03-25-2011, 19:46 | #1 |
Bülent Arınç bu akşam Günlük'te
Bülent Arınç gündemdeki gelişmeleri yorumluyor, canlı yayında sorularınıza cevap veriyor
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Samanyolu Haber Televizyonu'nda canlı yayında son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendiriyor. SamanyoluAnkaraTemsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu soruyor, Bülent Arınç cevaplıyor. Bülent Arınç bu akşam saat 21.00’de Günlük programında. Sorularınız için [email protected]
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-25-2011, 19:55 | #2 |
Daha önce iki kere Kılıçdaroğlu'nu çıkardıkları yetmiyormuş gibi şimdi de 9 şehit meselesinde "İsrailden izin alınmalıydı" diyen Fethullah Gülen'e "Hocaefendi her zamanki gibi doğru söyledi" diyen Bülent Arınç'ı çıkarıyorlar.
Uyan müslüman gör bu stv'nin iç yüzünü. Görün din düşmanlarının gerçek niyetini. Tam sayfa Koka Kola reklamı yayınlayan gazete bunların değil mi? Uyanın uyanın. |
|
03-25-2011, 20:15 | #3 |
Zaten herkes uyuyor sadece sen uyanıksın..Kılıçdaroğlu çıkınca ayrı bir bahane ile kötüleme, Arınç çıkınca ayrı bir bahane ile kötüleme..Seni mi çıkarsın programa STV..Sn. Bülent Arınç'ı programa çıkarmak ile din düşmanı olarak nitelendirdiğin yayın grubunun gerçek niyeti mi ortaya çıkmış oluyor..Ayrıca Bülent Arınç bir AK Parti mensubudur..Bu nedenle yapmış olduğun ithamlar AK Parti'ye de dokunur..
|
|
03-25-2011, 20:33 | #4 |
Kemal kılıçdaroğlu'nun çıkrılmasına karşı çıkanlara duyrulur..
|
|
03-25-2011, 20:40 | #5 | |
Alıntı:
|
||
03-25-2011, 20:43 | #6 | |
Alıntı:
|
||
03-25-2011, 20:53 | #7 |
İroni mironi anlamam ben arkadaş.
Tam sayfa koka kola reklamı yayınlayan bir gazete ve onların Amerikada yaşayan lideri Ak Parti'nin referandumunda EVET dediyse ben kıllanırım. Zaman, Samanyolu ve Siyonist Fethullah neden referandumda, açılımda Ak Parti'yi destekledi ve destekliyor diye sorarım. Hem Recep Tayyip Erdoğan da "Ben BOP'un eşbaşkanıyım." dedi. Amerikada yaşayan siyonist Fethullah kimi destekliyor? Amerika ile beraber BOP'un eşbaşkanı olan Sayın Erdoğan'ı. |
|
03-25-2011, 20:55 | #8 |
Kıssadan hisse:
Has Müslümanlar, Gerçek Milliyetçiler, Asıl Vatanseverler ve bu toprakların evlatları Silivri'ye tıkılmıştır. |
|
03-25-2011, 21:02 | #9 |
|
|
03-25-2011, 21:35 | #10 |
Nette nnasıl izleriz
|
|
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|