AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-09-2010, 23:46   #31
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:
Galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bakiniz basbakanimiz tevrat üzerinden sadece israile degil bütün dünyaya mesaj vermistir..
basbakanimiz demistir ki bakiniz bunlar inanclari icin bir zümreyi yok etmeye calisiyor ama inanclari öyle demiyor, inanclari "öldürmeyi" diyor o halde bunlarin yaptigi acikca cinayettir..
zaten bu cagrilar sayesinde sözdede olsa bir kinama cikmadimi evet yaptirimi yok ama artik dünyadaki toplumlarin israile ve yahudilere bakisi cok degisiyor yasadigim ülkeden biliyorum buradaki halk bile israili bir terörist olarak görüyor ve yahudilere mesafeli yaklasiyor!
Tam tersini yahudiler dünyaya kabul ettirmeye çalışıyor. belki dünya halkları olarak bu konuda Türkiye başarılı olmuştur
ama Devletler yahudi lobilerinin projokteri altında kaldığı için bu tepki ne kadar devam eder onu zaman gösterecek
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2010, 23:51   #32
Kullanıcı Adı
redyellow
Sayın kurtulmuşun güzel eleştirileri var.

Bu eleştirileri tutup da ALINTI tepkisi başlığı altında vermek, bunları sadece alıntıya indirgemek yanlış olur.

Alıntı konusunun dışında çok güzel eleştiriler, tavsiyeler yapmış sayın kurtulmuş.

ALINTI konusuna katılmıyorum.

Başbakanın tevrattan örnek vermesi, israile sizin kutsal kitabınız bile bunu yazıyor siz buna dahi uymuyorsunuz demesi doğrudur.

Yanlış olan kılıçdaroğlunun bir müslümana tutup da tevrattan çalmayacaksın vs. demesidir.

Ben başbakandan kılıçdaroğluna;

Madem öyle bak tevratın 10 emrinden

7- Zina etmeyeceksin.

10- ../.. komşunun karısına ../.. tamah etmeyeceksin.

Emirleri var, buyur bunları sen kendi partine söyle demesini beklerdim.

Sayın Kurtulmuşun alıntı bölümü haricine katılıyorum.

hükümetin de kurtulmuşun uyarıları dikkate almasını diliyorum.

mesela o gemiler niye hala israilde?

Hadi burdaki israil elçisin kovamadık, ilişkileri kesemedik, anlaşmaları iptal edemedik, veya bunların vakti var vs. deniyor.

peki o gemileri niye alamıyoruz hala?

hükümet bu konuda hemen gerekeni yapmalıdır ve o gemiler hemen bu alçakların elinden alınmalıdır.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2010, 00:10   #33
Kullanıcı Adı
zilzal
''öLDÜRMEYECEKSİN''
AMA KENDİ MİLLETİNİ.
YAHUDİ OLMAYANLARI İSTEDİĞİN GİBİ ÖLDÜR.zATEN ONLAR İNSAN BİLE DEĞİLDİR.

Kıymetli kardeşlerim siz SİYONİZMİ daha anlamamışsınız.Öldürmek onların inancında var.Onlara 1000 yıl anlatsan anlamazlar.Bundan önce anlatılıpta anlamadıkları gibi.Onlar KUVVETTEN anlarlar.Titreyen insanlardan değil.

SAP'lı
zilzal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2010, 00:14   #34
Kullanıcı Adı
Mavera
hocam kücük yazsan, büyük yazmak ya fikrini tam anlatamamaktan yada karsidakine saygisizliktan kaynaklanir..
bu konuda hemfikiriz, yahudiler kendi degistirdikleri tevrati bile kafalarina göre yorumluyorlar..

siyonist inancinda "yahudi" olmayanlarin pek degeri yoktur bunu nereden mi biliyorum onlarin icinde yasiyorum ve kendi inanclari disindaki inanclari kaale almiyorlar zaten yaptiklari zulümdende belli olmuyor mu..
yahudilikle, siyonizmi ayirmak gerekir evet siyonistler yahudidir ancak her yahudi siyonist degildir..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2010, 00:23   #35
Kullanıcı Adı
zilzal
Yok canım saygısızlıkla ne ilgisi var,konunun önemine binaen o bölümü büyük yazdım.
Ama bu tartışmalar boşuna,onlardan kesinlikle silah almayacaksın.Çünkü yazılımları kendilerine ait o silahları onlara karşı kesinlikle kullanamazsın.Acile bu saatten itibaren kendi silahını kendin üretecek beyinleri faaliyete geçireceksin.Hemde mükemmel silahlar.Bu kapasite bizde var.Ordunun moral ve motivasyonunu inancını güçlendireceksin.
Bir yorumcunun dediği gibi ''İSRAİLİN GÜCÜ YOK.ONLARIN TEK GÜCÜ DİĞER ÜLKELERDEKİ İHANETÇİ ADAMLARI,ONLAR 10 FÜZE YOLLASA BİZİM ON ŞEHRİMİZİ YOK EDER,BİZ 10 FÜZE YOLLASAK,İSRAİL HARİTADAN SİLİNİR''
Yani bunlar aciz insanlar,silah ve ajanlarından başka güvenceleri yok.
Alt 06-10-2010, 00:24   #36
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı
Tevrattan alıntı yapan bir müslümansa müslümanlar için çok şey ifade ediyor demektir.
Kardeş tevrattan alıntı yapan müslüman ama alıntı yaparak mesaj vermek istediği yer yahudi.
Bunu gözden kaçırıyorsun. Bence yanlış bir eleştiri içerisindesin.

İktidarı bu konu yüzünden eleştirmek yanlıştır.

Yukarda yazdım iktidarı eleştireceksek israile olan tepkilerin icraate dönüştürülmemesi üzerinden eleştirelim ve eleştirilerimiz yapıcı olsun.

Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zorlamayın kardeşim...
Milli Görüş camiası bu meselede yanlış bulmaya çalışmasın...
Başbakanımızın konuşmaları gereken mesajları fazlasıyla vermiştir...
Burda bana bi saldırı mı var

Burda forumda yazı yazın arkadaşların yanlışları için milli görüş camiasını tümden hedef alma, burda pusuda bekliyorum
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2010, 00:25   #37
Kullanıcı Adı
Mavera
peki kardesim su anda bizim ordunun israile bagimliligi konusunda ne kadar bilgin var?
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2010, 00:26   #38
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Başbakanımız Kılıçdaroğlu'na hitaben ben tel avive seslendim,cevap keşandan geldi demişti. Şimdi Keşan yerine Ankarayı koymak gerek.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2010, 00:46   #39
Kullanıcı Adı
zilzal
[QUOTE=Galevera;751323]peki kardesim su anda bizim ordunun israile bagimliligi konusunda ne kadar bilgin var.?

Bu soru banamı?
Alt 06-10-2010, 00:50   #40
Kullanıcı Adı
zilzal
Bana ise söyleyeyim''GÖBEK BAĞI İLE BAĞLI''

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)