT GÖRÜYORUM Kİ sizin gibi zeki bir lider hala ders almamış yanlışlığına devam ediyor.kusura bakma ama ben bunun altından başka bir mana çıkaracağım.ya siz BENİM BİLDİĞİM dava adamı erbakan değilsiniz YADA davanızı enaniyetinize feda ediyorsunuz osman zinnureyn saygilar 2009-02-27 18:48:16 ALLAH razi olsun erbakandan yaptiklari hizmetlerden dolayi.ama keske bide maşa olmasaydi birilerine..bu dunya icin degmezdi. krdln Öpülesi eller, Can verilesi Dava, Anlaşılamadın Hocam!!! 2009-02-27 18:41:51 Yıllar geçer, Erbakan hocanın kıymeti anlaşılır. İçindeki sevdanın memleket sevdası olduğu tarih kitaplarına yazılır da bazı eblehler anlayamaz. Çünkü bu Ebu Lehepler Peygamberi de anlamamışlardı. Korkuyorum, Allaha sığınıyorum. Ya Peygamberimiz şimdi yeryüzüne gelseydi. CehaPe lilere ayet inmezmiydi, dilleri kurusun diye.... Gerçekleri yazmayanların elleri taş kesilsin demezmiydi yüce yaratan... Ah hocam ah.. Memleket sevdanı anlayamadılar.. Ama Öğrencilerin bunlara hadlerini bildiriyor için rahat olsun. Ahmet Fatih Nefsi yorumlar bi mana ifade etmez.. 2009-02-27 18:39:57 Burada şahıslara küfür eder gibi yazmak sadece nefsidir. Biz yazarken ilmi çerçeve gütmeliyiz. AKP'yi eleştirmek bambaşka bi mesele. Eleştiri icraatlarına yöneliktir. Ama bir AKP'lide hocayı salya ... eleştiriken icraat konuşamıyor. Sadece tenkit ve tevil. Buyur yaw birde sen icraatını söyle yanlış olan. Bak ben söylüyorum AKP'nin. IMF ile anlaşması. Buyur sen buyur canım kardeşim. Düşmanım değilsin ki, şahsi eleştirelim. Manalı olması eleştirilerimiz ki bi işe yarasın. Yoksa Şeytan sevinir. kenan öz Hadi ordan.... 2009-02-27 18:38:29 Bizim beynimizi kartel-aydin dogan medyasi yikiyor, kesinlikle saglikli dusunemeyiz biz , hatta siyonist-isbirlikcide olabiliriz, bizim yaptigimiz elestirilerinde hic bir kiymeti yok zaten dusunme kapasitemizde yok bize soylerler bizde onlari yapariz. Bi akilli erbakan ve milli goruscu arkadaslardir , Onlar olmasa bu memleket batmisti, onlar sayesinde ayakta duruyoruz.... Allah sizi islah eylesin... tuncay uzun holoğlu 2009-02-27 18:25:58 sen varya kesin karadenizlisin.ula uşağım sen nedersinda.hamsi kılçığımı batti bozağına. enes aygün **HOCAMIZIN ESERI OLAN D-8, MÜSIAD, IHH´lar DESTAN YAZIYORLAR** 2009-02-27 18:24:40 ERBAKAN Hocamizin CENNET VATANIMIZA yaptigi katkiyi cok az insan biliyor. Dünyaya yön veren siyasetiyle ERBAKAN Hocamiz her zaman gönüllerimizde yer edecektir. ergenekoncular, hortumcular, aydin dogan medyasi ve vahsi batililar istemesede ERBAKAN Hocamiz üstün hizmetinin karsiligini BÜYÜK TÜRK Milletini yeniden LIDER ÜLKE yaparak almis olacaktir. SAADETE ERISMIS ADALETLI KALKINMIS BIR TÜRKIYE artik hic uzak degil. GÖZÜMÜZ AYDIN. Muhammed DAVET 2009-02-27 18:16:32 ak partili ve saadet partili kardeslerimi itidale davet ediyorum. bu alınıp verilemeyen nedir anlamıyorum. nedir bizi bu kadar birbirimize düşüren. anlamayan şu anda ki kabineye baksın kaç tane sn. erbakanın yetiştirdiği devlet adamı var. öveceğim diye sn. erbakanın zekasını küçümseyen o kadar saadet partili kardesim var ki. sn. erbakan o kadar mı ferasetsizdi bu insanlarla o kadar sene aynı yolda yürüdü. lütfen izan ediniz abdullah kodaloğlu Çok Komik 2009-02-27 18:03:25 Berke Tahtacilar gibi Erbakanı zerre kadar tanımıyıpta gellip burada yorum yapanlar hatta din hocası sananlar çok komik duruma düşüyorsunuz Sizin Akp ye oy kazandırmak adına buraya gelip böyle yorumlar yapmanız Akp ye oy kaybettirir.Erbakan Profösör Doktor olduğu için ona hoca denmektedir maalesef Siyonistler bile Erbakanı anladı önlem alıp bir daha başa gelmesini engelledi maalesef bizim halkımız anlayamadı. BÖYLE YAPARSAN BÖYLE OLUR SAADET PARTİSİ AK PARTİSİNİN SİYASİ RAKİBİDİR BİRİLERİ BUNU ANLASIN SİYASETTE DUYGUSALLIĞA YER YOK ... Konu EZEL tarafından (04-09-2010 Saat 23:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
arınç erbakan hoca |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|