![]() |
#1 |
![]() Güney Kore'yi ziyaret eden İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad'ın, CİCA zirvesinden dolayı Türkiye'ye yaptığı ziyarete ilişkin “Türkiye'nin İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ı sıcak karşılamasından utanç duyduğu”nu söyledi.
Ynet, Şimon Peres'in Güney Kore basını ile yaptığı söyleşi sırasında Türkiye'nin, Ahmedinejad'ı ağırlamasına ilişkin olarak sarfettiği, “Türkiye'nin İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'a sıcak karşılamasından utanç duydum” sözlerini aktarırken, “Cumhubaşkanı, Seul'de alkış tufanı ile karşılandı. Hiç bir İsrail karşıtı gösterisi kayda geçmedi" diye yazdı. israhaber
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kimi, nasil karsilayacagimizi sanami soracagiz!.. utanmak gibi ar, namusla alakali bir kavram sizde varmiydi!..
siz bütün dünyayi utandiriyorsunuz bunun farkindamisiniz onun size bir kez daha "one minute" diyorum sayin peres! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Kendileri toplantıdan çıkarıldı...
o olmasın bunların kuyruk acıları.... artik israil bizim topraklarımızda hiçbir zman dostvari bir tavır göremyecek.... bu böyle biline... |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Arkadaşın dediklerine katılıyorum harfi harfiyen ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Utanç duyduysan geber....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bütün İNSANlar da senden utanç duyuyor utanmaz mahluk!
Kurban ol sen o ahmedinejada, herif o herif, senin gibi katil değil insan müsveddesi! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bir zamanlar onlara sorulmadan belki su bile içemiyorlardı onun için alışmış peres ama artık bir iş yapacağımızda katillere danışmayacağız bu böyle biline
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İsrail kendi içerisinde bir kamuoyu yoklaması yapma gayretinde...Uluslararası vitrinde ise suçluluğunu ört pas edecek gerekçeler bulma peşinde.
Ama gayretleri kendi uygulayacakları siyasetten ziyade madur ettiklerinin ve güven sorunu oluşturduklarının tavrında gizli. Aslında Türkiye zor bir virajda,Bu gün alınacak tavıt tutum bizim bir 20 senelik geleceğimiz ile alakalıdır. Yanlış yapmaktan bu noktada en fazla biz korkmalıyız. Duam ve beklentim Allahın avn inayetiyle bu davalarda muvaffak kılmasıdır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ha ha ha. Sana ne ulan sanami kalmis ? Kaba tabirimi aff buyrun ama bu sahsiyetsizler ancak böylesini hak ediyor.
Kiskananlar catir catir catliyor bakiyorumda. Beter olun insaAllah. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|