AK Gençliğin Buluşma Noktası
Videolar Videolar; komik videolar, dini videolar.

Stil
Seçenekler

Alt 04-10-2011, 21:33   #11
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Taliban kısmında ne var ben kestiremedim de ?
Cıa kurmuş ya en başta..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2011, 11:12   #12
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cıa kurmuş ya en başta..
Bu Konuda tafsilatlı açıklamalar yapılmıştır... Taliban islami ve Mücahid bir gruptur... Onu yenemeyenlerin iddiaları böyle olacaktır elbet... Diğerlerinin ise deccali medyaların etkileriyle etkilenenlerdir...

http://www.akpartiforum.com/taliband....html?t=130287
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2011, 01:29   #13
Kullanıcı Adı
HaArP
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Alt 04-12-2011, 09:44   #14
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu Konuda tafsilatlı açıklamalar yapılmıştır... Taliban islami ve Mücahid bir gruptur... Onu yenemeyenlerin iddiaları böyle olacaktır elbet... Diğerlerinin ise deccali medyaların etkileriyle etkilenenlerdir...

http://www.akpartiforum.com/taliband....html?t=130287
Abim biz cia kurdu dedik hala ciaye çalışıyor demedik.
Ortada varsa bir gerçekler kabul etmek gerekir yani.
Evet Cia kurdu lakin zaman kurulan örgütü farklı bir boyuta getirdi ve cia çemberinden çıkarttı.
Hatta şu anda Cia'nın karşısında olan ve onlarla savaşan bir örgüt.
Alt 04-12-2011, 11:10   #15
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Abim biz cia kurdu dedik hala ciaye çalışıyor demedik.
Ortada varsa bir gerçekler kabul etmek gerekir yani.
Evet Cia kurdu lakin zaman kurulan örgütü farklı bir boyuta getirdi ve cia çemberinden çıkarttı.
Hatta şu anda Cia'nın karşısında olan ve onlarla savaşan bir örgüt.

Aslında kafaları karıştırmaya gerek yoktur... Cia'nin kurmadığı ne vardır
Alt 04-12-2011, 11:31   #16
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:

Aslında kafaları karıştırmaya gerek yoktur... Cia'nin kurmadığı ne vardır
Her şeyi Cia kurdu diyorsun yani.. Valla sözün bittiği yer tek söyleyecek bir sözüm yok.
Alt 04-12-2011, 11:37   #17
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her şeyi Cia kurdu diyorsun yani.. Valla sözün bittiği yer tek söyleyecek bir sözüm yok.
Aslında kurmak biraz fazla ağır gelir... Cia olarak isimlendirmekte yanlış olur... ! Dünya'yı yönetmek üzere hareket eden İlluminati, Abd, İsrail, Cia, Mossad isimleri çok önemli değildir... Lakin Kurması da söz konusu değildir...!

Lakin Dünyayı yönetirken parmak karıştırmadıkları işler yoktur diyebiliriz... Konumuz gereği Taliban yani Talebeler Rusya ile savaşta 5 Müslüman ülke andlaşma yapan Amerika tarafından dolaylı olarak desteklenmiştir... Abd Suudi Arabistan üzerinden desteklemiştir... Ama bu destek Rusya'nın çökmesinin Abd'nin işe yaraması maksadıyladır... Rusya çöktükten sonra Abd Pakistan'daki İstihbarat'ı tasviye etmiş yerine Abd ile işbirlikçilik yapanları getirmiş ! Bundan sonra herşey değişmiştir...! Bunu kurmak diye tanımlamak yanlış olur !
Alt 04-12-2011, 11:52   #18
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Aslında kurmak biraz fazla ağır gelir... Cia olarak isimlendirmekte yanlış olur... ! Dünya'yı yönetmek üzere hareket eden İlluminati, Abd, İsrail, Cia, Mossad isimleri çok önemli değildir... Lakin Kurması da söz konusu değildir...!

