10-03-2010, 13:39 | #11 |
Simon kavramını öğrenmiş olduk en azından..
|
|
10-03-2010, 14:30 | #12 |
kardes isim vermek yanlis sonucta o arkadaslarda kendi görüsleri dogrultusunda yorum yapiyorlar..
tabiki yorumlari hosuma gitmeyebilir, tabiki bize agir gelebilir ama bu onlarin görüsleridir ve bizler hosgörüyü savunuyorsak o halde bu tür fikir ayriliklarini, aykiri yorumlari hazmetmemiz ve o insanlara saygi göstermemiz gerekir.. |
|
10-03-2010, 14:38 | #13 | |
Alıntı:
|
||
10-03-2010, 14:46 | #14 |
evet hocam cogu konuda hemfikiriz bende gülen hocaefendinin zamanimizin manevi cinarlarindan oldugunu düsünüyor ve gülen gibi hocalarin türkiyemizde bir elin parmaklari gecmedigine kanaat getiriyorum..
ama bu görüsüm onu sevmeyenleri, onun fikrine katilmayanlari, onu elestirenleri tamamen görmezden gelmem, onlara saygi duymamam, onlari kaale almamam anlamina gelemez.. hocaefendide her daim hosgörüden, uzlasidan bahsetmiyor mu o halde neden o sevdigimiz, saydigimiz hocaefendinin düsturunu kendimize hedef olarak almiyoruz neden incilsekte, inciltmeyelim olgusunu dikkate almiyoruz.. bizim derdimiz anlatmak, bir daha, bin defa daha, tekrar tekrar anlatmak yoksa isin kolayina kacip karsidakini suclamak bize yakismaz güzel kardesim.. biz tedbirimizi alalim, derdimizi anlatalim sonrasini dua ile tevekküle devredelim ;) |
|
10-03-2010, 15:09 | #15 | |
Alıntı:
|
||
10-03-2010, 15:28 | #16 | |
Alıntı:
furkan tamam güleni sevmemeni anlarim, elestirmenide anlarim ama öngüt gibilerle lütfen kiyaslama kardesim ;).. gerci tesbihte hata olmaz ama evrenesoglu, öngüt hatta haydar bas gibilerle güleni ayni kiyasta tutmak bana göre züldur.. |
||
10-03-2010, 15:29 | #17 |
Ömer öngüt'ün sadece 'küfre giden yolda narcıların iç yüzü' adlı çocukların bile kanamayacağı yalan ve çarpıtma cımbızlama kitabına bakmak + Taraf gazetesinin yayınladığı 'Gülen'i Bitirme Planında' adı geçtiğinden ergenekonun adamı olduğunu anlamaya yeterde artar. Göstermelik kitap yazmak var birde ilimden ızdıraptan detlenmekten Allahın lütuf etmesiyle kitap yazmak var !
Konu hipermuhafazakar tarafından (10-03-2010 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
10-03-2010, 15:34 | #18 |
Bu yanlış bir benzetme değil. Gülen Hoca zamanın Mevlanasıdır...
Mevlana da böyle derin, ılımlı, bütün inanç mensuplarıyla dost biriydi. Hipermuhafazakar savunduğun cemaatten çok geridesin. Artık şu terörist Ahmet Kaya mavallarını geç kurtul bu yükten cemaatten biraz da bu konularda bilinçlen.. |
|
10-03-2010, 15:43 | #19 |
Kitap yazmakla alakalı değildir demek istedim yoksa öngütle gülen hocayı kıyaslamam heralde
Erbakan hocaya necmedduni sinopi hazretleri diyenlerden bence bir farkın yok hipermuhazafakar . İnsanları çoluk çocuk diye eleştireceğine kendine sor bugün mazlumlar için ne yaptım ? |
|
10-03-2010, 15:44 | #20 |
Bu konuda cemaatin parmağı var
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|