AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 09-22-2010, 12:05   #1
Kullanıcı Adı
ozkanturk
Exclamation TEK Tip Askerlik ve Mücadelemiz
AKP forum üyeleri 4 yıllık ünv mezunuyum , 8 yıldır akp ye oy verdim oy topladım referandum - seçim-yerel seçim hepsinde , bugun elimizdeki 6 aylık askerlik yapma avantajı alınmak isteniyor okumuş kendini geliştirmiş beyinler 12 ay tutsak edilmek isteniyor buna karşıyız 12 ay askerlik yapmak istemiyoruz genç beyinleri yurtdışına teşvik edecek bi tasarıya karşıyız AKP yönetimi emin olsunki tüm ÜNV okuyanlar ve mezunlarını önümüzdeki seçimde karşılarında bulacaklar buda milyonlar demek ben ve çevrem ailem dahil yıllarca benim öncülüğümde akp ye oy verdik eğer tasarı onaylanırsa mecliste asla benden de oy alamayacağı gibi tüm ünv forumlarında , memurluk forumlarında sanal alemde mücadelemi sürdüreceğim,ilk işim üyeliğimi sildirmek olacak

ozkanturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-22-2010, 12:26   #2
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Bende tek tip askerliğe ve okumuş bilinçli eğitim seviyesi yüksek beyinlerin kışlalarda tutsak edilmesine karşıyım. Haklı davanızda sizi destekliyorum fakat pire için yorgan yakmayın derim savunma bakanı denen 8 senedir pek göremediğimiz vatandaşı görevden almalarını bekliyorum
Alt 09-22-2010, 12:43   #3
Kullanıcı Adı
unnamed
bu memlekette üniversite mezunları insanda, okumayanlar insan değil mi?
akp oy vermem verdirmem....
senin ülke sevgin askerlik yolundan mı geçiyor?
askerliğini bile yapmamış biri olarak, orda ki normal erlerin ne çektiğini biliyormusun?
adam okumamış diye 15 ay sürgün çektirmenin ne manası var?
düşme olacak sa hepsinde olsun...
üniversiteyi nasıl ve ne şartlarda okuduğunuzu herkes biliyor...
boş manasız sözlerle karalama kampanyasına girmeyiniz...

Konu unnamed tarafından (09-22-2010 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-22-2010, 13:12   #4
Kullanıcı Adı
yusuf11
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende tek tip askerliğe ve okumuş bilinçli eğitim seviyesi yüksek beyinlerin kışlalarda tutsak edilmesine karşıyım. Haklı davanızda sizi destekliyorum fakat pire için yorgan yakmayın derim savunma bakanı denen 8 senedir pek göremediğimiz vatandaşı görevden almalarını bekliyorum
iyi yorum
yusuf11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2010, 13:23   #5
Kullanıcı Adı
ozkanturk
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu memlekette üniversite mezunları insanda, okumayanlar insan değil mi?
akp oy vermem verdirmem....
senin ülke sevgin askerlik yolundan mı geçiyor?
askerliğini bile yapmamış biri olarak, orda ki normal erlerin ne çektiğini biliyormusun?
adam okumamış diye 15 ay sürgün çektirmenin ne manası var?
düşme olacak sa hepsinde olsun...
üniversiteyi nasıl ve ne şartlarda okuduğunuzu herkes biliyor...
boş manasız sözlerle karalama kampanyasına girmeyiniz...
katılmıyorum
ozkanturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2010, 13:39   #6
Kullanıcı Adı
unnamed
kardeş katılmayabilirsin...
lâkin, bir eşitlik geliyorsa ve bundan herkesin faydanalabileceği görülüyorsa karalama yapmaya gerek yok...
yedek subay olarak gitsen 12 ay yapacaktın?
buna niye karşı çıkmıyorsunuz?
bana bunun sebebini söylermisin o zaman...
Alt 09-22-2010, 14:01   #7
Kullanıcı Adı
Ruh-i zar
Tek tip askerliğe bende sıcak bakmıyorum..
Sadece açık öğretim mezunlarının askerlik süresinin kısa olmaması gerektiğini düşünüyorum.
Çoğu kişi sırf askerliği ertelemek ve ya kısa dönem yapmak için gidiyo açık öğretime
[Hatta iki yıllık üniversite mezunları içinde dönem uzatılabilir]

