05-13-2011, 12:22 | #1 |
Erdoğan: Hamas ülkesini koruyan bir direniş örgütü
Erdoğan, Hamas'ı bir terör örgütü olarak görmediğini söyledi.
İsrail ve Türkiye arasında süren diplomatik gerginliğe de değinen Erdoğan, "bizim tavrımız kesindir. Üç şey istiyoruz: Özür, tazminat ve Gazze'ye uygulanan ambargonun kaldırılması" dedi. Erdoğan, Amerikan PBS televizyonunda soruları yanıtladı. HAMAS TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİL İsrail basınının büyük ilgi gösterdiği röportajda Erdoğan, "biz Ortadoğu'da İsrail ve Filistin devletini tanımış bir ülkeyiz" dedi, bütün taraflara da benzer bir politika sergilemelerini tavsiye etti. Erdoğan, El Fetih-Hamas uzlaşısına da değindi; anlaşmanın, Ortadoğu barışı için kritik bir adım olduğunu ifade etti. Uzlaşının, Hamas'ın barış önünde bir engel teşkil etmediğinin işareti olduğunu söyleyen Erdoğan, "açık bir mesaj vermeme izin verin. Ben Hamas'ı bir terör örgütü olarak görmüyorum. Hamas bir siyasi partidir" dedi. Başbakan, Hamas'ın "ülkesini işgalden korumaya çalışan bir direniş örgütü" olduğunun altını çizdi. İslamigundem.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-13-2011, 12:23 | #2 |
Çok şükür senin gibi bir lidere sahibim...
|
|
05-13-2011, 12:25 | #3 |
Hay Allah razı olsun. Bunu dile getiren ve böyle kararlı bir duruşa sahip olduğu için Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 'la gurur duyuyorum... Allah yâr ve yardımcıları olsun İnşAllah...
|
|
05-13-2011, 12:45 | #4 | |
Alıntı:
1) Haksız Zulmü ve Ambargoyu delmek ve Masumları rahatlatmak 2) İşgal edilen ve gasp edilen Topraklarımızı geri almak 3) İslam Şeriat'ine uygun Devleti kurmak Allah'ın izniyle |
||
05-13-2011, 13:09 | #5 |
Allah razı olsun Başbakandan. Onu sevip partisine gönül verdiğim için hiç pişman olmadım. Bu açıklamalardan sonra sevgim ve saygım daha da arttı.
|
|
05-13-2011, 13:59 | #6 |
Helal olsun reis...
|
|
05-13-2011, 14:38 | #7 |
çıldırın çıldırın israilin(...)
|
|
05-13-2011, 14:40 | #8 |
Hamas will win incha allah Erdogan said what the Arab leaders couldn't say may allah protect him |
|
05-14-2011, 04:03 | #9 |
news says :
prime minister of Turkey Recep Tayyip Erdoğan: HAMAS isn't a terrorist organization.HAMAS argues that his country. |
|
05-14-2011, 23:22 | #10 |
Tercüme talep ediyorum, merak ettim
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|