AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 04-08-2011, 22:21   #21
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
O zaman kadın kollarını kapatalım Bu gibi şeyler olaya kılıf uydurmaktır abi. Bu ülkede başörtülü olup gayet bilgili donanımlı ablalar var. Yazarlar çizerler stk temsilcileri var. Ve başörtülü vekil konusunda hiç bir kanuni engel yok . Buna rağmen böyle bir olay oluyorsa buna samimiyetsizlik denir.
Alt 04-08-2011, 22:22   #22
Kullanıcı Adı
rizzelli
Furkan gibi heyecanlı arkadaşları görünce bu kararı destekeleyeceğim galiba.Çünkü partimizin bu kararıyla belki mecliste AK partili başaörtülü milletvekili olamayacak ama devlet kurumlarında memurların bu hakkını savunabilmesi için elimizde büyük bir koz olacak.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2011, 22:23   #23
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Bu konuda ben tam olarak karar veremiyorum ama şurada ki tartışmanın analizini yapar isek başörtüsü ile girilmelidir artık diyenlerin söylemleri diğerlerininkine göre daha mantıklı ve daha samimi...
Alt 04-08-2011, 22:27   #24
Kullanıcı Adı
İntifada
özgürlük düşmanı nur serter,necla arat gibi kemalist tipler millettin meclisine özgürce girebilirken başörtülü girmesin demek bence despotluktur...
bir düşünün bunların yerine koyun kendinizi...
yıllarca mücadele verdiğiniz ikinci sınıf saydığınız insanlar aynı sıralarda oturuyor sizle...

delirirler çıldırırlar...
Alt 04-08-2011, 22:28   #25
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Furkan gibi heyecanlı arkadaşları görünce bu kararı destekeleyeceğim galiba.Çünkü partimizin bu kararıyla belki mecliste AK partili başaörtülü milletvekili olamayacak ama devlet kurumlarında memurların bu hakkını savunabilmesi için elimizde büyük bir koz olacak.
Yav ne heyecanı abi yav ben çevremden utanıyorum artık hele bu kararı açıkladılar yakama iyice yapışacaklar Ne diyebilirim ki diyecek bir şey yok
Ne kanuni engel var
Ne oy sorunu var
Ne aday sorunu var

sadece ve sadece bizim paranoyalarımız.
Akıncı doğru söylüyor kork kork nereye kadar kork. Cesur adımlar atılmalı diyeceğim başörtülü aday göstermekte artık pek cesur bir adım değil çünkü tehlikesi yok.
K.K bile sesini çıkartamıyor. Çevremde gördüğüm kadarıyla toplum gayet iyimser. Anketlerde %75 olur çıkıyor.
Ama biz ne yapıyoruz
pes cidden anlamıyorum
Alt 04-08-2011, 22:32   #26
Kullanıcı Adı
İntifada
demokrasi değilmi arkadaş...
koy başörtülü adayı halk vermezse oyu o zaman konuş...
Alt 04-08-2011, 22:36   #27
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O zaman kadın kollarını kapatalım Bu gibi şeyler olaya kılıf uydurmaktır abi. Bu ülkede başörtülü olup gayet bilgili donanımlı ablalar var. Yazarlar çizerler stk temsilcileri var. Ve başörtülü vekil konusunda hiç bir kanuni engel yok . Buna rağmen böyle bir olay oluyorsa buna samimiyetsizlik denir.
Osmanlı zamanında da gayet bilgili hanımlarımız vardı. Ama hiçbiri Divan-ı Hümayun'da yer almadı. Ya da padişah çocuklarından 6 yaşındaki bir bebeği bile devletin başına padişah diye geçirdik ama asla bir padişah kızını devletin başına geçirmedik.

Son dönem Osmanlı'da tiyatrolar kuruldu. Ama hiçbir müslüman bayan orada çalışmadı. Ermeni bayanlar çalıştı. Çünkü müslüman bayanlar için bu meslek uygun görülmedi.

