AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-05-2010, 08:24   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Amiraller görevden alındı

Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev, "Deniz Kuvvetleri" Komutanlığı'na bağlı hava üssünde çıkan yangın dolayısıyla, üst düzey askerleri görevden aldı.

Dmitri Medvedev,Deniz KuvvetleriKomutanlığı'na bağlı Moskova'daki hava üssünde 29 Temmuz'da çıkan yangın nedeniyle Deniz Kuvvetleri Komutanı Vladimir Vısotski ve yarımcılarına uyarı cezası verirken, 4 üst düzey askeri yetkiliyi de görevinden aldı. Konuyla ilgili Savunma Bakanı Anatoli Serdyukov'a talimat veren Medvedev; "Amiral Vladimir Vısotski ve yardımcılarına görevini tam anlamıyla yerine getirmedikleri gerekçesiyle uyarı cezası verilsin." dedi.

Medvedev ayrıca üste görevli 4 üst düzey askerin de görevinden alınması talimatını verdi. Sert uyarılarda bulunan Medvedev benzer olayların yaşanması halinde sorumlu yetkililere karşı aynı şekilde davranacağını kaydetti.

Hava üssündeki yangın 29 Temmuz'da meydana gelmişti. Ancak Rus halkı yangından daha dün haberdar oldu.

Yangında silah depolarının da aralarında bulunduğu büyük bir alanın yanarak kül olduğu belirtiliyor.

CİHAN

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-05-2010, 10:40   #2
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Bizde olsa terfi alırdı.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2010, 10:42   #3
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Bizde adamlar Vatanı hep yakıyorlar sonra gidip YAŞ ta Başbakanın karşına oturuyor....
Alt 08-05-2010, 10:42   #4
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizde olsa terfi alırdı.
Güzel abim. Yaş kararlarından yeteri kadar tatmin olmadınız sanırım. Geçmiş hükümetlerdeki pasiflik bir nebze azalmış değilmi. Eskiden di dersek daha iyi olmazmıydı.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2010, 10:46   #5
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Yine de mutlu olamadık ukbacım.Kesecektin kimlerin cezası var sa,Kimler tutukluluk emriyle oturuyor masada kalk len yürü mahkemeye ifade vermeye bizim halka kurşun sıkanlarla işimiz olmaz diyecekti başbakanımız bizimde gönlümüze su serpecekti.Bak onların keyfilikleri yüzünden şehid olan bunca kardeşimi, geride bıraktığı aileleri yazık yazık...
Alt 08-05-2010, 10:51   #6
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Yine de mutlu olamadık ukbacım.Kesecektin kimlerin cezası var sa,Kimler tutukluluk emriyle oturuyor masada kalk len yürü mahkemeye ifade vermeye bizim halka kurşun sıkanlarla işimiz olmaz diyecekti başbakanımız bizimde gönlümüze su serpecekti.Bak onların keyfilikleri yüzünden şehid olan bunca kardeşimi, geride bıraktığı aileleri yazık yazık...
Öylede abicim halkın bir kesiminde yani bu suçları kabul etmeyen çok kesim yokmi sosyal hayatın içinde gezinirken bile sağda solda insanları dinlediğimiz vakit bizlere bunlar fasa fisodur diye sözler etmiyormu. İnan toplumda karşılıkları olmasa bunların önü çoktan kesilir bence birden süpürme yerine görsel medya ve bireysel mücadeleler ile bunlara inanmış zihniyetleri ikna etmek zorundayız. Toplumdaki karşılıkları eridiği vakit hepsi bir bir hesap verecektir. Hukukta toplumsal karşılık olmaz der gibisiniz ama bizim hukuk ayrı nüanslar ile çalıştığı için maalesef oluyor işte. İtidalli olmak yavaş yavaş asimile etme stratejisi bence çok daha makul abi gönül tabiiki sizin dediklerinizi yapsın diyor ama sakin akıl ile düşündüğümde aksine yavaş ve sakin bir yöntemlerin kullanılması daha uygun gibi.
Alt 08-05-2010, 10:54   #7
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Bende içimden geleni söyleyiverdim işte.Tabiki makul ve mantıklı olan şu aşama da yapılanlardır.Lakin gönül istiyorki bir an önce benim vergimle bana kurşun sıkanların, benim paralarımla aldıkları halikopterlerle pikniğe gidenlerin hesap vermelerini bir an önce arzuladığımdan daralıyorum.
Alt 08-05-2010, 10:58   #8
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Bende içimden geleni söyleyiverdim işte.Tabiki makul ve mantıklı olan şu aşama da yapılanlardır.Lakin gönül istiyorki bir an önce benim vergimle bana kurşun sıkanların, benim paralarımla aldıkları halikopterlerle pikniğe gidenlerin hesap vermelerini bir an önce arzuladığımdan daralıyorum.
Haklısın abi o günlerde yakın. Asker de kendi içinde büyük değişim mücadelesi veriyor. Siyasi irademiz güçlü sürdüğü sürece bu dönüşümler çok daha cabuk olacaktır. Geçmişe bakıp bu günlerimizi analiz ettiğimizde aldığımız mesafe hiç yadırganmayacak kadar iyi. Yarınlar çok daha güzel olacak.
Alt 08-05-2010, 11:03   #9
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Memleketimden yine güzel haberlere devam...

Bundan yıllar önce ben 7. sınıftayken sosyal bilgiler öğretmenime bu düzen devam ederse bu ülke en fazla 5 sene yaşar demiştim... ama ne oldu 5 sene olmadan AK Partim yetişti ve işler tam tersine döndü....
Elhamdülillah....
Diğer konuda yazdım.... ülkem felaketti...
60 80 bilmem ama 28 şubatı yaşadım... ben bizzat kendi başıma çok çorap ördü o imzalar...
Ülkem küllerinden doğdu ve koskoca bir çınar oldu....
Alt 08-05-2010, 11:05   #10
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Diğer konuda yazdım.... ülkem felaketti...
60 80 bilmem ama 28 şubatı yaşadım... ben bizzat kendi başıma çok çorap ördü o imzalar...
Ülkem küllerinden doğdu ve koskoca bir çınar oldu....
Haklısınız. 28 şubattaki etkilerini yitiren bir mekanizma ile karşı karşıyayız her sene çok daha etkili çok daha demokrat bir oluşuma hep beraber ulaşacağız.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)