AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-14-2010, 09:28   #81
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Alıntı:
(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yine cemaatler arası çatışmalar boy göstermeye başlamış...

HAla İsrailden izin alınmalıydı diyen, diyebilen ağızları ben bir türlü anlayamıyorum. Sebebi ne olursa olsun...

İsrailin yaptığı yanlıştır ama... diye söze başlayan İsrailci Köşe yazarlarından ne farkınız kalıyor...

Birinin ettiği yanlış kelamı meşrulaştırabilmek adına, yanlışın peşinden giderek yanlışı dahada yanlış hale getirmenin hiçbir manası yok. Sadece biraz özeleştiri ile olayı kapatıp, vahim yorumların ve düşüncelerin önüne geçebiliriz...

Böylelikle dahada fazla yanlış yapmayız...
Allah razı olsun..
elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2010, 10:50   #82
Kullanıcı Adı
depare
Alıntı:
0000000000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gülen hoca şekilci değil mantıklı adımların sahibidir. Sizin gibi düşünenlerin sayısı ve halkta karşılığı kadardır. Holiganlıktan hamasetten başka ne yapabildiniz tıpkı siyaseten milli görüş gömleği gibi her daim hava civa ,

Gülen dünyanın kaderini değiştirecek insanlar yetiştiyor okulları eğitim yuvaları ile gelecekte bu adımlar ile o zülümlerin bittiğini gördüğünüzde biraz hizan sahibi isenin helallik alırsınız. .Filistin davasına sadece sizin yöntemleriniz ile mi sahip cıkılır .. bırakın böyle ironi düşünceyi kan ve göz yaşından başka ne işe yaradı bu hareket..

Hocayı yıllardır hoşgörü ile eleştirdiniz ,, hemen yalnış anlamaya müsait bir şey yakaladınız ise bunu değerlendirmek için sabah akşam bekliyorsunuz acınız da geçmişlerde çünkü , mücadeleyi tekeleşştiren zihniyetinizden dolayı sizin gibi düşünenler hep yalnış yapmıştır istiyorsunuz ki herkes sizin yöntemlerinize biaad etsin yok öyle..

Farklı dinden olanlara karşı her zaman soğuktunuz asla dost edinmeyiniz demiştiniz ne olduda o gemide farklı olan din sahibleri ile yanyana geldiniz yoksa hocaefendinin aklı düzeyini biraz olsun yakaladınızmı ,, eğper böyle ise biraz daha bekleyelim terör devletine karşı nasıl zafer kazanılır görürsünüz.. Hele o okullarda cocuklar büyüsün stgratejik konumlara gelsinler o zaman islama ve mağdura nasıl hizmet edilir görürsünüz..
Kimse Dünyan'ın kaderini değiştiremez uçmayın,çoşmayın..!

Demek hocanızı kaderi de değiştirecek konuma getirdiniz artık biraz mantıklı yorumlar yapın..!

Sevgiyi saplantı haline dönüştürüpte kendi ağzınızla kendi camianıza zarar vermeyin..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2010, 10:59   #83
Kullanıcı Adı
0000000000
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kimse Dünyan'ın kaderini değiştiremez uçmayın,çoşmayın..!

Demek hocanızı kaderi de değiştirecek konuma getirdiniz artık biraz mantıklı yorumlar yapın..!

Sevgiyi saplantı haline dönüştürüpte kendi ağzınızla kendi camianıza zarar vermeyin..

Öylemi neden hep hüsranların kanadındamı yer aldınız. Ümitvar olmak o yönde gayret etmek yapımızda bizlerin müslüman olarak..

Bugün dünyanın kaderi ile oynayan zalimlik yapan devletlerin izlediği eğitim teknoloji bilim vs gibi argümanları kullanarak dünya yı sahiplenmek bir stretejidir siz ne anladınız bundan hoca efendi eline kılıc veya silah alarak sacma sapan savaşmı yapacağını düşündünüz..

Benim sevgim ve saygım var .. Sırf sizin gibi zihniyetlerin islam dünyası için yapamadığı şeyleri birileri yapıyor diye bütün kininiz pacalarınızdan akıyor...
0000000000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2010, 11:37   #84
Kullanıcı Adı
depare
Alıntı:
Öylemi neden hep hüsranların kanadındamı yer aldınız. Ümitvar olmak o yönde gayret etmek yapımızda bizlerin müslüman olarak..

Bugün dünyanın kaderi ile oynayan zalimlik yapan devletlerin izlediği eğitim teknoloji bilim vs gibi argümanları kullanarak dünya yı sahiplenmek bir stretejidir siz ne anladınız bundan hoca efendi eline kılıc veya silah alarak sacma sapan savaşmı yapacağını düşündünüz..

Benim sevgim ve saygım var .. Sırf sizin gibi zihniyetlerin islam dünyası için yapamadığı şeyleri birileri yapıyor diye bütün kininiz pacalarınızdan akıyor...
Sorunlumusun sen kardeşim..?
Sana teknolojiyi,bilimi vs kullanma diyen mi oldu sana neyi kullanırsan kullan kaderi kimsenin değiştiremeyeceğini söyledik..
Bize kinci diyene bak normal bir yorum da bütün kinini kustu ortaya
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2010, 12:00   #85
Kullanıcı Adı
0000000000
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sorunlumusun sen kardeşim..?
Sana teknolojiyi,bilimi vs kullanma diyen mi oldu sana neyi kullanırsan kullan kaderi kimsenin değiştiremeyeceğini söyledik..
Bize kinci diyene bak normal bir yorum da bütün kinini kustu ortaya
Evet sorunluyum sizin bu köhne fikrinizden dolayı hasta oldum ..

