![]() |
#51 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() eee muhalefet olmazsada siyasetin tadı çıkmaz beaaaaaa :D
|
|
![]() |
![]() |
#53 | |
![]() Alıntı:
BENİM YAKIN OLDUĞUM PARTİ AKP AMA KARARSIZIM VE KARARIMIN NET OLMASI İÇİN UĞRAŞIYORUM YOKSA HER MESAJDA HELAL OLSUN AKP DEFOL GİT CHP DEMESİNİ BEN DE BİLİRİM |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() arkadaşlar kişiye takılıp kalmamak lazım ben böyle bir yolsuzluk olduğuna inanmıyorum açıkçası ama şöyle bir durum var olmuş olsa bile bunu ak partiye mal etmek hiç doğru değil beş parmağın biri birbirine benzemez onun gibi insanın içini kimse bilemez eğer yapmışsa bunu onun karakterine yansıtıp değerlendirmek lazım ve Allah a havale etmek lazım ! saygılar.... bu benim düşüncem tabii
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() keşke herkes senin gibi yorum yapsa
size yakışan da bu olur |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() kaynak belirtin bari de,insanları zan altında bırakmayın
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
![]() Alıntı:
dostum kararsız felan değilsin kimse yemez bunu ;) sen kararını çoktan vermişsin vesselam |
|||
![]() |
![]() |
#58 |
![]() Kaynak>Yolsuzluk yapldığı idda edilen arazinin yakınında işyeri bulunan bir adamın oğlu bana ben de böyle bir olay duydum vs demesi ve o aralar bu konunun güncel olması
TEKRAR EDİYORUM > BEN KİMSEY SUÇLAMIYORUM,BU KONUDA NET BİRŞEY BİLEN BİR HEMŞERİM VARSA KENDİSİNDE YARDIM İSTİYORUM BU KADAR ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
![]() Alıntı:
ayrıca,kesinlikle ak partili değilsin.eğer öyle olsaydın,icraatların yazılmış olduğuu bir yere bunları yazmazdın,tebrik ederdin.icraatlerden dolayı bir rahatsızlanma olayı oldu ki bunları yazma gereği duydun ben de duydum ki bu sene kırmızı kar yağacakmış.hem de üç kere duydum(desteksiz atmalar bol nasılsa ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|