![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
sizler bu isleri parayla,pulla oluyors saniyorsunuz bu isler yürekle, kalple olur malesef onlarda sizde yok ;) |
||
![]() |
![]() |
#12 |
![]() AALAH başbakanımızdan razı olsun ALLH başımızdan eksik etmesin o kadar işinin arasında kimseyi unutmadan herkeze yardım ediyo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
ne başbakanın ne başkalarının... oraya niye geldi ki, sorumlulukları olduğu tartışılmaz. [/quote] kafani takma o sorumlulugunu yeterince yapiyor..bu gördüklerinde onun fazlasidir..sen herhalde gecmisi cabuk unuttun halktan uzak yöneticileri... bakacagiz amacin nedir ;) |
||
![]() |
![]() |
#14 | ||
![]() Alıntı:
Basit Düşünceli İnsanlar.Kendi Liderlerini böyle birşey yaparken görememişler ya çekemiyorlar.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() kaç başbakan halkın bu sıkıntılarıyla ilgilenmişki koltuğundan köşkünden çıkıpda dışardaki insanların yardımlarına koşmuş
kusura bakma biz alışkın değiliz böle görüntülere bize bu görüntüleri bi sayın RECEP TAYİP ERDOĞAN gösterdiği için belkide bu şekilde oluyo tepkimiz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Basit Düşünceli İnsanlar.Kendi Liderlerini böyle birşey yaparken görememişler ya çekemiyorlar..[/b]
[/quote] o kadar haklısınki kendi liderleri yapmayınca yapan insanlar gözlerine batıyo yapılanları küçümsüyolar halbuki bide kendi liderleri olurda bi gün yaparsa ( sanmıyorum ) göklere kadar çıkarıcaklardır eminim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() vuslat güzel demişsin....senin lafın üzrine laf etmek bana yakışmaz...
biz buralarda bunllara kapak olmuş diyoruz.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Başbakanımla gurur duyuyorum. Çünkü daha önceki liderlerin yaptığı gibi bir kaç yalaka diplomatıyla çankaya tunalı hilmide lokantalarda kokteyllerde gezip tozma imkanı varken halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla ülkesi için bişeyler yapmaya gayret ediyor. Bazı (afedersiniz) kör gözler bunları göreceğine set çekiyor. Tamam ülkene vatandaşına hizmet edemiyorsun bari olana engel olma. Hoş bu saatten sonra ülkem aydınlığı gördü setleri birer birer yıkar yine... ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() okudum içimden bişi koptu :'(
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]() tasmaniac, gel sen de ak gençliğe katıl kardeş..
Adını da tuncay,tahsin gibi bişey yapalım.. :P "Biliyorsan konuş Alim desinler, bilmiyorsan sus adam desinler" ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|