AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-12-2010, 01:19   #11
Kullanıcı Adı
CeVHeR
''Oysa çocuk tacizi, bir suç. Diğeriyse özel hayatın röntgenlenmesi.''

Şu cümleyi biri bana açıklayabilir mi acaba ya...
Farklı insanlarla evli iki kişinin birbirleriyle münasebet kurması özel hayatmı oluyor. Ki taraflardan biri sırf bu ilişkiden dolayı yükseltilerek, seçmenlerde kandırılarak vekil yapılıyor. Yani bu suç değil öyle mi. Yani bu gayet normal bir durum...
VE hala içimizde Vakiti suçlayanların olması yeminle beni bu forumdan soğutuyor...
Alt 05-12-2010, 01:24   #12
Kullanıcı Adı
CeVHeR
BAykal' ın olayı üzerinden muhafazakar kesime ve muhafazar kesime yakın insanların arasına nifak tohumları ekilmeye çalışılıyor...
Biri diyor Zaman doğru yaptı, Vakit yanlış yaptı...
Biri diyor Engin Ardıç kadar olunamadı...
Haber 7 de yazan garip kadın Vakit' i kötülüyor....
Her zaman Gülen Cemaatine demediğini bırakmayan Baykal, Amerikadan gelen geçmiş olsun telefonunun samimiyetine içten inandığını söylüyor... ( Cemaatten bazı arkadaşlarda bu muhabbete aldanarak Baykalı savunma gereği hissediyorlar... )
GArip şeyler oluyoor çok garip...
Alt 05-12-2010, 01:32   #13
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
''Oysa çocuk tacizi, bir suç. Diğeriyse özel hayatın röntgenlenmesi.''

Şu cümleyi biri bana açıklayabilir mi acaba ya...
Farklı insanlarla evli iki kişinin birbirleriyle münasebet kurması özel hayatmı oluyor. Ki taraflardan biri sırf bu ilişkiden dolayı yükseltilerek, seçmenlerde kandırılarak vekil yapılıyor. Yani bu suç değil öyle mi. Yani bu gayet normal bir durum...
VE hala içimizde Vakiti suçlayanların olması yeminle beni bu forumdan soğutuyor...
bence gayet net.. kabul etsekte, etmesekte taciz bir suctur ancak evli iki kisininin iliskisinin hukuk sisteminde herhangi bir yaptirimi yoktur..
evet ahlaki olarak, etik olarak ikisi arasinda pek fark olmasada hukuk sisteminde taciz suc olarak kabul edilirken, zina bireylerin özel durumu olarak nitelendirmistir..
dahada acik söyleyeyim hani milli görüscü arkadaslar hep ak partiyi elestiriyor ya "ak parti zinayi suc olmaktan cikardi" diye iste olayda tam budur!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2010, 10:37   #14
Kullanıcı Adı
0000000000
Alıntı:
(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BAykal' ın olayı üzerinden muhafazakar kesime ve muhafazar kesime yakın insanların arasına nifak tohumları ekilmeye çalışılıyor...
Biri diyor Zaman doğru yaptı, Vakit yanlış yaptı...
Biri diyor Engin Ardıç kadar olunamadı...
Haber 7 de yazan garip kadın Vakit' i kötülüyor....
Her zaman Gülen Cemaatine demediğini bırakmayan Baykal, Amerikadan gelen geçmiş olsun telefonunun samimiyetine içten inandığını söylüyor... ( Cemaatten bazı arkadaşlarda bu muhabbete aldanarak Baykalı savunma gereği hissediyorlar... )
GArip şeyler oluyoor çok garip...
Görevli arkadaş garip şeyler olmuyor aslında , sadece siz vakit'in her haber anlayışını kutsal saymışsınız onun sıkıntısını cekiyorsunuz. Vakit olsun Zaman olsun yeni şafak olsun vs gibi bir çok gazete biz muhafazakar cepheyi temsil ediyor , bunların herhangi birinde zaafiyet olması ilk önce bizlere zarar verir. Bu son yaşanılan olayda yalnış başlıkların atılması vakit gazetesine yakışmamıştır. İşin boyutunu Gülen Cemaatine taşımak burdan Güleni eleştirmek bizlerin haddi değildir. Fethullah Gülenin yaşanılan olaya dair ne demek istediğini bugün Zaman gazetesinde Ekrem Dumanlı bey çok güzel ifade etmiş dilerseniz ortan bakabilirsin

Kaldıki bu mantalite ile bakarsak Galevera arkadaşında ifade ettiği gibi Başbakanı da suclamak gerek. Bakanlar dair bir çok üst yetkili bu olaydan ötürü üzüntülerini dile getirmişler. Ne yani şimdi hepsi Baykal 'ın bu cirkin durumuna onaymı vermiş oluyor.
0000000000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2010, 21:33   #15
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
''Dolayısıyla bu gerçek bile, videoyu ilk haberleştirenin Vakit olduğu gerçeğini ele veriyor.'' Yani haber olduğunun altı çiziliyor.O halde haber yapan site neden tartışılıyor ? İşleri zaten haber yapmak.

