07-03-2010, 00:41 | #101 |
|
|
07-03-2010, 00:43 | #102 | |
Alıntı:
Basit bir şekilde anlatırsak 100 lira para kazanıp 25 lira borçlanıyorsunuz diğer yerde 500 lira kazanıp 75 lira borçlanıyorsunuz hangisinden kendini daha çok borçlu hisedersin yada hangisinde borcunu daha rahat ödersin ? Ak Parti döneminde borcun GYMSH'ye oranı düşmüştür. Sonra memurlar halinden memnun zam olmayınca isyan edilcek bir durumda olmuyor zaten sağlık politikası iflasın eşiğinde diyorsun RP ne yaptı ? Mesala sağlık kuruluşlarını birleştirebildimi ? sevkleri kaldırabildimi? ilaç kuyruklarını ladırıp vatandaşa istediği eczaneden ilaçlarını almasını sağlayabildimi ? sağlık personeli için ne kadar kadro açtı ? Ezberden konuşmayalım azcık araştıralım öğrenelim hepimiz din kardeşiyiz Ak Parti döneminde değil tüm Cumhuriyet tarihdeki özelleştirmelerin toplamında devletin kasasına giren para 100 milyar dolar bile değildir . Ak Parti iktidara geldiği dönemdeki devlet bütçesiyle şimdiki bütçeyi yanyana koy arada 750 katrilyon var kuru sıkı sallamayalım yani |
||
07-03-2010, 00:43 | #103 |
zilzal isimli saadet holiganını iftiraları ve hakaretleri ile başbaşa kalması için banlanmasını öneriyorum....
|
|
07-03-2010, 00:44 | #104 |
Zizal'e az düşünsün , az kendine gelsin , az ağzından çıkanı kulağı duysun diye ; birkaç gün istirahat verildi...ama görüyorum ki zilzal aynı zilzal!..
|
|
07-03-2010, 00:45 | #105 |
[QUOTE=unnamed;763143]neyi kastettim neyi anlıyorsun...
gerçi söylemlerine bakınca seni yine novekle karıştırdım.... haklı olan bir insanın yanında herkes durur... laf ebeliği yapma boşuna.... bugn Gazze, davasında haklı olmasa kim destek olur ona? evet siz yanlış yolda olduğunuz içi azınlık oldunuz... hatta hiçliğe doğru hergün dahada yaklaşıyorsunuz... Allah'ıma dua ediyorum, bu süreci hızlandırıp sizin gibileri bu ülkenin başına yönetim yapmasın diye.... anlayamadım gitti... sp liler bunları çok arıyorlarmı? yoksa aramalarına gerek yok biz zaten hepimiz böylemiyiz diyor... zilzal, sokak siyaseti yapıyorsun... inanıyorum ki siyasete dair hiçbir bilginde yok... araştırmıyorsunda, sadece çamur atayım yeter diyorsun.... eğer ki saçma söylemlerine devam edersen, yanıtlarım kalp kırıcı olacak... o yüzden git, sütünü iç ve yat... sizin ülkeye en büyük hizmetiniz; gölge etmeyin başk ihsan istemez..... ülkenin tapusunuda aldın herhalde,ne gölgesiymiş bu? kardeşim hem araştırıyoruz hem yaşıyoruz merak etme.. sokak siyasetimi dedin? MECLİSTE ARA. Bende DUA ediyorum? MÜMİNLER İÇİN HAYIRLISI NE İSE RABBİM ONU NASİP ETSİN. |
|
07-03-2010, 00:45 | #106 | |
Alıntı:
peki bu millet sp yi niye görmezden geliyor yap bir gözlemde bilgilenelim! |
||
07-03-2010, 00:48 | #107 |
|
|
07-03-2010, 00:48 | #108 |
[QUOTE=Galevera;763167]siyaset bilimcisiniz galiba baksaniza ne müthis tespitler yapiyorsunuz yada radikal milli görüscüsünüz olayi hemen dine bagladiniz ;)
peki bu millet sp yi niye görmezden geliyor yap bir gözlemde bilgilenelim! TV,gazetelerde estirilen rüzgar, bu tv,gazetelerin Türkiyede başbakan yapamayacağı insan yoktur. |
|
07-03-2010, 00:49 | #109 |
Amann sallayın gitsin
|
|
07-03-2010, 00:49 | #110 | |
zilzal, boş bir laf ettin ak parti foruma geldin bari dersini al boşa gitmemiş olursun
500 milyar dolar gibi bir dış borçtan bahsetmişsin Cehaletine veriyorum çünkü milli görüşçü kardeşlerimizin ortak yönü budur Sana merkaz bankasının 2010 verilerini vereyim Alıntı:
Bu arada siz IMF klişeleri ile IMF defol sloganları ile büyürken biz sessiz sedasın IMF nın kaba etine kocaman bir tekmeyi çoktan attık.. ha anladın sen |
||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|