Lakin Dünyayı yönetirken parmak karıştırmadıkları işler yoktur diyebiliriz... Konumuz gereği Taliban yani Talebeler Rusya ile savaşta 5 Müslüman ülke andlaşma yapan Amerika tarafından dolaylı olarak desteklenmiştir... Abd Suudi Arabistan üzerinden desteklemiştir... Ama bu destek Rusya'nın çökmesinin Abd'nin işe yaraması maksadıyladır... Rusya çöktükten sonra Abd Pakistan'daki İstihbarat'ı tasviye etmiş yerine Abd ile işbirlikçilik yapanları getirmiş ! Bundan sonra herşey değişmiştir...! Bunu kurmak diye tanımlamak yanlış olur !
Abiciğim seni biraz anlamakta zorluk çekiyorum bazen.Tekrar tekrar okuyorum ben mi yanlış anladım diye ama yok.

Önce herşeyi o kurmuşa getirdin.Sonra işi parmak dokundurmaya getirdin.

Evet Dünya düzeninde ekonomisinde,politikasında,brükrasisinde vs. vs. vs. bir çok alanında bu adamların parmağı var.Gizliden yada açıktan bir şeylere yön veriyorlar.Ama her olaydan ve her olayın içinde muhakkak parmakları vardıra getirmek olayı insafsızlıktır.Açık söylemek gerekirse bir nevi Allah'ın hakkını gasptır.

Yani işin gerçekleri ortada.Ben burada talibanı kötülemiyorum.
Evet Cia kurdu.Rusyayı çökertmek için kurdu ama şuan konumları ise Cia'nın karşısında bu gerçektir.

Bence bir şeyleri yüceltmekten vazgeçelim.Neyse O'dur.Yapacak bir şey yok.
Alt 04-12-2011, 12:13   #19
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Abiciğim seni biraz anlamakta zorluk çekiyorum bazen.Tekrar tekrar okuyorum ben mi yanlış anladım diye ama yok.
Aslında güzel kardeşim mesele basittir... Yanlış anlaşılması gereken noktalar kavramı özünden incelemekle alakalıdır...

Alıntı:
Önce herşeyi o kurmuşa getirdin.Sonra işi parmak dokundurmaya getirdin.
Evet doğrudan yahut dolaylı dünyayı yönetenler her kavramı deccali şekilde kendine doğru yönlendirmede bulunmaktalar bunu doğrudan değerlendirmek yanlış olur ! Onu izah etmeye çalıştım acizane...

Alıntı:
Evet Dünya düzeninde ekonomisinde,politikasında,brükrasisinde vs. vs. vs. bir çok alanında bu adamların parmağı var.Gizliden yada açıktan bir şeylere yön veriyorlar.Ama her olaydan ve her olayın içinde muhakkak parmakları vardıra getirmek olayı insafsızlıktır.Açık söylemek gerekirse bir nevi Allah'ın hakkını gasptır.
Haşa ve Kella Rahman emrinde galiptir(Yusuf21), Bütün Ordular Allah'ındır(Fetih7)

Alıntı:
Yani işin gerçekleri ortada.Ben burada talibanı kötülemiyorum.
Evet Cia kurdu.Rusyayı çökertmek için kurdu ama şuan konumları ise Cia'nın karşısında bu gerçektir.

Bence bir şeyleri yüceltmekten vazgeçelim.Neyse O'dur.Yapacak bir şey yok.
Yüceltmek Yalnız Allah'a Mahsustur... Peygamberimizin bu olay ve vukuları haber vermediğini sanmak acizane ahmaklık olur...

4735 - Hassan İbnu Atiyye, Cübeyr ibnu Nüfeyr'den, o da Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm'ın Zi-Mihber denen bir sahabisinden naklen anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:

"Rumlarla güvenilir bir sulh yapacaksınız. Onlar arkanızda (başkalarına) düşman olacaklar, sizler (de diğer düşmanlarınızla) savaşacak ve (Allah'ın keremiyle) yardıma mazhar olacaksınız; ganimet elde edecek, selamete ereceksiniz. Sonra dönüp tepelikli bir çayıra ineceksiniz. Hıristiyanlardan biri salibi kaldıracak ve: "Salib galebe çaldı!" diyecek. Müslümanlardan bir adam öfkelenip onu (salibi) kıracak. Bunun üzerine Rum, (antlaşmasına) ihanet edip büyük bir savaş için toplanacak. Müslümanlar da silaha sarılıp savaşacaklar. Allah bu orduya şehadet lutfedecek."

Ebu Davud, Melahim 2, (4292, 4293)

Allah c.c. İrade etmiştir...!!!
Alt 04-12-2011, 12:20   #20
Kullanıcı Adı
El Emin
Yorum için Teşekkürler..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)