Videonun nasıl yayınladığını habervaktim editörü yayınladı,burada bir çelişki söz konusu değil.

Siyasi amaç denmiş.İstifasını sadece vakit yazarları değil,baykalcılar ve yandaş medyasıda istemedi mi ? Madem görüntüler ortaya çıktı,hiç yokmuş gibi davranmak zaten ahmaklık olur ve doğal olarak istifa istenmesi gayet doğal.

Ülkeyi yöneltmeye soyunan birisinin,bayan milletvekili ile soyunmasıda elbet tartışılmalıdır ve gereğini yapmaldıır.Milletvekilliğindende çekilmelidir,chp başkanlığından çıkması yetmez.
Alt 05-12-2010, 22:40   #16
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
0000000000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak benim adıma düşünmekten vazgeç ufaktan gayret etsen ne demek istediğimi anlarsın.. Dediğim dedik tavırların yorumlarında çok sıkıcı buna dikkat et. Vakit gazetesinin ana başlıklarından söz ediyorum ben kaseti sızdırması veya ona ön ayak olması ağzımdan çıkmadı. Doğrularında ifade edilmesinde bir ahenk olması gerekir. Bak mesela sen doğruları söylesen bile üslubsuzluğundan insanın inanası gelmiyor. Doğru şeyler doğru şekilde temsil edilirse kadir kıymte biner. Beni yalnış anlamaktan vazgeç olurmu.
Yorumların sınırı aşma derecesine geldi buna dikkat, dediğim dedik olduğumu 3 senedir forum içerisindeyim ilk defa senden duydum, bana laf yetiştirmeye çabalayacağına azda olsa sen gözlemci ol. Üslüp meselesine de girmeni tavsiye etmem, sarf ettiğin cümlelerin ne anlam ifade ettiğini sadece kendin bilmiyorsun.
Alıntı:
Görevli arkadaş garip şeyler olmuyor aslında , sadece siz vakit'in her haber anlayışını kutsal saymışsınız onun sıkıntısını cekiyorsunuz. Vakit olsun Zaman olsun yeni şafak olsun vs gibi bir çok gazete biz muhafazakar cepheyi temsil ediyor , bunların herhangi birinde zaafiyet olması ilk önce bizlere zarar verir. Bu son yaşanılan olayda yalnış başlıkların atılması vakit gazetesine yakışmamıştır. İşin boyutunu Gülen Cemaatine taşımak burdan Güleni eleştirmek bizlerin haddi değildir. Fethullah Gülenin yaşanılan olaya dair ne demek istediğini bugün Zaman gazetesinde Ekrem Dumanlı bey çok güzel ifade etmiş dilerseniz ortan bakabilirsin

Kaldıki bu mantalite ile bakarsak Galevera arkadaşında ifade ettiği gibi Başbakanı da suclamak gerek. Bakanlar dair bir çok üst yetkili bu olaydan ötürü üzüntülerini dile getirmişler. Ne yani şimdi hepsi Baykal 'ın bu cirkin durumuna onaymı vermiş oluyor.
Vakit gazetesinin yaptığı haberler bu zamana kadar asparagas olmadığı için hiç sıkıntı çekmedik, bundan sonrada gazetemiz aynı durduğu müddetçede çekmeyeceğiz İnşaAllah. Gülen hocayı neden eleştirmek haddimize değildir? kendi namına konuş, yapılan bir yanlış varsa hertürlü eleştirimi yaparım, bize söylediğin kutsal sayma eylemini bence sen gayet açık bir şekilde yapıyorsun, Gülen hoca yaptıysa kesinlikle doğrudur.
NOKTA...

Konu unnamed tarafından (05-13-2010 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir..
Alt 05-13-2010, 01:02   #17
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:

Sürekli bahsettiğim dokunulmazlıkda işte budur...
Bu forumda defalarca farklı hocalar eleştirlirken ağızlarını açmayan arkadaşlar konu Fethullah Gülen Hocaefendiye gelince haddimiz değil, bize düşmez gibi cümleler sarfetmeye başlıyor...
Eğerki Fethullah Gülen Hocaefendi veya herhangi x bir hocaefendinin yaptığı benim mantığıma ve inandığıma ters geliyorsa eleştirirm. Hiçbiri peygamber değil nihayetinde...

