AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-08-2010, 22:05   #11
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Türkiye İran'la beraber başka operasyona çıkmalılar. Müslüman aleminin en güçlü devletleri değillermi
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-08-2010, 22:15   #12
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir yanım 'ne hoş , vursunlar' diyor. Diğer yanım ; bunlar hiçbir şekilde teörün bitmesine yardımcı değil diyor.
Aksine daha da körükler , daha da içinden çıkılmaz bir hal alır diyor.
Sadece bugün bdp/pkk yı destekleyenlerin ekmeğine yağ sürer bu görüntüler.
Bu kafayla gidildiği sürece dediğiniz gibi bitmez bu terör.
Vurmazsak ne yapacağız ki sevgili Almi?

Koskoca Türkiye cumhuriyeti devleti dağlara çıkan teröristleri sırf bu iş uzamasın diye vurmazsa şehire inmelerini,daha fazla şehit vermelerini mi bekleyecek.. Nitekim şehire indiler bile.

Terörü aramızda uzlaşı sağlayarak bitirmemiz zor gözüküyor zira terör oluşumunun temeli toprak istemeye dayanıyor. Yani sen bu teröriste ülke içinde ne vaad edersen et uslanmayacaktır. Arada sırada böyle bombalamak şart diye düşünüyorum.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-08-2010, 22:40   #13
Kullanıcı Adı
ALmi´
Canım sen de biliyorsun ki Onları benden/bizden iyi tanıyan çok da fazla kimse yok.
Ben bildiğimi , gördüğümü söylüyorum.
Ne dedim bir yandan o şehitlerimize yapılanlardan dolayı çıkarılan bu çatışmaya olumlu bakıyorum.
Ama eğer sadece bu hükümet için söylemiyorum.
Bir uzlaşma içine girilmezse , empati kurulmazsa , karşı tarafın ne istediğini tam olarak anlayamazsa , kim gelirse gelsin başa , boşa..
Bu sebepten bitmez dedim terör..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-08-2010, 23:45   #14
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım sen de biliyorsun ki Onları benden/bizden iyi tanıyan çok da fazla kimse yok.
Ben bildiğimi , gördüğümü söylüyorum.
Ne dedim bir yandan o şehitlerimize yapılanlardan dolayı çıkarılan bu çatışmaya olumlu bakıyorum.
Ama eğer sadece bu hükümet için söylemiyorum.
Bir uzlaşma içine girilmezse , empati kurulmazsa , karşı tarafın ne istediğini tam olarak anlayamazsa , kim gelirse gelsin başa , boşa..
Bu sebepten bitmez dedim terör..
Empati konularında haklısın mesela açılımda tam bu noktada yapıldı. Fakat açılımında hedef kitlesi kandırılarak ve beyni yıkanarak dağa çıkan gençlerimiz. Yani anlatmak istediğim bu örgütün ileri gelenleri olsun kurucuları olsun,bunların amacı güneydoğuyu Türkiye'den koparmak.. Bunun uzlaşısını nasıl sağlayabiliriz ki.. İmkansız.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2010, 12:31   #15
Kullanıcı Adı
redyellow
Yıllardır vuruyoruz vuruyoruz vuruyoruz.

Artık şüphelenmeye başladım,kamp diye boş yerleri, dağları, taşları mı bombalıyoruz?

Bitirin artık bu köpekleri, yeter artık bu millete yaptıkları zalimlikler.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2010, 13:11   #16
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yıllardır vuruyoruz vuruyoruz vuruyoruz.

Artık şüphelenmeye başladım,kamp diye boş yerleri, dağları, taşları mı bombalıyoruz?

Bitirin artık bu köpekleri, yeter artık bu millete yaptıkları zalimlikler.
Ne yazık ki işimiz tsk nın operasyonlarına kaldıysa pkk bitmez...
Pkk bitmesi Tsknın yani onu yöneten cuntanın işine gelmez...
Terörün bitmesi demek tsk ya duyulan ihtiyacın azalması demek...
Yıllarca halka kendilerini böyle effettirmedilermi biz darbe yapıyoruz biz yönetime karışıyoruz ama biz olmasak ülke elden gider biz sizi koruyoruz diye
...
Biraz bitirme istekleri olsa 1 aylık eğitim yapmış çocuğu dağlara sürmezler...
O kadar övünüyoruz bordo berelilerimizle bir kerede operasyonda görelim...Bu pkk it sürüsünü düzenli ordu ve doğru demokratik hamlelerle kökü kazınır ama düzenli ordu şart..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)