![]() |
#11 |
![]() yok
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() demir demirkan...a$k var yha a$k
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() nev-mühürlü kaderim
mor ve ötesi-yalnız şarkı :'( :'( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Dilini kana bulama
Susta öldür beni n'olur Gönlünün darağacına Asta öldür beni n'olur Dolaştır donan kanımı Ruhun ile yak canımı Körükleyip yangınımı Este öldür beni n'olur Sevdam nasib alacaksa Hasret yetim kalacaksa Sonu vuslat olacaksa Küste öldür beni n'olur Hasretinle yana yana Ömrü tükettim uğruna Bir taş misali bağrına Basta öldür beni n'olur UĞUR IŞILAK :'( ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Tanrıdan Diledim
Yöre: Erzincan Sözler: Salih Dündar Tanrıdan diledim bu kadar dilek Bana kısmet değil dizinde yatmak Dizinde yatıp da yüzüne bakmak Gel aman aman yanıma Kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün Değer dünya malına Ayrılık hasreti canıma yetti Kalmadı gözümün yaşları dindi Bahçenizde lale sümbül gül bitti Eridi yüreğim tükendi bitti Gel aman aman yanıma Kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün Değer dünya malına :'( :'( :'( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() fikret kızılok-GÖNÜL-
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() tan-asla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Sezen Aksu-Şanıma İnanma
Mustafa Sandal-Gidenlerden |
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Backstreet boys- incomplete
Sagopa Kajmer - Baytar Cashflow - Hayata Kustum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Sonunda bitti galiba
Görüyorum İçimde can çekişlerini Duyuyorum Sözlerin çok acıtıyor Ölüyorum Keşke baştan söyleseydin Gidiyorum Nasılsa koymaz sana Biliyorum Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Yalanmış demek herşeyin Bilemedim Saklamışsın nefretini Göremedim Olmayınca olmuyor Sen sevemedin Yazılmış kadere ayrılık Silemedim Alıştım zor olsa da Kabullendim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|