AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 05-12-2011, 20:00   #131
Kullanıcı Adı
TYH
Alıntı:
akobalı-akkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
maraşal fevzi çakmak ın şeyhi çükük ( küçük ) hüseyin efendi de sözde şeyhdi...

yahudi bir hain olduğu yeni ortaya çıkdı...

ortaya çıkmasıda üzeyir garihin cesedinin fevzi çakmakla çükük effendinin arasına atılmasıydı...

kabala ilmi ile dümbüklükler sergileyenler ap açık meydanda arayıp bulacak kafa maalesef fazla yok...

işte chp yi görüyoruz...

tüm icraatlarında ilmi siyaset yapmakdalar, ve bu ilmi siyaset i icra ettiren makam da kabataist itler...

bir siyasetçi '' menfi tespit davası '' açsa tüm chp liler ve oy verenlerin tümü vatan haini damgası yer ve bu da belgelenir...

böylecede ne chp kalır nede bir demegoji,nede bir rüşvetçi, ne ufocu kalır,ne evrimci....
ufocu evrimci kemalist zihniyeti bitiren sözler..şimdi siteden defolup gidin şifresiz şifreciler..

Alt 05-12-2011, 20:34   #132
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
Terennüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyide kardeşim bu zikrettiğiniz kaideleri kimler parçalıyorsa lafınız onlara olsun..cevap veriyoruz kafirlere gösterdiğiniz hoşgörüyü niye müslümalara göstermiyorsuuz diyorlar..cevap vermiyoruz bu sefer:bak bu mevzuda cevap bile veremiyorlar deyip salvolarına devam ediyorlar..
peki size soruyorum siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz buyrunuz cevabınızı bekliyorum...
Üstadim, yazdigim bu kaideler basta kendim olmak üzere herkes icin gecerlidir.
Bir tarafin hatasi varsa diger tarafin yokda demiyoruz.
Ben acizane cübbelinin söyledikleri icin yorum yaparken, cübbeliyi savundugumdan yapmiyorum keza tarafimizdan savunulmayada ihtiyaci yok diye düsünüyorum. Anlattigi mevzuuda dikkate alinmasi gereken elestiriler var diye vurgu yapiyorum.
Fakat bu durum cübbeliyi hatasiz gördügümüz anlamini tasimaz...Basta üslub hatasi var. Zaten cogu hocaefendilerin gerek diyalog mevzuunde olsun gerekse diger meselelerde, en baslica hata uslubdur. Ilmi konusulursa meseleler aydinlanir. ikna edilemiyorsa ( tüm taraflar icin gecerli,) yapilacak elestiriler yine münasip bir lisanla yapilir. Fakat biri cikar ve derseki...Gülen gizli bir kardinaldir aslinda...o zaman kardesligin dibine dinamit atilmis olur...bunuda tasvip etmemiz , en azindan sahsim namina mümkün degildir.
Ben sizide gayet iyi anliyorum. Cevremde Mensubu oldugunuz cemaatten bir cok kardesim var. Vesileleriyle cok meselelerde aydinlandim. Olaylarin perde arkasini göre bilme imkanim dogdu. lakin elestirdigim hala bazi meseleler var. Arkadaslarin yanlis faliyetlerine baglamak istiyorum elestirdigim noktalari. Bir genellemeden hep kacinmak isterim...
Sorunuza gelince...en basta yapilan elestirileri ciddiye alip, hatali noktalarda hata yaptik demesini bilmek lazim. Cünkü özellikle diyalog faaliyetinde ...bakin bunu cok dikkatli söylüyorum...bazi uygulamalarda ( uygulamalarda) hakikaten hatalar var. Yani biz hatasisiz onlar anlamiyor mantigindan uzaklasmak gerekir.
Elestiren kesiminde elestirilerini daha dikkatli yapmasi lazim.
Islam ahlakina sigmayan karsilikli catismalara zemin olusturmamak icin caba sarf etmek.
Bunlar olmuyorsada, karsindakini hatasiyla birlikte MÜMIN MÜMININ KARDESIDIR sözünün sirri geregi buna ragmen kucaklamak.

Biliyorum bunlar zor isler ama bakin her mezhepten her mesrebten insan var burda...ortak noktamiz, AK parti ve Tayyip muhabbeti.
Burda basariyorsak, Ilahi nizam ugrunada basarmaliyiz.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-12-2011, 21:42   #133
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Açıkçası ilk kez izledim cübbelinin bu yorumlarını!ve şok oldum!Saçmalamış bu konuda değim yerinde ise...
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-13-2011, 11:05   #134
Kullanıcı Adı
xfce
[B]cübbeli haklı insan biraz kaliteli bişeyler çıkartır kolaya kaçmaz.
xfce isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)