AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Usame bin Ladenin öldürülmesi hakkinda ne düsünüyorsunuz?
Cok iyi oldu, islama zararliydi 4 11.11%
Islam önemli bir Mücahidini kaybetti 5 13.89%
Bu adami daha cözemedim 12 33.33%
hersey abd nin bir oyunu, usamede oyunun bir piyonu 8 22.22%
Öyle birisi yasamiyordu ki, ölsün! 2 5.56%
ben öldügüne inanmiyorum 8 22.22%
Ölünün arkasindan konusulmaz! 5 13.89%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 05-03-2011, 01:17   #11
Kullanıcı Adı
HaArP
Kahraman bir Mücahiddi... Öldürüldüğüne inanmıyorum... Zamanla herkes onun ne kadar kahraman olduğunu öğrenecek Allahualem...
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2011, 01:21   #12
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kahraman bir Mücahiddi... Öldürüldüğüne inanmıyorum... Zamanla herkes onun ne kadar kahraman olduğunu öğrenecek Allahualem...
Üstad bildigin birseyler mi var?
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2011, 01:22   #13
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üstad bildigin birseyler mi var?
Bu forumda paylaşmayı uygun görmüyorum acizane... ! Zamanla hakikatler ortaya çıkacak...
Alt 05-03-2011, 01:23   #14
Kullanıcı Adı
Mavera
hayirdir Insallah.. ben hala daha bu adam konusunda kararsizim yani bir Mücahid oldugunu asla düsünmüyorum..
Alt 05-03-2011, 01:27   #15
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
hayirdir Insallah.. ben hala daha bu adam konusunda kararsizim yani bir Mücahid oldugunu asla düsünmüyorum..
Deccali yalanlardan etkilenmenizi normal karşılıyorum...! Lakin Usame'nin yaşamını ve süreci baştan sona bilmeyenler konuyu acizane anlayamazlar...!

Daha önce bahsetmiştim acizane ! Allah c.c.'den hakkıyla korkanlar aciz bir Müslümanın sözüne kulak verirler ki Hucurat suresi 6ncı ayet uyarınca vebal almazlar !

http://www.akpartiforum.com/taliband....html?t=130287
Alt 05-03-2011, 02:15   #16
Kullanıcı Adı
Ammar
ben bir çok kişi gibi tam olarak tanıyamama rağmen kınamıyor, ajanlıkla suçamıyor, piyonlukla suçlamıyor, ölmesine sevinmiyor, mucadelesine köstek olmuyorum. ve ona ve onun gibi müslümanlar hakında ileri geri konuşmaktan çekniyorum. gördüğümüz kadarıyla hayatı islami mucadele ile geçmiş birine sataşma cesareti bulamıyorum kendimde vebali kaldıracak gücüm yok. kafilerin ağzını kullanıp saldırmam.

görünmez yani bizim göremediğimiz ancak gizlenen hataları varsa onuda Allah bilir islamda önemli olan zahirdir. kimsenin kalbini yarıp bakamayız.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2011, 02:21   #17
Kullanıcı Adı
İntifada
grevs usame bin ladini ne ile tanıdın ?
dünya ne olarak tanıdı ne ile ?
Alt 05-03-2011, 02:22   #18
Kullanıcı Adı
Mavera
bende onu soracakdim usame bin ladeni 11 eylül disinda gören, duyan var mi yani masum halka yapilan intihar saldirilarini es gecersek ne gibi bir cihadi var birisi beni aydinlatabilir mi?
Alt 05-03-2011, 02:24   #19
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
bende onu soracakdim usame bin ladeni 11 eylül disinda gören, duyan var mi yani masum halka yapilan intihar saldirilarini es gecersek ne gibi bir cihadi var birisi beni aydinlatabilir mi?
Yanilmiyorsam sudanda veya bir baska orta afrikada ses getiren bir eylemde imzasi vardi. 11 eylülden cok önce.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2011, 02:26   #20
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yanilmiyorsam sudanda veya bir baska orta afrikada ses getiren bir eylemde imzasi vardi. 11 eylülden cok önce.
ben el kaideyide, ladenide 11 eylülle tanidim yani demek istedigim sudur bir taliban, bir hamas, bir hizbullah yada bir cecen mücahidlerle, el kaideyi karsilastirabilir miyiz?

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)