07-05-2010, 20:25 | #131 |
|
|
07-05-2010, 20:26 | #132 | ||||
Alıntı:
spas Alıntı:
çok utandım en uykucu üyeymişim valla bugün 8 de yattım 12.30 da kalktım. 4 buçuk saat çok mu aşk olsun dün de 7 de yattım 12 de kalktım 5 saat, şimdi de feci uykum geliyor teşekkürler Gül, unutulmamak güzel Alıntı:
hacı ne yaptın sen, kopyala yapıştır yapmışsın isimleri teşekkürler EZEL. Alıntı:
senin imzanı kontrol etmeden içerisinde kedi de var demiştim, sonra resme baktım "kedi yokmuş" dedim. bakmasaymışım daha iyiymiş gerçekten mutluluğun resmini çok güzel çizmiş sanatçımız. teşekkürler. Konu Beylerbeyi tarafından (07-05-2010 Saat 20:28 ) değiştirilmiştir.. |
|||||
07-05-2010, 20:30 | #133 |
|
|
07-05-2010, 20:45 | #134 |
Muratçım kopyala yapıştır yapmadım aksine o isimleri nasıl seçtiğimi anlatayım yeni mesajlar butonundan faydalanarak sayfa sayfa inceledim konu açanları, yorum yapan katılımcıları geçmiş günlere giderek baktım sonuçta 1 aylık bir değerlendirme yapıyoruz kimseyi unutmamayı vede kimsenin hakkını yememeye gayret gösterdim bir kaç arkadaşımızıda pozitif destek vermek amacıyla yazdım inan tam 1 saat uğraştım böyle bir yorum getirilmesine üzüldüm .
Konu EZEL tarafından (07-05-2010 Saat 20:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
07-05-2010, 20:46 | #135 |
Ezel Teşekkürler.. Yarın bi gün çok kıyak geçeceğim sana
|
|
07-05-2010, 20:48 | #136 | |
Alıntı:
Neredeyse her unsuru göz önünde bulundurmuşsunuz: ) |
||
07-05-2010, 20:49 | #137 |
bu enlerde kendimize yer bulamadık ama bir sonrakilerine kısmet :D
|
|
07-05-2010, 20:50 | #138 |
Evet öyle hatta seçerken bazı arkadaşları 2 kere gözününde bulundurmuşum kendileri uyardılar düzelttim Copy paste yapsaydım kimseyi 2 kere yazmış olmazdım değilmi
Konu EZEL tarafından (07-05-2010 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
07-05-2010, 21:06 | #139 | |
yanlış anlaşıldım sanırım. 3 "en" e aynı kişileri yazmışsın ve aynı sırayla o yüzden öyle söyledim. tabiki geneli için zaten kopyala- yapıştır mümkün değil.
Alıntı:
ben yukarıdaki 3 en için söylemiştim. takıldım öylesine, üzülmene üzüldüm ): |
||
07-05-2010, 21:09 | #140 |
[QUOTE=EZEL;764923]En Aktif Üye: ....... HaArP,Feride ,Fırat,_kübra_ ,barışcan ,Ertuğrul ÖZGÜL,siyah gül 07 ,Gönülden ,,Ak-Fırtınası, AKıncı 34 ,Furkanca Bakış, .:Ay_Yıldız:. ,ALmi´, Hüdaverdi ,Minikkelebek ,Hıfz-ı lisan ,Ukbâ ,ALmi,´M--U--R--A--T ,Sukût-u_Hayal, BuRaKReiS ,Duygu'Seli~ ,rıfat gökalp, redyellow ,
cnntülfirdevs, OTTOMAN ,Adem Etyemez ,ÜMİT-AK, alperen, Cihannur, rizzelli sertkaya, Noktaların Efendisi ,akgurbetci,unnamed , uranyum,Hatice, vaktileyl, BenHu,r .::NûN::. ,Vuslata Hasret, dux ,ALmi´, Hakan Özkan, novek En Kibar Üye: ....... HaArP,Feride ,Fırat,_kübra_ ,barışcan ,Ertuğrul ÖZGÜL,siyah gül 07 ,Gönülden ,Vuslata Hasret, AKıncı 34 ,Furkanca Bakış, .:Ay_Yıldız:. ,ALmi´, Hüdaverdi ,Minikkelebek ,Hıfz-ı lisan ,Ukbâ ,ALmi,´M--U--R--A--T ,Sukût-u_Hayal, BuRaKReiS ,Duygu'Seli~ ,rıfat gökalp, redyellow , cnntülfirdevs, OTTOMAN ,Adem Etyemez ,ÜMİT-AK, alperen, Cihannur, rizzelli Ak-Fırtınası, sertkaya, Noktaların Efendisi ,akgurbetci,unnamed , uranyum,Hatice, vaktileyl, ,BenHu,r .::NûN::. ,, dux ,ALmi´, Hakan Özkan, novek En Daimi Üye: ....... HaArP,Feride ,Fırat,_kübra_ ,barışcan ,Ertuğrul ÖZGÜL,siyah gül 07 ,Gönülden ,Vuslata Hasret, AKıncı 34 ,Furkanca Bakış, .:Ay_Yıldız:. ,ALmi´, Hüdaverdi ,Minikkelebek ,Hıfz-ı lisan ,Ukbâ ,ALmi,´M--U--R--A--T ,Sukût-u_Hayal, BuRaKReiS ,Duygu'Seli~ ,rıfat gökalp, redyellow , cnntülfirdevs, OTTOMAN ,Adem Etyemez ,ÜMİT-AK, alperen, Cihannur, rizzelli Ak-Fırtınası, sertkaya, ,akgurbetci,unnamed , uranyum,Hatice, vaktileyl, BenHu,r .::NûN::. ,, dux ,ALmi´, Hakan Özkan, novek çok aktif olamasamda "en"lerinde olmak güzel,teşekkürlerimi sunarım... |
|
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|