![]() |
#1 | ||||||||||||
![]() Müthiş bir Belgesel izleyerek çok şey ogreniceksiniz tavsiye ederim.
![]() Konu novek tarafından (04-07-2010 Saat 20:38 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bir dakka burada Komunizmin Reklamını veya propagandasını yapamazsın...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Banu Avar
![]() Selçuk Üniversitesinde bi hafta önce sanırım Atatürkçü Düşünce Derneğinin düzenlediği bi konferansı vardı Banu Hanımın... Görüşlerine katıldığım için değil ama sırf kendilerini nasıl avutuyorlar diye merakla gittim kendisini dinlemeye.. Ve orada gördüm ki hakikaten zavallılar ![]() Kendisine bir soru yönelten öğrenciye cevap veremediği gibi yaka paça dışarı çıkartılmasını sağladı Banu Hanım ![]() Evet gerçekten bişeyler öğrendim. Görüşlerini savunamayan zavallı bi kadın. Oraya gitmekle harcadığım zamanıma yanıyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() RUHIZAR ordamısın hani bir soru sordu bilememişti dedin.
Neydi O bilemediği Soru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Soruyu tam hatırladığımı söyleyemem.
Zira Dernekle yakından ilgili arkadaşlar ön sıraları doldurduklarından arkalardan sesleri duymak çok kolay değildi. Yalnız merak ettiğiniz 'saygı' çerçevesi içersin de suçlayıcı bir soru olup olmadığıysa değildi. Banu Hanımın cevabı ise gayet komik ' Kendisinden istifade etmek isteyen insanların soru sorması gerektiği ve ortamı germek niyetinde olan birileri varsa salonu terketmelerinin daha uygun olacağıydı' Nitekim bu cevaptan sonra sorulan sorunun pek bi önemi olduğunu sanmıyorum. Akılcı bi insanın kendine güvenip oraya çıkma cesareti göstermiş birinin cevabı yapıştırıp öğrenciyi susturmasını beklerdim. Görevlilere söyleyip dışarı çıkartılmasını sağlamasını değil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() seru neydi bilmiyorum ama yaka paça dışarı atıldıgına göre edebli bir soru degilmiş yoksa bir insanı dışarı niye atarlarki?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Eğer gerçekten edep dışı olsaydı çevrede ki insanların buna tepki gösterceği düşüncesindeyim.
Zaten salonda bulunan çoğu kişi Banu Avarın görüşlerine değer verdiği için gitmiştir. Kendisine bi edepsizlik edildiğinde tepki verilmemesi garip olur. Öğrenci soruyu yöneltince bir tepki geldiğini hatırlamıyorum. Ve eğer soruyu soran insanın yanına gelip çıkması istendiğinde gerçekten olay çıkartmak niyetinde olsaydı çıkışıda olaylı olurdu. Yanlış mı düşünüyorum? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |