AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-01-2010, 20:10   #21
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
xfce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar islamda böyle birşey yok. ama islam adına böyle şeyler oluyor işte. şimdi islamdan vazmı geçelim tabiki hayır.
tıpkı komünizm gerekçesi ile bazı kişilerin yanlısta olsa insanlara kotuluk etmeleri gibi.

İslamda recm vardır ama kuralları vardır...
Şeriat olmayan yerde şeri kanunlar işlemez...
somalide 20 yıldır devlet yok şeriatmı olacak?
tecavüzde recm olmaz...
halk kendi isteğiyle recm yapamaz...
bunlar hep kurallara tabidir...

İslamın Kuralları Ayette,Hadiste sabittir oraya bakarsın kendisini bilmez 3-5 adamın yaptıklarıyla islamı değerlendiremezsin...

Sosyalizmi ele almak için o görüşü ortaya atan kişilerin düşünceleri bizi bağlar...Ve görmekteyiz ki marx ve engel materyalist yani ateist kişilerdir...

Kul yapımı bir ideolojiyle bir dini mukayese saçma bir girişimdir...
Alt 12-01-2010, 20:20   #22
Kullanıcı Adı
depare
Bir kadın ile erkek zina ettiği zaman onları zina ederken en az 4 kişi görmüş olacak bu bir..

Bu dört kişi mahkemeye gidip şahitlik edecek 3 kişi olursa kabul olmaz 4 olacak..!

Şahitlerden birisi ben tam göremedim ama diye konuşursa şahitliği iptal edilir..!

Şahitler den birisi ben ikisini yatağın için de gördüm ama tam emin değilim derse şahitliği iptal edilir...

Şahitler den birisin'in namaz kılmadığı Dine uzak olduğu tesbit edilirse şahitliği iptal edilir..

Zina edenler bekar ise recm edilmez 100 sopa vurulur evli ise recm edilir biri evli biri bekarsa bekara 100 sopa vurulur evli olan recm edilir kadın erkek ayrımı da yapılmaz..!

Yani danan'ın kuyruğun'un kuyruğu İslam Dinin'de recm cezasını uygulamak çok zordur..

13 yaşın da bir kız olacak ona zorla tecavüz edecekler sonra tecavüz edenler serbest olacak kıza recm cezası verilecek tam komedi

Birde sanki recm cezası kadınları aşağılıyormuş sırf kadınlara uygulanıyormuş gibi duygu sömürüsü yapmazlar mı

Zina yaparken yakalanan erkek ile kadın eğer bekar ise 100 sopa vurulur evli ise recm edilir oda 4 güvenilir şahit görmüş ise...

Erkeğe farklı muamele asla yoktur..!

Recm ederken öküz gibi yumruk büyüklüğün de taşlar değil fındık büyüklüğün de taşlar atılarak recm edilir...
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2010, 20:27   #23
Kullanıcı Adı
depare
Alıntı:
arkadaşlar islamda böyle birşey yok. ama islam adına böyle şeyler oluyor işte. şimdi islamdan vazmı geçelim tabiki hayır.
tıpkı komünizm gerekçesi ile bazı kişilerin yanlısta olsa insanlara kotuluk etmeleri gibi.
Uyaralım gerisini sen bilirsin seni dinden çıkaracak kelamlar kullanma...

Bunu sana ahkam kesmek için değil var olan imanın dan da olma diye söylüyorum..

Recm Kuran ayetidir bizzat Peygamberimiz(s.a.v) uygulamıştır ve haktır..!

Bu somali de yapılan eğer paylaştığın şekilde ise Recm ile bir alakası yoktur dolayısıyla İslamla da bir alakası yoktur...
Alt 12-01-2010, 20:28   #24
Kullanıcı Adı
xfce
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir kadın ile erkek zina ettiği zaman onları zina ederken en az 4 kişi görmüş olacak bu bir..

Bu dört kişi mahkemeye gidip şahitlik edecek 3 kişi olursa kabul olmaz 4 olacak..!

Şahitlerden birisi ben tam göremedim ama diye konuşursa şahitliği iptal edilir..!

Şahitler den birisi ben ikisini yatağın için de gördüm ama tam emin değilim derse şahitliği iptal edilir...

Şahitler den birisin'in namaz kılmadığı Dine uzak olduğu tesbit edilirse şahitliği iptal edilir..

Zina edenler bekar ise recm edilmez 100 sopa vurulur evli ise recm edilir biri evli biri bekarsa bekara 100 sopa vurulur evli olan recm edilir kadın erkek ayrımı da yapılmaz..!

Yani danan'ın kuyruğun'un kuyruğu İslam Dinin'de recm cezasını uygulamak çok zordur..

13 yaşın da bir kız olacak ona zorla tecavüz edecekler sonra tecavüz edenler serbest olacak kıza recm cezası verilecek tam komedi

Birde sanki recm cezası kadınları aşağılıyormuş sırf kadınlara uygulanıyormuş gibi duygu sömürüsü yapmazlar mı

Zina yaparken yakalanan erkek ile kadın eğer bekar ise 100 sopa vurulur evli ise recm edilir oda 4 güvenilir şahit görmüş ise...

Erkeğe farklı muamele asla yoktur..!

Recm ederken öküz gibi yumruk büyüklüğün de taşlar değil fındık büyüklüğün de taşlar atılarak recm edilir...
bırakında bu konuda islam konusunda uzman kişiler bişeyler dedinler.
Tefsir Alimi.. yada fıkıh alimi gibi.
xfce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2010, 20:35   #25
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
bu xfce novek değilse bende bir şey bilmiyorum...
yazılarındaki algoritmayı çözdüm...
bu novek...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2010, 20:42   #26
Kullanıcı Adı
depare
Alıntı:
Ne oldu zora gelince kıvırıyorsun hemen

Biz sizin gibi bence diyerek yazı yazmayız her yazdığımızın arkasın da bir kaynak vardır...

Burda Alim yok diye Peygamberin (s.a.v) sözlerini yahut alimlerin kitaplarında ki açıklamalarını söylemeyip meydanı size bırakacak değiliz

İslamı savunmak sadece hocaların değil her Müslümanın vazifesidir...

Müslüman'ın bildiği ilmi anlatması farzdır gözüm

"Yanlış bir iş gördüğünüz de gücünüz yetiyorsa elinizle ona yetmiyorsa dilinizle onada yetmiyorsa kalbinizle buğz edin" (Hz.Muhammed (s.a.v)
Alt 12-01-2010, 20:43   #27
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
hadislerle sabit konuların yoruma ihtiyacı yoktur...
Alt 12-01-2010, 20:46   #28
Kullanıcı Adı
İntifada
http://www.sorularlaislamiyet.com/in...ticle&aid=8614 al oku...
Alt 12-01-2010, 21:42   #29
Kullanıcı Adı
manifesto
İSLAM'ın farklı farklı uygulanışı mı?
ne demek bu bir türlü anlamam ben
Ne yani haşa Somalide Allah 5 Türkiyede 1 mi?
Yada Sudan da islam peygamberi hz.muhammed de haşa türkiyede başka biri mi?
islam değişmiyor her yerde her toplumda aynı.
inanç her yerde aynı
ama şu recm di bilmem neydi bunları din gibi gösteriyorlar.
böyle bir şey yok.
13 yaşında bir çocuğun da zina yüzünden taşlanarak öldürüleceğini sanmıyorum
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)