Okumamışı adamdan saymamakta değildir bu durum..
Üniversite okumak kolay değil..
Zaten 4 senesini okulla geçiren bir adama uzun dönem askerlik yapmak zor gelir..
Kışlada değilde başka ortamlarda çok daha fazla fayda sağlayabilirler..
Hayata atılmak için zaten vakit kaybeden insanlara biraz daha durun hele demektir bu..
Ruh-i zar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2010, 14:05   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Ula deget açtırma kutumu benim gelir gelmez enayimiyim ben 15 ay yapacak kadar ? Gitidin ünilerde ki köpekleri temizleyin sonra ''ulaaa biz böyle yaptık ulaaa'' diyip hakkınızı vereyim ama çıkıp insanlar orada geberirken ''biz genç beyiniz okumuşuz'' deme hakkına sahip değilsin.Orada beyni parçalanan bir çok insan gördüm onların ne suçu var ? Onlarda desin ''ulaaa benim anam babam benim elime muhtaç ben çalışmazsam naparlar pazardan artıklarımı toplasın ulaa'' mi desin ? İyi sizi göndermeyelim,bu insanları göndermeyelim gitse gitmesin anasını satayım onlarda girsinler taburlara karakollara assınlar pkk bayrağı ne güzel fantazi değil mi ?
Madem ak partiye oy verdin,eşit olmayı da öğreneceksin.Madem sen genç beyinsin,orada can veren,veya bir batı ilinin kıyısında nöbet bekleyen ama anasının babasının derdine düşenlerde genç beyin.Beyin okumakla olmaz,herbeyinin görevi var gimse gitmesin o zaman,vicdanı red diye haykırsın herkes he ? Biz diyoruz ''paşa çocukları neden ölmüyor'' diye sen ''genç beyin okumuşluk öğrenmişlik'' diyorsun.Güzel insanına göre muamele yapalım,garibanları yollayalım.
Bir gidin Allah aşkına buna dua edin.6 ay 'poşet' olarak yapıp ne elde edilcek ? asıl 6 ay askerlik yapılması devlete millete büyük zararları var.Boş yere masraf,boş yere yer işgali yapıyorlar.

Okusanda okumasanda,cahili cühela vekili ukela da olsan,süper zekada olsan yapacaksın.
Kaç ülkeden o zaman.

Konu Gönülden tarafından (09-22-2010 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: uslubumuza dikkat edelim
Alt 09-22-2010, 14:14   #9
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ula deget açtırma kutumu benim gelir gelmez enayimiyim ben 15 ay yapacak kadar ? Gitidin ünilerde ki köpekleri temizleyin sonra ''ulaaa biz böyle yaptık ulaaa'' diyip hakkınızı vereyim ama çıkıp insanlar orada geberirken ''biz genç beyiniz okumuşuz'' deme hakkına sahip değilsin.Orada beyni parçalanan bir çok insan gördüm onların ne suçu var ? Onlarda desin ''ulaaa benim anam babam benim elime muhtaç ben çalışmazsam naparlar pazardan artıklarımı toplasın ulaa'' mi desin ? İyi sizi göndermeyelim,bu insanları göndermeyelim gitse gitmesin anasını satayım onlarda girsinler taburlara karakollara assınlar pkk bayrağı ne güzel fantazi değil mi ?
Madem ak partiye oy verdin,eşit olmayı da öğreneceksin.Madem sen genç beyinsin,orada can veren,veya bir batı ilinin kıyısında nöbet bekleyen ama anasının babasının derdine düşenlerde genç beyin.Beyin okumakla olmaz,herbeyinin görevi var gimse gitmesin o zaman,vicdanı red diye haykırsın herkes he ? Biz diyoruz ''paşa çocukları neden ölmüyor'' diye sen ''genç beyin okumuşluk öğrenmişlik'' diyorsun.Güzel insanına göre muamele yapalım,garibanları yollayalım.
Bir gidin Allah aşkına buna dua edin.6 ay 'poşet' olarak yapıp ne elde edilcek ? asıl 6 ay askerlik yapılması devlete millete büyük zararları var.Boş yere masraf,boş yere yer işgali yapıyorlar.

Okusanda okumasanda,cahili cühela vekili ukela da olsan,süper zekada olsan yapacaksın.
Kaç ülkeden o zaman.
eyvaAllah....

Konu Gönülden tarafından (09-22-2010 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-22-2010, 14:17   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
Sonuna kadar hak veriyorum sana kardeşim...
özel sektör zaten başbelası devlet sektörü için kpss gerekiyor...Ama hep önünde asker sorun...Askere gidip gelsen bütün bilgilerini unutacaksın tekrardan hazırlan...
Bencede yanlış olur bu...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)