Mecliste baş örtüsü yok diye Ak Parti'ye saldıranlar, samimi olsalar, derler ki "mecliste müslüman bayanlar olmasın." Atatürk ile gelen kadınların seçilme hakkına karşı çıkarlar.

Onca şey yazdım. Bana sorsanız mecliste baş örtülü bayan olsun mu diye, evet olsun derim. Ama olmadığı için de Ak Parti'yi suçlamam. Samimiyetsiz demem. Sonuçta mecliste olmak; eğitim hakkı, yaşama hakkı gibi olmazsa olmaz bir hak değil. Meclis ortamının, baş örtülü bayanlara uygun bir ortam olduğuna da inanmıyorum.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2011, 22:38   #28
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
O zaman kadın kollarını kapatalım bence konuyu alakasız yerlere çekiyorsun abi. Hakkını istiyor ve halk destekliyor vereceksin vermek mecburiyetindesin .
Alt 04-08-2011, 22:39   #29
Kullanıcı Adı
rizzelli
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yav ne heyecanı abi yav ben çevremden utanıyorum artık hele bu kararı açıkladılar yakama iyice yapışacaklar Ne diyebilirim ki diyecek bir şey yok
Ne kanuni engel var
Ne oy sorunu var
Ne aday sorunu var

sadece ve sadece bizim paranoyalarımız.
Akıncı doğru söylüyor kork kork nereye kadar kork. Cesur adımlar atılmalı diyeceğim başörtülü aday göstermekte artık pek cesur bir adım değil çünkü tehlikesi yok.
K.K bile sesini çıkartamıyor. Çevremde gördüğüm kadarıyla toplum gayet iyimser. Anketlerde %75 olur çıkıyor.
Ama biz ne yapıyoruz
pes cidden anlamıyorum
Dostum ben de seninle aynı fikirdeyim ama hükümete neredeyse hain,ikiyüzlü diyeceksin.

Ben bir AK Partili olarak devlet dairelerinde başörtü sorunun çözülmesini meclisten önce isterim.

Eğer bu konuda kamuoyunda bir denge oluşturmak için bir dönem daha bizden fedakarlık bekleniliyorsa beklerim.

Yeni anayasa bunun için çok önemli.Biraz daha sakin olup düşünmeyi deneyelim.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2011, 22:40   #30
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Osmanlı zamanında da gayet bilgili hanımlarımız vardı. Ama hiçbiri Divan-ı Hümayun'da yer almadı. Ya da padişah çocuklarından 6 yaşındaki bir bebeği bile devletin başına padişah diye geçirdik ama asla bir padişah kızını devletin başına geçirmedik.

Son dönem Osmanlı'da tiyatrolar kuruldu. Ama hiçbir müslüman bayan orada çalışmadı. Ermeni bayanlar çalıştı. Çünkü müslüman bayanlar için bu meslek uygun görülmedi.

Mecliste baş örtüsü yok diye Ak Parti'ye saldıranlar, samimi olsalar, derler ki "mecliste müslüman bayanlar olmasın." Atatürk ile gelen kadınların seçilme hakkına karşı çıkarlar.

Onca şey yazdım. Bana sorsanız mecliste baş örtülü bayan olsun mu diye, evet olsun derim. Ama olmadığı için de Ak Parti'yi suçlamam. Samimiyetsiz demem. Sonuçta mecliste olmak; eğitim hakkı, yaşama hakkı gibi olmazsa olmaz bir hak değil. Meclis ortamının, baş örtülü bayanlara uygun bir ortam olduğuna da inanmıyorum.
osmanlıda divanı hümayünda başı açık kadında yoktu...
yanlış anlaşılmasın sözüm insanların başını açması yada örtmesine değil...
Allah nasip eder tüm müslüman bayanlar hakkıyla örtünür inşallah...
osmanlı döneminde bu devlet bizimdir başörtülüler 2. sınıf insanlar diyen zümrede yoktu...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)