04-17-2010, 20:22 | #1 |
kadınlar & erkekler
kadınlar ne gibidir ;
_ kadın gölge gibidir,kendisini takip edenden kaçar önünden gidenin arkasından koşar. _kadınlar maymun gibidir,bir dala sıkıca tutunmadan diğerini bırakmazlar. _kadınlar soğan gibidir,ikisininde dışına bakıp aldanılır,zamanı geldiğinde göz yaşartır,kokusu sonra çıkar. _kadınlar takwim gibidir,her gün yeni bir numara ile karşınıza çıkar. _kadınlar mektup gibidir,içini görmeden ne çıkacagını bilemessiniz. _kadınlar kitabın ilk 50 sayfası gibidir,sıkıcı ama önemli. _kadınlar telewizyon gibidir,içleri hep doludur,erkekler kumanda gibi istediğni seçerler ...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-17-2010, 20:24 | #2 |
kadın duyduklarına aşık olur,
erkekler gördüklerine. bu yuzden kadınlar makyaj yapar, erkekler yalan söyler |
|
04-17-2010, 20:36 | #3 |
kadınlar hakkında doğru bilinen yanlişlar ;
* YANLIŞ: çok ilgi gösterırsınız sıkılır. *DOĞRU :sizi sewiyorsa ilgi we sewgiden mutlu olacaktır. *YANLIŞ:ne de olsa kadın,ne kadar zeki olabilir ki ? *DOĞRU:suya götürür susuz getirir *YANLIŞ :kadın milleti kaprislidir.. *DOĞRU :kadın kaprisi samimiyetsizliğinden kaynaklanır. *YANLIŞ :kadın milletine güwenilmez.. *DOĞRU :ilgi we sewgi görüyorsa gözü erkek sinek bile görmez *YANLIŞ:her haltı yaparım ruhu bile duymaz . *DOĞRU : hissediyorlar dostum,bizim bilmediğimiz farklı bir duygu organları war *YANLIŞ :sürekli ilgiye ihtiyacı wardır . *DOĞRU:sewildiğine emınse ihtiyaç duymaz.Şüpheleri warsa,kendını haksız çıkarma umuduyla ilgi işaretleri bekler . *YANLIŞ:kadın anlaşılacak,çözulecek bir şeydır . *DOĞRU:kadın yaşanılacak bir şeydır Konu _kübra_ tarafından (04-17-2010 Saat 21:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
04-17-2010, 20:46 | #4 |
|
|
04-18-2010, 22:07 | #5 |
|
|
04-18-2010, 22:08 | #6 |
yalan ve tahrik içerikli bi konu (:
|
|
04-18-2010, 22:12 | #7 |
|
|
04-18-2010, 22:20 | #8 |
|
|
04-19-2010, 13:52 | #9 |
(...”Erkekler evlenmekten neden korkar” sorusunu “James Douglas Baron” cevaplıyor)
-’Ya bir kadına âşık olup, onu, onun beni sevdiğinden daha çok seversem’ sorusunu kendilerine sorup içten içe uzun bir ilişkiden çekiniyorlar. -Boşanma ihtimali karşısında ‘Boşanırsam kendimi tam bir beceriksiz olarak görmeye başlarım’ korkusu yaşıyorlar... -Hayatlarının sıkıcı bir rutine dönüşmesi düşüncesi onları çileden çıkartıyor. -Önlerinde kötü bir örnek varsa, anne-babasının evliliğine dönüşeceğinden korkuyorlar... -Arkadaşlarıyla istediği zaman maç izleyemeyeceklerini düşünüp evlilik fikrinden uzaklaşıyorlar... -Kendilerinden başka insanların da sorumluluğunu alma hissi onları ürkütüyor... |
|
04-21-2010, 02:57 | #10 |
(...Kadınların söylemekten bıkmadığı yalanlar)
-Üç kilo fazlam var, onu da vereyim tamam... -Bu pazartesi kesinlikle rejime başlıyorum, çok kararlıyım... -Facebook’umu kapatacağım ama eski arkadaşlarla ancak bu şekilde görüşebiliyorum... -Senin annen benim de annem sayılır canım... -Yalanı kesinlikle sevmem. Hayatım boyunca hep dürüstlüğüm yüzünden kaybettim ben... -Bu ay alışveriş yapmayacağım, paramı kenara koyup biriktireceğim... -Bir insanda asla dış görünüşe bakmam. Benim için duygusallık, dürüstlük önemlidir... -Dizileri takip etmem. Kitap okumayı seviyorum, ona da vakit bulamıyorum... -Hediyeni çok beğendim, ne zamandır böyle bir şeye ihtiyacım vardı... -Bir süre kimseyle beraber olmak istemiyorum... -Tabii ki konuştuklarımız aramızda kalır, niye birilerine anlatayım ki?... -Şu dünyada asla evlenmeyecek biri varsa, o da benim... -Biriyle evlenecek olsam bu kesin sen olurdun... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|