AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-13-2010, 12:05   #51
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Fazla iyi niyetli söylenmiş söz.Çarpıtılması daha da vahim..
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2010, 15:29   #52
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Filistin devleti vardır, ve Gazze bir Filistin toprağıdır, o topraklarda Filistin bayrağı dalgalanmaktadır ! Gemiler Gazze'ye gidiyordu, bu nedenle kimse İsrail'den izin almak zorunda değildir, orası İsrail'in toprağı da değildir !

Nasıl bir şey bu, ne demek "Filistin Devleti henüz maalesef yok.."

Var efendim, orda İsrail'in tahakkümüne uğrayan bir devlet var, Gazze'de o devletin toprağıdır.
elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2010, 15:32   #53
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Bu düşünceye sahip kimseler İsrail arzı mevdud için sınırlarımıza dayandığında da ülkemizi savunmak için birilerinden, bazı "otorite"lerden izin bekleyecekler diye korkuyorum ..
Alt 06-13-2010, 15:35   #54
Kullanıcı Adı
0000000000
Bu düşünceye sahip kimseler İsrail arzı mevdud için sınırlarımıza dayandığında da ülkemizi savunmak için birilerinden, bazı "otorite"lerden izin bekleyecekler diye korkuyorum ..

Çok sacma yorumlar..

Senin de bir çok haklarım gasp edilmiş israil gibi zülmü sevenler var ülkende ayaklansana veya filistin için söylediğin hamaset vari şeyleri gerçekleştirsene, bırakın böyle ayakları arkadaş..

Filistin davasına çok mantıklı ve stretejik olarak sahip cıkanların mükafatnını ileride alacağız. Göz yaşı ve kandan ibaret saydığınız davayı savunacağız diye müslümanların acziyetini ortaya koymaktan başka ne işe yaradınız...
0000000000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2010, 15:41   #55
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Alıntı:
0000000000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çok sacma yorumlar..

Senin de bir çok haklarım gasp edilmiş israil gibi zülmü sevenler var ülkende ayaklansana veya filistin için söylediğin hamaset vari şeyleri gerçekleştirsene, bırakın böyle ayakları arkadaş..

Filistin davasına çok mantıklı ve stretejik olarak sahip cıkanların mükafatnını ileride alacağız. Göz yaşı ve kandan ibaret saydığınız davayı savunacağız diye müslümanların acziyetini ortaya koymaktan başka ne işe yaradınız...
Gülen hocanın yorumu ve bu zihniyet "mantıklı ve siyaset için gerekli..".. Böyle hareket edilmeli, öyle mi.. Mantık hesaplarımı kaybettim artık, bu kadar mantıklı düşüncelerin yanında, kusura bakmayın (:

Gülen'in yahudilerle,hristiyanlarla diyalogu hep samimi, fakat nedense müslümana gelince "siyasi" oluyor..

Neyse, daha fazla uzatmanın manası yok.. Herkesin zikri de fikri de bellidir.
Alt 06-13-2010, 15:47   #56
Kullanıcı Adı
0000000000
Alıntı:
elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gülen hocanın yorumu ve bu zihniyet "mantıklı ve siyaset için gerekli..".. Böyle hareket edilmeli, öyle mi.. Mantık hesaplarımı kaybettim artık, bu kadar mantıklı düşüncelerin yanında, kusura bakmayın (:

Gülen'in yahudilerle,hristiyanlarla diyalogu hep samimi, fakat nedense müslümana gelince "siyasi" oluyor..

Neyse, daha fazla uzatmanın manası yok.. Herkesin zikri de fikri de bellidir.
Gülen hoca şekilci değil mantıklı adımların sahibidir. Sizin gibi düşünenlerin sayısı ve halkta karşılığı kadardır. Holiganlıktan hamasetten başka ne yapabildiniz tıpkı siyaseten milli görüş gömleği gibi her daim hava civa ,

Gülen dünyanın kaderini değiştirecek insanlar yetiştiyor okulları eğitim yuvaları ile gelecekte bu adımlar ile o zülümlerin bittiğini gördüğünüzde biraz hizan sahibi isenin helallik alırsınız. .Filistin davasına sadece sizin yöntemleriniz ile mi sahip cıkılır .. bırakın böyle ironi düşünceyi kan ve göz yaşından başka ne işe yaradı bu hareket..

Hocayı yıllardır hoşgörü ile eleştirdiniz ,, hemen yalnış anlamaya müsait bir şey yakaladınız ise bunu değerlendirmek için sabah akşam bekliyorsunuz acınız da geçmişlerde çünkü , mücadeleyi tekeleşştiren zihniyetinizden dolayı sizin gibi düşünenler hep yalnış yapmıştır istiyorsunuz ki herkes sizin yöntemlerinize biaad etsin yok öyle..

