![]() |
#11 |
![]() Bizdeki ultra laikciler , laikliği dinsizlik olarak gördüğü için sadece inancların kalp ve beyin arasına sıkıştırılmasını vaaz eder. Ama biz müslümanlar ise inanc kavramının her uzvumuza hükmetmesini arzular ve sürekli aksiyon halinde olmasını yeğleriz. Okullarda bilimum farklı mekanlarda insanların inanclarının gereğini sergilemesi adına mescitlerin yapılması insanidir bu ihtiyaca karşı cıkılması evrimleşmeyen maymunun hislerine ortak olmaktır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Bence bi sorun yok ama hemen karşı çıkrlar olmaz yani böyle bişey.
İlkokuda değilde, lisede olsun. Namazını kaçırmaz hem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() olmaması çok büyük bir eksiklik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Tabi ki doğru...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() kilise olsa sorun olmaz lakin mescit olunca laiklik sistemimiz zarar görebilir...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Valla bizim vardı ama bir tane kemalist müdür geldi artık yok ama cami yakın sorun yok ...
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Olsa bir dert olmasa bir dert.Olsa sözde laikçi kesim ayağa kalkacak.Olmasa artık dinimizin gereğini yerine getiremiyoruz diye millet dert yanacak keza öyle, başta ben olmak üzere.Yapacak bir şey vardır muhakkak ama bana sorulursa olmalı.Eğer müslümanım diyorsak bu lafta kalmamalı.Ben zamanı geldiğinde namazımı da rahat rahat kılabilmeliyim.Gelin görün ki bu günümüz şartlarında imkansız hale geliyor.Allah sonumuzu hayır eyleye...İşimiz zor hem de çoooook zor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() olursa irtica hortladı diyecekler olmasa biz müslüman ülkeyiz dinimizin gereğini yasaklıyormuş gibi olacak aslında en mantıklısı okul saatlerinin namaz satlerine göre ayarlanması örneğin okuldayken kaçırılan namaz öğle namazı ozaman öğle tenefüs saatini uzun tutabiliriz okulu camiye yakın olmayanlara mescit hakkı tanınabilir böylece konuyu tartışmaya fazla gerek kalmaz diye düşünüyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Ak partiye gönül vermiş olarak vermiyorum cevabımı fakat...
dini ibadet yerleri(cami,mescid) bunların heryerde olması zaten şart ama gelmiş neleri tartışıyoruz... okullara uyuşturucunun ,tinerin,alkolün girmesini durduramıyoruz ve tartışmıyoruzda . Camilerin veya ibadethanelerin yerlerini tartışıyoruz.. Yazık bize..Yazık Ülkemizin düştüğü duruma.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Bunu tartışmak bile saçma..
Evde banyo olsun mu gibi bir soru bu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |