10-05-2010, 01:38 | #391 |
bense tam tersiyim her gün bir dizim var mesela bugün ezel günüydü
|
|
10-05-2010, 21:42 | #392 |
Cumhurbaşkanı: Noktaların Efendisi
Başbakan: Unnamed Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Nusret Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Akıncı_34 İç İşleri Bakanı: Beylerbeyi Kültür ve Turizm Bakanı: Furkanca Bakış Diyanet Bakanı: El Emin Milli Eğitim Bakanı: Ottaman Maliye Bakanı: Ak Kelebek Tarım Bakanı: Hakan Özkan Spor Bakanı: ALmi Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Merve Ulaştırma Bakanı: Hüdaverdi Devlet Bakanı: Mavera Devlet Bakanı: Ezel Konu onurcan tarafından (08-27-2015 Saat 01:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
10-05-2010, 22:29 | #393 |
İç İşleri Bakanı: Beylerbeyi
eyvallah ebubekir. emniyete güzel bir çekidüzen verecem. istihbaratı sadece askere bırakmıcam. istihbarat konusunda ülkemizin dışa bağımlılığını giderecem. polislerin çalışma şartlarını ve işe alım şartlarını yeniden düzenlicem. güvenle oturabilirsiniz mekanlarınızda |
|
10-05-2010, 22:36 | #394 | |
Alıntı:
|
||
10-05-2010, 22:38 | #395 |
Teşekkürler ebubekir abi uzaktan yakından alakası olmadığım ve asla hakkını veremeyeceğim bir bakanlığa atamışsın beni..
|
|
10-05-2010, 22:47 | #396 |
kardeşlerim inanıyorum ki bu yeni ayda hepiniz çok güzel görevler ifâ edeceksin...
Yörüyün aslanlarım... Gomayın Gardaşlarım... |
|
10-06-2010, 00:10 | #397 |
Ebubekir ne zaman çankayaya çıkacan...
olm benden onay almadan nasıl kabineyi açıklarsın ule... |
|
10-06-2010, 00:14 | #398 |
cumhurbaşkanı arazi oluyorsa biz ne yapalım...
geliyor birde fırça atıyor... makamında dur o zaman... |
|
10-06-2010, 01:10 | #399 |
buyrun yeni kabinemiz, kabinede kan degisimi adina degisiklikler yapildi, yeni arkadaslar görev basina geldi..
Cumhurbaskani ukba (Abdullah Gül) Basbakan Beylerbeyi (Receb Tayyib Erdogan) Basbakan Yardimcisi Cihannur (Cemil Cicek) Basbakan Yardimcisi Adem Etyemez (Bülent Arinc) Basbakan Yardimcisi _firat_ (Ali Babacan) yurt disindaki türklerden sorumlu devlet bakani akgurbetci (Faruk Celik) Ulastirma bakani : özgün genc (binali yildirim) Devlet bakani El Emin ( Hayati Yazici) Basbakan Yardimcisi ve basmüzakereci Noktalarin Efendisi (egemen bagis) Icisleri bakani Nun (Besir Atalay) Spordan sorumlu devlet bakani hipermuhafazakar (Faruk Özak) Diyanetten sorumlu devlet bakani gönülden (Mehmet Aydin) Milli Egitim Bakani Ayyildiz ( Nimet Cubukcu) Disisleri bakani Mavera ( Ahmet .... ) Kültür ve Turizm bakani Minnik Kelebek (Ertugrul Günay) Calisma ve sosyan güvenli bakani Hakan Özkan (Ömer Dincer) Kadindan sorumlu devlet bakani Almi (Selma Aliye Kavaf) Maliye bakani Murat Kurt (Mehmet Simsek) Milli Savunma bakani Hüdaverdi (Vecdi Gönül) Devlet bakani : Feride Devlet bakani Benhur Devlet bakani matilla (Cevdet Yilmaz) Ulastirma bakani ottoman (Binali Yildirim) Adalet Bakani Bedevi (Sadullah Ergin) Çevre ve Orman Bakanı ruhi zar (Veysel Eroglu) Saglik Bakani Hatice ( Recep Akdag) rizzeli kardesim hakkini helal et bu ay aktif degilsin bu ay aktifigiyle basbakanligi kesinlikle murat hakketti, mübarek habire yeni fikirler üretiyor birde su kpss yi hallettimi olay tamamdir Konu onurcan tarafından (08-27-2015 Saat 01:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
10-06-2010, 01:18 | #400 | |
Alıntı:
gözlerime inanamıyorum bu senin kabinen mi ne içtiysen bana da ondan kafan yerinde dimi heee, unutmadan beni ister başbakan yap ister başkan, beğeni vermicem sana |
||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|