![]() |
#1 |
![]() ![]() İsrail ile Türkiye arasında Çevik Bir döneminde imzalanan askeri anlaşma şaşırttı. Anlaşmaya göre, Türkiye gelen İsrail askerleri TSK'nın orduevi, kantin ve kamp hizmetlerinden faydalanabiliyor./ Habervaktim
![]() Konu FarukARSLAN. tarafından (06-13-2010 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() israile bile acik olan o orduevi ülkesi icin sehit olan o sehit analarina kapali tek nedenide o insanlarin inanclari nedeniyle baslarini kapatmasi..
ister istemez sormadan edemiyorum kimin ordusu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Selâm olsun devrin hükûmetine ve Genelkurmay Başkanı'nın BAĞLI OLDUĞU Başbakan'a..
![]() Alıntı:
Konu FarukARSLAN. tarafından (06-13-2010 Saat 15:15 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
herkes su gözündeki at gözlüklerini cikarsa hükümetimizin degerini cok iyi anlayacak.. Askerin her alanda hakimiyetinden, halkin hakimiyetine geldigimiz bu günlerde Rabbim bize bir daha o günleri yasatmasin diyorum.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Olası bir savaş diye yorumlar vardı hep. Kusura bakmayın ama ne bu orduya ne de komutanlarına güveniyorum. Allah bizi savaştan uzak tutsun. Vatanı milleti ilk bunlar satar!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
İyi valla, basiretsiz ol, gelsin üzerinden geçinsin her istediğini yapsınlar ama sen memura zam yaptın, yetmez mi?! Yetmez tabi.. Dönemin enflasyon rakamının %85 olduğunu ne bilirsiniz siz? Elektriğe toplamda %130 zam yapıldığını.. Onu da geçelim, o basiretsiz(şimdi mangalda kül bırakmayan çevre) yönetimin yüzünden yapılan talanda bu ülke ciğerini kaybetmedi mi? "Yeşil sermaye" diye yaftalanıp nice kurumlarımız ite çakala yem edilmedi mi? Bu basiretsizliğin yüzünden Kur'an kursları en büyük zulmu RAHATLIKLA görmedi mi? Sadece bunlar bile o emekli zamlarını vesair yer bitirir. Paşalara yapılan maaş zamlarını da saymıyorum bile. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() hocam ironi yaptik ironi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Olsun çaktırma alttan al.. (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Efsanevi 54.hükümete laf söylemezsiniz.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bardağa boş taraftan bakmakta olmaz ozaman tsknın en azılı düşmanı değilmiydi.
o hükümet döneminde israile nota verilmedimi. Ekonomi diyorsanız. bütçe ilk ve son olarak bu dönemde denk bütçe olmadımı. dimi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|