Sevgili Zamancı arkadaşlar ( bunu böyle dillendirmek istemezdim ama durumu buraya getirdiniz Vakite yapılan lince ortak olarak ), Zmaan ın bu olayın üstüne fazla gitmemesini meşrulaştırabilmek adına, sürekli Vakiti eleştirme gayretinizi anlayabiliyorum ama lütfen daha makul ve mantıklı cümlelerle yapın bunu...

Ayrıca benim bir adım var veya nickim, bana görevli arkadaş diye hitap eden arkadaş, görevli sıfatıyla ve yetkileriyle konuşmamı istiyorsa onuda yaparım...
Daha öncede söyledim Baykalı kim arayıpda geçmiş olsun demişse, bence yanlış yapmıştır. Denecek olan geçmiş olsun değil yazıklar olsun olmalıydı...

Konu CeVHeR tarafından (05-13-2010 Saat 01:09 ) değiştirilmiştir..
Alt 05-13-2010, 01:10   #18
Kullanıcı Adı
Mavera
acikcasi "ci,cu," türü gruplandirmadan nefret ediyorum ancak malesef kendimde bu hatayi siklikla tekrarliyorum!..
herkes ayni düsünecek, herkes olaylara ayni pencereden bakacak diye kaide yoktur.. vakit elestirdi diye zaman onu elestirecek diye bir kaide yoktur zaman tepkisini görmezden görerek gelebilir..
herkesin bir yogur yiyisi vardi önemli olan bu farkliliklari bir ayristirma nedeni görmek degil aksin zenginlik unsuru görmekdir..
ancak bizler karsimizdakinin degerlerini elestiri adi altinda itham, iftira, karalama gibi sifatlarla nitelendirirsek fizikteki etki-tepki geregi geri dönüsümü olacakdir..
sonucta amaclari asr-i saadet olan kisi, kurum ve cemaatlerin birbirlerine karsi bu denli suizan icinde olmasi ümmetin coklugu ve dirligiyle gurur duyacak olan Peygamber efendimizin öngördügü sekilde olmadigi asikardir..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2010, 01:19   #19
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
acikcasi "ci,cu," türü gruplandirmadan nefret ediyorum ancak malesef kendimde bu hatayi siklikla tekrarliyorum!..
herkes ayni düsünecek, herkes olaylara ayni pencereden bakacak diye kaide yoktur.. vakit elestirdi diye zaman onu elestirecek diye bir kaide yoktur zaman tepkisini görmezden görerek gelebilir..
herkesin bir yogur yiyisi vardi önemli olan bu farkliliklari bir ayristirma nedeni görmek degil aksin zenginlik unsuru görmekdir..
ancak bizler karsimizdakinin degerlerini elestiri adi altinda itham, iftira, karalama gibi sifatlarla nitelendirirsek fizikteki etki-tepki geregi geri dönüsümü olacakdir..
sonucta amaclari asr-i saadet olan kisi, kurum ve cemaatlerin birbirlerine karsi bu denli suizan icinde olmasi ümmetin coklugu ve dirligiyle gurur duyacak olan Peygamber efendimizin öngördügü sekilde olmadigi asikardir..
Abi ne güzel söylemişsiniz, birlik ve beraberlik. Hep konusu geçer ama bir türlü icraata dökülmez, aynı durum Zaman gazetesinin başına gelseydi, inanın Vakit derhal onun yanında olurdu, birlik beraberlik bu değilmidir?
Alt 05-13-2010, 01:21   #20
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Ne güzel söylüyorsun her yiğidin yoğurt yiyişi farklı diye. O zaman neden bu olay ayyuka çıktığındann beri diğer malum media ile bir olup Vakiti eleştiriyorsunuz. Belki amacınız bir olmak değil ama hedef aynı olunca dışardan bir görünüyorsunuz ve Zaman bunu hep ama hep yapıyor...
Ne zamanki Vakiti eleştirecek bir durum çıksın ortaya hemen olaya müdahil oluyor ve Vakitin karşısında alıyor yerini...
Ekrem Dumanlı' nın durup dururken Vakit hakkında yazdığı yazıyı hala unutmuyorum. Ama ta o zamanlarda da arkadaşlar Ekrem Dumanlı' da zerre suç bulmamıştıda; onun sadece durup dururken yazdığı bu yazıya cevaben yazı yazan Hasan Karakaya' yı yerden yere vurmuşlardı.
Neyse laf ladı açıyor. Benim düşüncem şudur ki; Zaman' ın bu olaya bu kadar sessiz kalmasına sizinde içiniz el vermiyor ama elinizden birşey gelmediği için ve bu sessizliği meşrulaştırabilmek için Sürekli Vakite giydiriyorsunuz...
İnşallah yanılıyorumdur...

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)