![]() |
#1 |
![]() merhaba arkadaşlar.
diğer birçok büyük forumda olan forum msn grubu bizim forumumuz için de olabilirmi ? mesela grup5545056156@hotmail.com gibi orada onlarca kişi birbirini iyi tanır, tanışır kaynaşır güzel olur kanaatindeyim. tabi herkes nickini bu forumdaki nickten yaparsa tanımak daha kolay olur. sizin fikirleriniz nedir ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() valla kuruldu bu tarz gruplarda araya sivrilerde gelir milelti rahatsız edebilir diye kaldırıldı galiba...
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
öyle olsa şu anda iktidarda da olamazdık değilmi ? bence iyi bir organizasyon olur |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hocam geçen kış bi grup kurulmuştu...
ama fazla ilgi görmedi... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Aslında böyle bir organizasyon hem iyi olur hem de kötü. İyi olur, çünkü kardeşlerimiz daha çok birbirini tanır, kaynaşma sağlanır. Forum dışında da üyeler arası anlık irtibat sağlanır.
Kötü olan tarafı ise msn gurupları nedeniyle forumda yapılabilecek tartışmalar, konuşmalar msn ortamına taşınabilir bu da forumun canlılığını azaltabilir. Ayrıca msn ortamında fazla yakınlaşmaya bağlı olarak istenmeyen olaylar olduğunda, istenmeyen sözler söylendiğinde bunun kontrolü güç olur ve fatura foruma kesilir. Bunlar benim görüşlerim. Yanlış bir düşünce içinde de olabilirim. Çünkü ben biraz teknolojinin gerisinde kaldım. Msn, facebook, twit gibi şeyleri kullanmıyorum. Konunun iyice tartışılıp karara bağlanması faydalı olacaktır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() eşref kardeş, aramızda birbirine kötü söz söyleyecek bir arkadaş olduğunu düşünmüyorum. arada sivrilen parazitlerin haricinde. buradaki ortamda 2 yıldır üslub sıkıntısı görmedim fazla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ne tanışıp kaynaşçam ya.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() boyle bir seye izin veremeyiz...
kesinlikle yqnlis... sonra millet toplaniyor gidiyor forum kuruyor ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler..
Fazla samimiyet kurmamakta yarar var.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|