![]() |
#41 | |
![]() Alıntı:
Hatta çokta severim özellikle beni çok tanıyan kişiler bilir sarımsağı aşırı derecede severim... Insanların arasına öyle çıkmam... Beni tanıyanlar yine iyi bilir yanımda karanfil yada şeker mutlaka bulunur... Şimdi mesele bu değil... Eğer kokudan rahatsız olduğundan şikayet ediyorsun bende rahatsız olduğum kokuyu söylüyorum... Rahatsız oluyorum diye millet balıkmı pişirmesin... Ayrıca tiryakisine sor bakalım lüksmü... Bir çok arkadaşım var son son parasıyla yemek yerine sigara alan... Yurtta kalırken inşaat iskelesinden kaçıp gecenin bi vakti sigara almak için ta çarşıya giden arkadaşlarım vardı... |
||
![]() |
![]() |
#42 | |
![]() Alıntı:
Ayrıca nasıl gidiyor 1 saatte sarımsak kokusu ağızdan ![]() |
||
![]() |
![]() |
#43 | |
![]() Alıntı:
cok basit eger sarimsak, sogan gibi agiz kokutan ürünlerin arasina birseyler yemen lazim ![]() simdi sigara ile sogan, sarimsak arasindaki fark sudur bir insan günde kac kez sogan, sarimsak yer? kaldiki sogan, sarimsak yersen agzin kokar ama sigara icersen nefesin kokar ve agiz kokusunun gitmesi uzun sürmez ama nefes kokusu öyle kolay gitmez ;).. kaldiki sogan, sarimsak kokusu üstüne sinmez ama sigara kokusu siner kaldiki ben sogan, sarimsak kokan birinide savunmam cünkü buda bir sekilde görgüsüzlükdür ama sigaradan daha masumanedir ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Alıntı:
evet ben sigara kokusundan asiri derecede rahatsiz oluyorum o halde birisi sigara iciyorsa o kokuyu yaymamaninda yolunu bulacak nasilki ben iskembeyi severek iciyorsam onun kokusunada care buluyorum sonucta toplum icine cikiyoruz o halde kimse benim agiz kokumu cekmek zorunda degil.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Neden iradesizlik olsun adam ben sigara içmeyeceğim deyip içiyorsa o irade zayıflığıdir diğer türlü adam istiyor içiyor sanane banane
Desen ki adam beni pasif içici yapıyor sağlığımla oynuyor doğrusun derim... Ama ben kokusundan rahatsız oluyorum içmesinler diyorsan alacaksın tasini tarağını memleketinin yaylalarına taşınacaksın şehir hayatında her kokuya katlanıyorsun mecbur onada katlanacaksın |
|
![]() |
![]() |
#46 | |
![]() Alıntı:
ben kokudan rahatsiz oluyorum hatta itici buluyorum ama bu benim onlarin o zikkimi icme hakkina karismama sebeb degildir cünkü bu durum özneldir yani benim rahatsizligim beni ilgilendirir.. tabiki icen biride enaz benim kadar bana saygi göstermelidir o zikkimi iciyorsa pasif iciciy, kokuyu, genclere özentiyi gözardi edemez.. birde bir anket yapalim yüzde kac bu mereti isteyerek iciyor ? birde kusura bakma ama bananeci bir tavri asla takinamam cünkü benim kardesim, halam, dayim, amacam,arkadasim bu mereti icecek, zehirlenecek hem cebine, hem sagligina hemde cevresine zarar verecek bende "bana dokunmayan yilan bin yasasin" diyecegim.. hocam buna hem benim inandigim din, hem gecmisim izin vermez zarari tespit edilmis bir meretle elimden geldigi kadar mücadale ederim ve bunuda her ortamda dile getiririm.. zaten bu yüzden gerek lise yillarimda gerekse ünv yillarimda sigara ve alkole karsi her türlü faaliyetin icinde bulundum ve bulunmaya devam edecegim cünkü ne bim kardesimin nede ülkemin dumana verecek cok parasi yok.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() içiyorum yahu size ne la...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
![]() Alıntı:
Senin mücadele için söylediğin herşey paketin üzerinde yazıyor zaten... Öldürürde yazıyor hasta ederde yazıyor çevrendekilere zarar verirde yazıyor... Yazıyla yetinmiyor resim koyuyor sonun böyle olur diye... Adam tinlamıyor içiyor daha ben ne yapayım... |
||
![]() |
![]() |
#50 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|