07-31-2010, 23:14 | #21 |
seninle işim olmaz demeyeceksin ama çıkıpta kardeşimsin gel sırat köprüsü kurup el ele gezelim demeyeceksin...
Onu dost edinip gülücüklü programlar düzenleyip birlik mesajları vermeyeceksin sana düşen bir müslümana yakışır yaşayıp tebliğde bulunmaktır.gerisi bizim dinimiz bîze onların ki onlara kaldı ki biz diyalog naraları atarken adamlar müslümanları katletmekte... Artık tevbe suresinin 12. Ayetinin gerektirdiğinî yapmak gerekmekte Konu İntifada tarafından (07-31-2010 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
07-31-2010, 23:17 | #22 |
MÂİDE SÛRESİ
(70) Andolsun, İsrailoğullarından sağlam söz almış ve onlara peygamberler göndermiştik. Fakat her ne zaman bir Peygamber onlara nefislerinin hoşlanmadığı bir hükmü getirdiyse; onlardan bir kısmını yalanladılar, bir kısmını da öldürdüler. Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek 'Ya Müslim! Ey Allah (c.c.) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır. diyecek. Sadece 'gargat' ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır buyuruluyor. (Kitab-ul Fiten H. 2239). Abim bu apaçık lanetlenmiş bir kavim olduğunu göstermemektemidir? |
|
07-31-2010, 23:18 | #23 | |
Alıntı:
|
||
07-31-2010, 23:21 | #24 | |
Alıntı:
bizahmet tefsirini alabilir miyim ;) simdi bir yahudi agziyla kus tutsada lanetlenmis mi oluyor!.. kaldiki lanetlenmis kavimlerin basina gelenler ibret vesikasi gibi önümüzde.. |
||
07-31-2010, 23:24 | #25 | |
Alıntı:
Evet müslümanlari katledenlerin dini yahudidir, hristiyandir ama bütün yahudi ve hristianlar müslüman katili degildir!.. dinimiz bir yahudiyle el ele gezmeyi yasaklamis mi yoksa bu dost olmak anlamina mi geliyor!.. peki birisi bana anlatabilir mi teblig nedir, nasil olmalidir ve sekil olarak hangi ol izlenmelidir.. mesela o Alemlerin Rasülü nasil teblig yapmistir birisi aktarabilir mi böylece konuyu daha derinleyebiliriz! |
||
07-31-2010, 23:26 | #26 |
Diyalog
Buradan devam edelim...
|
|
08-01-2010, 01:51 | #27 | ||||||||
Alıntı:
Alıntı:
''Yahudilik ve Hristiyanlık'' İlluminati tarafından Şeytan'a, Güneşe Tapınmaya çevrilmiştir... Bu Hakikatlerin bildirilmeside Diyalogtur...! Bediüzzaman Hazretlerinin Çalışmalarını bilenler iyi bilirler ki İslami Deliller çok kuvvetlidir ! Hakiki İncil yahut Hakiki Ruhaniyet Kasten, Bilerek İlluminati tarafından örtülmektedir ! Uyandırılmak Onlarında Hakkıdır ! Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
tabiki diyalog demek taviz vermek degildir, diyalog demek bir inancin, digerine tahakkümü degildir.. İslam'da Taviz sadece Kişilerin, şahısların Nefis derecelerindeki Hatalarının içtimayi hayattaki algısı üzerinedir ! Diyalog Meyveleri ile alakalandırmayı doğru bulmuyorum ! Örneğin ''Furuat'' Meselesinin Deccali Medyalar tarafından servis edilip bir çok Müslüman kardeşimizin hatalarına sebeb olması gibidir... Bu hatalara düşenler şahısların ve Fitneyi ürtenlerin hatalarıdır !!! Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|||||||||
08-01-2010, 02:04 | #28 |
hocam yanlis anlamayin ama yazi diliniz cok agir yazdiklarinizin cogunu anlamadim daha sade, anlasilir ve akici yorumlayabilirmisiniz size zahmet..
|
|
08-01-2010, 02:12 | #29 | |
Alıntı:
Lakin siz anlamadığınız yerleri acizane yazabilirseniz tek tek akıcı şekilde anlatmaya gayret edeyim inş... Derinlik içindeki bağları anlatabilmek kolay değildir acizane ! İstirhamımı mazur görün inş... |
||
08-01-2010, 02:14 | #30 |
hocam size göre diyalog nedir, ne degildir.. yararli midir, zararli midir ve nasil yapilmalidir anlatabilir misiniz bizde müdahil oluruz insallah..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|