Evet onu kullan diyorsun ama fikirlerin radikal ve zarar verici şeyler.. Bu asırda güçlü olmanın gereklikleri yerine işin sadece ameli boyutuna sığınmış kutsal ilhamların sadece bu yönünü yol haritası almış olanların sığ adımlarında dolayı islamın cektiklerine üzülen bir insanım...

düşnanın silahı ile silahlanma cihatı bu asırdaki manası ile yorumlayıp bu şekilde cihat etme fikrinden yoksun olanlar beni hasta etti..

Evet kader planları sebeplere asılıdır kardeş , mevlam bu coğrafyadaki göz yaşını müslümanların kaderi olarak yazmamıştır , islam devletlerinin müslümanların asra yenik düşmelerinden fitneye oyunlara gelmelerinden dolayı vuku bulmuştur... Kadar müslümana zülm etmez müslüman ancak kendi basiretsizliğinden dolayı zülme uğrar yönetici ve bir şeyler yapması gerekli olanların yapmadığı şeylerden dolayı islam coğrafyasından kan vardır.. Bunları bertaraf etmek için teknolojimi bilimi sanatı geliştireceğine üstüne bomba bağlarak israil gibi köpeklerin zihniyhetini bildiği halde gemi ile israiilin oyununa gelme ile olmaz...
Alt 06-14-2010, 12:07   #86
Kullanıcı Adı
rizzelli
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cemaate mensup kardeşlerimiz yanlışa "yanlış" demeyi öğrenmeliler.

egemen bağış "islami cemaat liderleri ve müslüman ülkeler bir Papa kadar olamadılar" dedi. dün egemen bağış'ın bu sözleri ZAMAN Gazetesi yazarlarından Abdulhamid Bilici'nin köşesinde ayrıntılı bir şekilde yer aldı. Zat-ı muhterem yazar beyefendi hazretleri Egemen Bağış'ın bu sözlerinin muhatabı olarak sadece Müslüman ülke liderlerini anladı.[/COLOR]
değerli kardeşim yanlışa yanlış diyelim de senin yanlışlarını da kabullenmek zorunda değiliz .

"islami cemaat liderleri ve müslüman ülkeler bir Papa kadar olamadılar" cümlesinin başına 'islami cemaat liderleri'ni eklemeni hangi niyetle anlayalım?

islami cemaat liderlerin aradım taradım hiçbir gazetede ,haber sitelerinde bulamadım.

odatv ye baktım,kartel medyasına baktım,ne kadar iftira imalatı olan yer varsa hepsine baktım bulamadım.

buralarda bile yokken sen hangi niyetle cümlenin başına söylenmemiş bir şeyi ekliyorsun?

Bilici'nin yazısında söylenenler bütün haber sitelerinde aynen geçiyor:

Uploaded with ImageShack.us
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2010, 12:11   #87
Kullanıcı Adı
0000000000
Rizzeli kardeş Murat kardeşimizin zihniyeti belli zaman ailesinden gözükerek zamanı durdurmak bütün niyeti .. Onun yapacağı en güzel şey kendince bedenini üç beş dinamit bağlayarak israilin bir sokağında onu patlatmak ölerek şehit olacağına arkasından israillilerin bu eylem ile gazzede binlerce insan öldürerek davasına hizmet edeceğine olan inancı diğer bütün faaliyetleri boşa cıkarırr mantaledide bu
Alt 06-14-2010, 12:20   #88
Kullanıcı Adı
rizzelli
Alıntı:
Rizzeli kardeş Murat kardeşimizin zihniyeti belli zaman ailesinden gözükerek zamanı durdurmak bütün niyeti .. Onun yapacağı en güzel şey kendince bedenini üç beş dinamit bağlayarak israilin bir sokağında onu patlatmak ölerek şehit olacağına arkasından israillilerin bu eylem ile gazzede binlerce insan öldürerek davasına hizmet edeceğine olan inancı diğer bütün faaliyetleri boşa cıkarırr mantaledide bu
M--U--R--A--T arkadaşımızın zaman ve stvye alerjisi olduğu ortada.meselem bu alerjiye çare olmak değil.önyargılarla kendi düşüncelerine virüs bulaştırmış insanlara yapacak fazla birşey yok.

benim korkum, kendisinin arada cemaate gelen öğrencilere ders anlatırken yanlış fikirlerini empoze etmesi.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2010, 12:21   #89
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
müsbete müsbet yoldan gidilir güzel abim.bize niyet okuyuculuğu yakışmaz..hocaefendinin dediği gibi :
bizim insanlığın sulh ve selameti için çalıştığımıza. İnanmayacaklar, dünyayı bütün insanlığın kardeşçe yaşadığı bir sulh adacığı yapmak için gayret gösterdiğimize. İnanmayacaklar, ne dünya ne de ukba adına hiçbir beklentimizin olmadığına. İnanmayacaklar, Allah'ın rızasından başka bir talebimizin bulunmadığına."inanmayacaklar..

peki biz bu yoldan dönecekmiyiz?
cevabı namık kemalın dizeleriyle vereyim:

Her biri can almaya susamış ejderi kahr olsa namertler, Bizi döndüremezler asla bu kudsî hizmetten.
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2010, 17:25   #90
Kullanıcı Adı
Cihan_ŞümuL
M--U--R--A--T abimiz hakkında niyet okurken su-i zan yapmışsınız.Zira onun yazılarını MGf de okurum.Orada neyi savundugunu bilse idiniz bu yorumu yapmazdınız.

muhabbetle..
Cihan_ŞümuL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)