![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
noumanın yaptıgı hareket belli ki cok zorunuza gitmiş.. o hareketin cezası eger oysa fenerde volkan kazım ve keita da kasık bolgesini gosterdi (: sonuç ? ? ? (: Nouma ile taraftar arasında gönül bagı var.. nuoma o hareketi yapmasaydı da böyle olacaktı hem tek sefer yapılan bi hareket.. keitadan defalarca aynı şeyleri görüyoruz.. çirkef.. nouma için çirkef diyebilir msnz ? galatasaray'ın aldıgı ankaragücü maçını da biliyorum ben.. kaleci satın alma konusunda sagolun fenerle kapışıyorsunuz.. Fatih terimin 4 yıl üst üste sampiyonlugu nasıl aldıgına girmek istemiyorum (: zorunuza gidecek gercekleri biliyorsunuzdur da zaten.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
Naumanın yaptığı hareket benim ne zoruma gidecek bana ne? ben konu felan açmadım onunla ilgili, ama keitayla ilgili sen başlık açmışsın, demek ki asıl keita senin çok zoruna gitmiş ![]() fenerde felanlar felan iş yapmışlar, bana ne yazıyorsun ki, fenerlilere yaz, ben fenerlimiyim? Nauma için çirkef diyebilir miymişiz ![]() Yok canım haşaaaaaaa ne münasebet, yıkanmış yunmuş bir adam ![]() keita çirkef!!! ama nauma pırıl pırıl ![]() 4 sene üst üste nasıl şampiyon olduk Allah aşkına gir yahu, hadi başla ![]() Ama her yazacağının sonunda şunu hatırla: Herkes yazdığını ispatlamak zorundadır, kulakdan dolma, saçma sapan şeyler yazarsa ve yazdığını ispatlayamayana yeryüzünün her yerinde müfteri denir. Bu hukuk kuralıdır. Bunu unutmadan hadi başla ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
sizin bu fenerlilerle halinize tıpta biz blaming savunma mekanizması diyoruz ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|