Farklı dinden olanlara karşı her zaman soğuktunuz asla dost edinmeyiniz demiştiniz ne olduda o gemide farklı olan din sahibleri ile yanyana geldiniz yoksa hocaefendinin aklı düzeyini biraz olsun yakaladınızmı ,, eğper böyle ise biraz daha bekleyelim terör devletine karşı nasıl zafer kazanılır görürsünüz.. Hele o okullarda cocuklar büyüsün stgratejik konumlara gelsinler o zaman islama ve mağdura nasıl hizmet edilir görürsünüz..
0000000000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2010, 15:59   #57
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Alıntı:
0000000000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gülen hoca şekilci değil mantıklı adımların sahibidir. Sizin gibi düşünenlerin sayısı ve halkta karşılığı kadardır. Holiganlıktan hamasetten başka ne yapabildiniz tıpkı siyaseten milli görüş gömleği gibi her daim hava civa ,

Gülen dünyanın kaderini değiştirecek insanlar yetiştiyor okulları eğitim yuvaları ile gelecekte bu adımlar ile o zülümlerin bittiğini gördüğünüzde biraz hizan sahibi isenin helallik alırsınız. .Filistin davasına sadece sizin yöntemleriniz ile mi sahip cıkılır .. bırakın böyle ironi düşünceyi kan ve göz yaşından başka ne işe yaradı bu hareket..

Hocayı yıllardır hoşgörü ile eleştirdiniz ,, hemen yalnış anlamaya müsait bir şey yakaladınız ise bunu değerlendirmek için sabah akşam bekliyorsunuz acınız da geçmişlerde çünkü , mücadeleyi tekeleşştiren zihniyetinizden dolayı sizin gibi düşünenler hep yalnış yapmıştır istiyorsunuz ki herkes sizin yöntemlerinize biaad etsin yok öyle..

Farklı dinden olanlara karşı her zaman soğuktunuz asla dost edinmeyiniz demiştiniz ne olduda o gemide farklı olan din sahibleri ile yanyana geldiniz yoksa hocaefendinin aklı düzeyini biraz olsun yakaladınızmı ,, eğper böyle ise biraz daha bekleyelim terör devletine karşı nasıl zafer kazanılır görürsünüz.. Hele o okullarda cocuklar büyüsün stgratejik konumlara gelsinler o zaman islama ve mağdura nasıl hizmet edilir görürsünüz..

Mavi marmara'da yahudi de vardı,hristiyan da.. Biz anti seminist olmadık, anti siyonist olduk her zaman.. Kişiler arası diyaloga asla karşı çıkmadık, dikkat buyurun efendi "dinlerin arasını bulup dinler arası diyalog" yapmıyoruz biz (:
Kusura bakmayın, konunun kaymasını istemediğim için uzatmıyorum..

Ben Gülen hocaya karşı nötr kalmak istedim.. Taşlar yerine oturmasına rağmen, yine de sessiz kalmaya gayret ettim.. Zaman geçtikçe, kardeşlerimin hal ve tavırlarını gördükçe nört hâlimden eser kalmadı.. Bahsi geçen cemaate mensup değilim, ama çalışmalarında bulunan biri olarak.. Bu konular uzar gider, kimsenin kırılmasını istemiyorum..

vesselam.
Alt 06-13-2010, 16:04   #58
Kullanıcı Adı
Terennüm
yorumlarda gördüğüm sadece kin gayz hased ve bencillik bunların olduğu yerde fazla kelam etmenin bir anlamı yoktur...
tek söyleyeceğim yolunuz ve yolumuz açık olsun...
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2010, 16:09   #59
Kullanıcı Adı
Mavera
herkes eteklerindeki tasi döküyor.. Ama gazze davasini kendi cikarlarina alet eden ve gazze üzerinden hükümete ve dini önderlere gönderme yapan acizleri Mevlaya havale ediyorum..
Rabbim böyle hasetlere aman vermesin yoksa sözde ümmet kardesligi adi altinda ümmeti birbirine kirdiracaklar...
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2010, 16:44   #60
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Yine cemaatler arası çatışmalar boy göstermeye başlamış...

HAla İsrailden izin alınmalıydı diyen, diyebilen ağızları ben bir türlü anlayamıyorum. Sebebi ne olursa olsun...

İsrailin yaptığı yanlıştır ama... diye söze başlayan İsrailci Köşe yazarlarından ne farkınız kalıyor...

Birinin ettiği yanlış kelamı meşrulaştırabilmek adına, yanlışın peşinden giderek yanlışı dahada yanlış hale getirmenin hiçbir manası yok. Sadece biraz özeleştiri ile olayı kapatıp, vahim yorumların ve düşüncelerin önüne geçebiliriz...

Böylelikle dahada fazla yanlış yapmayız...

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)